motorus Postat Septembrie 15, 2011 Partajează Postat Septembrie 15, 2011 Vizionati si raspundeti !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Septembrie 15, 2011 Partajează Postat Septembrie 15, 2011 Re: Ce-i mai tare? Roadbook-ul sau GPS-ul ?? Salutam! foarte tare! insa pentru aplicatii offroad cred ca e un pic cam complicat , mai apare si lipsa receptiei satelitilor , dar sunt convins ca poate revolutiona navigatia . Deocamdata cred ca RB este mai practic. Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Septembrie 16, 2011 Partajează Postat Septembrie 16, 2011 (editat) Re: Ce-i mai tare? Roadbook-ul sau GPS-ul ?? Oare cum se cheama softul pe care l-am vazut? Cu siguranta ca se aplica in cazul unei receptii perfecte a semnalului GPS. Are dezavantajul ca nu vezi urmatoarele pozitii ale traseului. Am observat in film un delay de cateva secunde pana la aparitia urmatoarei pozitii. Respectiv s-a resetat la intrarea in intersectie cu vreo 20m iar urmatoarea a aparut dupa ce parcursese 100m. Probabil daca mergea mai repede parcurgea si mai mult. Daca urmatoarea pozitie ar fi fost la 20m? Asa ceva face si harta Garmin in modul ruta. Afisaza o lupa cu intersectia. Trebuie sa conduci incet, sa nu tii seama de claxoanele si farurile din spate pentru ca daca gresesti intr-o intersectie dureaza secunde bune pana cand recalculeaza ruta. Mai are garminul o treaba buna, de care ar trebui si navigatorii sa tina seama cand descriu o directie. Spune: "a doua la dreapta" nu "inainte" pentru ca odata intrat in sens giratoriu nu mai stii care mai e inainte. Stiu in Cluj o intersectie de 7 strazi. Asa se si numeste, Piatata Sapte srazi. In programul ala de facut RB care are pozitii simple predesenate cum o faci? Editat Septembrie 16, 2011 de stane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
motorus Postat Septembrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2011 Re: Ce-i mai tare? Roadbook-ul sau GPS-ul ?? Insa pentru aplicatii offroad cred ca e un pic cam complicat , mai apare si lipsa receptiei satelitilor , dar sunt convins ca poate revolutiona navigatia . Deocamdata cred ca RB este mai practic. Mai intai a fost apa, apoi a aparut berea , apoi a aparut berea slab alcolizata, apoi a aparut "STEJAR" , apoi a aparut berea cu gust de lamaie .. nu stiu daca au scos si LAMAIA CU GUST DE BERE... Stati pe aproape ca o sa apara :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
motorus Postat Septembrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2011 Re: Ce-i mai tare? Roadbook-ul sau GPS-ul ?? Oare cum se cheama softul pe care l-am vazut? Cu Tripy II poti crea GPS-enabled electronic road books, sau poti selecta rute din multitudinea de RoadBook-uri ce vin pre-instalate in aparat. Poti crea Roadbook-uri folosind RoadTracer software, de exemplu sau folosind RoadTracer internet portal. Road book-urile pot fi editate sau modificate pe drum . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
motorus Postat Septembrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2011 (editat) Re: Ce-i mai tare? Roadbook-ul sau GPS-ul ?? Are dezavantajul ca nu vezi urmatoarele pozitii ale traseului. Ca pilot NU TE INTERESEAZA urmatoarele pozitii, copliotul nu-ti citeste tot roadbook-ul inainte de start ci doar pozitia care urmeaza . TRIPY e COPILOTUL , el stie ce pozitii urmeaza .. si ce informatii trebuie sa-ti dea . eu am postat ca si curiozitate , ca si info totusi daca va intereseaz jucaria :)) http://www.tripy.eu/en/tripy-2-gps-road-cars-old-timers-vintage-cars/road-tracer/benefits Editat Septembrie 16, 2011 de motorus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
motorus Postat Septembrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2011 Re: Ce-i mai tare? Roadbook-ul sau GPS-ul ?? Dupa cum amintea si Stane pomenind de acel autozoom pe intersectie (conform principiului ca "nu toate intersectiile ie la fel") la unele Garmin exista modul TURN BY TURN , care arata ca un roadbook , distantele descresc ajungand la 0 Asta tot asa ca o curiozitate .. de antrenament incercati sa mergeti in acest mod .. veti vedea ca la inceput vi se pare peste mana .. apoi ...mai discutam :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Septembrie 16, 2011 Partajează Postat Septembrie 16, 2011 Re: Ce-i mai tare? Roadbook-ul sau GPS-ul ?? Salutam! ai perfecta dreptate , ce nu inteleg este ca ne inviti sa vizionam dupa care ne ceri parerea dupa care ne ''certi'' ca ne-am dat cu parerea .:h5. Cred ca mai potrivit era sa zic si eu ..........uau.......! sau .......a.....! ca ex. de comunicare inteligenta. Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
motorus Postat Septembrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2011 Re: Ce-i mai tare? Roadbook-ul sau GPS-ul ?? Salutam! ai perfecta dreptate , ce nu inteleg este ca ne inviti sa vizionam dupa care ne ceri parerea dupa care ne ''certi'' ca ne-am dat cu parerea .:h5. Cred ca mai potrivit era sa zic si eu ..........uau.......! sau .......a.....! ca ex. de comunicare inteligenta. mersi de mingea ridicata ... intrebarea era cu talc ( ase citi tilc nu talc..:ha:) tocmai vazusem ca Stane e suparat ca sa ratacit in Cluj si vroiam sa propun creerea unui alt topic ref RBEditor!! sa revenim : in spiritul bunei dispozitii va dau eu raspunsul : CE-I MAI TARE ?? GPS-ul cu ROADBOOK-uri !!!:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Septembrie 16, 2011 Partajează Postat Septembrie 16, 2011 Re: Ce-i mai tare? Roadbook-ul sau GPS-ul ?? Categoric nu e tare. E o jucarie( pe care tare-as vrea sa o incerc). Si filmuletul e reclama la soft. In realitate de cate ori ati citit "low satelite signal" sau s-a ars siguranta alimentarii brichetei? Ala pe hartie e sfant. E bun si in cazul ca esti nevoit sa abandonezi masina din nus't ce motiv rau si sa ajungi la un CP. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
motorus Postat Septembrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2011 Re: Ce-i mai tare? Roadbook-ul sau GPS-ul ?? Categoric nu e tare. E o jucarie( pe care tare-as vrea sa o incerc). Sunt de acord.. Big Boys' toy :)....repet a fost o postare strict info - entertainment. Nu va revolutiona navigatia, nu are viitor in raliuri cross-country, nici prezent nu are :) .. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate