alecpreotu Postat Septembrie 22, 2011 Partajează Postat Septembrie 22, 2011 am spus tot in titlu ! am ramas fara cuvinte cind am deschis 2011 si 0 subiecte... 1 Nissan terrano 5 usi 2004 3.0 Dti BFG AT, suspensie stoc si fara troliu deocamdata ...dar cu portbagaj mare pe plafon. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 22, 2011 Partajează Postat Septembrie 22, 2011 Re: nici o prieteneasca in toamna nicaieri in tara? ce se intimpla? noi ce crezi ca facem pe valea Strambei....etapa in CNOR? Bogata Namoloasa e o simpla prieteneasca.....:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 22, 2011 Partajează Postat Septembrie 22, 2011 Re: nici o prieteneasca in toamna nicaieri in tara? ce se intimpla? Poftim...... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?66405-Offroad-de-noapte-Ziua-Pasiunilor 1 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
motorus Postat Septembrie 22, 2011 Partajează Postat Septembrie 22, 2011 Re: nici o prieteneasca in toamna nicaieri in tara? ce se intimpla? Sa nu zici ca n-ai stiut : Da click aici si navigheaza !!! pe 01.10.2011 !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alecpreotu Postat Septembrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2011 Re: nici o prieteneasca in toamna nicaieri in tara? ce se intimpla? salut la calculatorul de la servici cind deschid 2011 nu apare nimic decit mesajul meu! dar la calculatorul de la birou unde am intrat ieri am gasit ce spuneti voi si inca multe. care sa fie explicatia ? ajutor de la administrator va rog Nissan terrano 5 usi 2004 3.0 Dti BFG AT, suspensie stoc si fara troliu deocamdata ...dar cu portbagaj mare pe plafon. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
motorus Postat Septembrie 28, 2011 Partajează Postat Septembrie 28, 2011 Re: nici o prieteneasca in toamna nicaieri in tara? ce se intimpla? salut la calculatorul de la servici cind deschid 2011 nu apare nimic decit mesajul meu! dar la calculatorul de la birou unde am intrat ieri am gasit ce spuneti voi si inca multe. care sa fie explicatia ? ajutor de la administrator va rog salut , e o mica diferenta de citire a ROADBOOK-ului , o data o iei pe drumul asta : Competitii, intalniri, festivaluri, evenimente offroad Intalniri, festivaluri si alte evenimente 2011 si gasesti : nici o prieteneasca in toamna nicaieri in tara? ce se intimpla? a doua oara mergi pe drumul asta : Competitii, intalniri, festivaluri, evenimente offroad Intalniri la sfarsit de saptamana 2011 si gasesti : EVENIMENTE GARLA !!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Septembrie 28, 2011 Partajează Postat Septembrie 28, 2011 (editat) Re: nici o prieteneasca in toamna nicaieri in tara? ce se intimpla? am spus tot in titlu ! am ramas fara cuvinte cind am deschis 2011 si 0 subiecte... Anul asta eu am constatat: - multi considera ca offroadul se limiteaza numai la campionat...total eronat; - cei care mai ies sunt scarbiti de restul care au numai interese materiale in organizarea unei iesiri; - au aparut si alte forumuri unde grupurile deja formate prefera sa se inchida si sa iasa numai intre ei. Aici sunt mai multe motive, in primul rand ca sunt printre noi multi care nu au ce sa caute aici. Ai sa vezi ca la iesirile in care nu se cunosc participantii, multi stau pe bara cand trebuie sa ajute, multi au orgolii care dauneaza grupului... samd; In rest, sunt o gramada care se dau si prefera sa nu prea faca zarva pe tema asta. Avem printre noi oameni care au uitat de unde au plecat si acum se cred miezul din dodoasca, uitand de spiritul pentru care au intrat prima data aici. O zi buna tuturor! Adi. Editat Septembrie 28, 2011 de AdiOnWeb https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 28, 2011 Partajează Postat Septembrie 28, 2011 Re: nici o prieteneasca in toamna nicaieri in tara? ce se intimpla? Adi, Nu cred ca e chiar asa ... Unii fac offroad DOAR intr-un garaj modificand si paramodificand masina. Altii cauta miza (combaturile) si recunoasterea talentului personal. Altii cauta doar entertaiment si relaxare in aer liber. Altii nu isi permit nici macar masina si se manifesta doar aici pe forum. Fiecare intelege si practica acest hobby atat cat ii permite buzunarul, atat cat poate in limita timpului sau liber sau pur si simplu asa cum ii dicteaza constiinta. Nici o categorie nu este de condamnat. E o tara libera si fiecare are dreptul la o libera practica a acestui hobby. Atat cat s-o mai putea ... Cu spiritul e alta poveste... Din ce am vazut, am probat eu ...spiritul functioneaza la nivel de grup restrans... chiar daca acum in ultimul timp aceste grupuri sunt destul de multe. Asta e bine ...asta inseamna diversitate si fiecare nou adept al acestui hobby are slava domnului de unde alege conform propriului sau profil! Bafta! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Septembrie 28, 2011 Partajează Postat Septembrie 28, 2011 Re: nici o prieteneasca in toamna nicaieri in tara? ce se intimpla? Adi, Nu cred ca e chiar asa ... Unii fac offroad DOAR intr-un garaj modificand si paramodificand masina. Altii cauta miza (combaturile) si recunoasterea talentului personal. Altii cauta doar entertaiment si relaxare in aer liber. Altii nu isi permit nici macar masina si se manifesta doar aici pe forum. Fiecare intelege si practica acest hobby atat cat ii permite buzunarul, atat cat poate in limita timpului sau liber sau pur si simplu asa cum ii dicteaza constiinta. Nici o categorie nu este de condamnat. E o tara libera si fiecare are dreptul la o libera practica a acestui hobby. Atat cat s-o mai putea ... Cu spiritul e alta poveste... Din ce am vazut, am probat eu ...spiritul functioneaza la nivel de grup restrans... chiar daca acum in ultimul timp aceste grupuri sunt destul de multe. Asta e bine ...asta inseamna diversitate si fiecare nou adept al acestui hobby are slava domnului de unde alege conform propriului sau profil! Bafta! Eu la `spirit` ma refer... Legat de cei care numai modifica masina si atat...ala e service auto si atat:h5 Bafta si tie! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Septembrie 28, 2011 Partajează Postat Septembrie 28, 2011 Re: nici o prieteneasca in toamna nicaieri in tara? ce se intimpla? Adi, Nu cred ca e chiar asa ... Unii fac offroad DOAR intr-un garaj modificand si paramodificand masina. Altii cauta miza (combaturile) si recunoasterea talentului personal. Altii cauta doar entertaiment si relaxare in aer liber. Altii nu isi permit nici macar masina si se manifesta doar aici pe forum. Bafta! Ai uitat cel putin o categorie: "Cei care se dau si de aia nu au timp sa scrie pe forum" :h5 Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Septembrie 28, 2011 Partajează Postat Septembrie 28, 2011 Re: nici o prieteneasca in toamna nicaieri in tara? ce se intimpla? Ai uitat cel putin o categorie: "Cei care se dau si de aia nu au timp sa scrie pe forum" :h5 Patrolator, cu tot respectul nu este asa. Eu refuz sa cred ca nu are timp sa scrie doua randuri aici, chiar in halul asta se da:grin: Sunt persoane(am si eu prieteni de genul asta) care nu sunt atrase de `tehnologia` asta noua... Aia cu eu ma dau, nu am timp sa o lalai pe forum e asa de caterinca:h5 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alecpreotu Postat Septembrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2011 Re: nici o prieteneasca in toamna nicaieri in tara? ce se intimpla? salut , e o mica diferenta de citire a ROADBOOK-ului , o data o iei pe drumul asta : Competitii, intalniri, festivaluri, evenimente offroad Intalniri, festivaluri si alte evenimente 2011 si gasesti : nici o prieteneasca in toamna nicaieri in tara? ce se intimpla? a doua oara mergi pe drumul asta : Competitii, intalniri, festivaluri, evenimente offroad Intalniri la sfarsit de saptamana 2011 si gasesti : EVENIMENTE GARLA !!!! salut asa este, acum totul s-a luminat. -poate ca denumirea topicului Intalniri, festivaluri si alte evenimente ar trebui sa ramina doar "Festivaluri si alte... eu m-am repezit ca bibanu' cind am vazut "intilniri... Oricum nu am citit niciodata un roadbook, unde pot gasi explicatia simbolurilor? Nissan terrano 5 usi 2004 3.0 Dti BFG AT, suspensie stoc si fara troliu deocamdata ...dar cu portbagaj mare pe plafon. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
motorus Postat Septembrie 29, 2011 Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Re: nici o prieteneasca in toamna nicaieri in tara? ce se intimpla? salut asa este, acum totul s-a luminat. Oricum nu am citit niciodata un roadbook, unde pot gasi explicatia simbolurilor? o parte din cele necesare le gasesti aici o alta parte tot la rubrica Navigatie fara GPS Simbolurile se dau in legenda la fiecare eveniment ! in principiu sunt pictograme destul de inteligibile .. cu sagetile te descurci tu :) Stima ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate