bgd999 Postat Septembrie 23, 2011 Partajează Postat Septembrie 23, 2011 ca sa fie tacimul complet, dupa ce am reusit sa fac sa curga amotizoarele trailmaster la 2 luni de functionare si 1000km (va recomand cu incredere altceva!) acum am alta problema. cand cuplez fata la virare masina se infraneaza si trage greu. Nu conteaza in ce directie virez. Nu freaca rotile, cuplajele sunt manuale AVM noi noutze. uleiurile schimbate toate aditivate cu metabond. diferential stock. Rotile erau pe pamint cu praf, nu in panta deci se puteau misca in voie. se aude un carait usor in diferential, dar numai daca stai linga el. Ceva idei? :dr1 PATROL Y61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Septembrie 23, 2011 Partajează Postat Septembrie 23, 2011 Re: Mers infranat la 4x4 in viraj :grin: normal aveai aderenta si producatorul nu recomanda, plus ca treb sa te porti cu masina cu manusi la cuplatul 4x4 si fortatul in viraje cind ai aderenta buna... eu zic ca nu ai nimik,acum daca insisti in inc ercari oa sa ai....nevoie de planetare :ha: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bgd999 Postat Septembrie 24, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2011 Re: Mers infranat la 4x4 in viraj salut! pot vira la fel si cuplat si necuplat. dar daca opresc motorul rotile re rotesc catre centru puternic, cam 1/2 tura. eram in 4x4 deoarece abia iesisem peste o panta. nu merg in 4x4 fara rost, sau macar incerc :banana :dr1 PATROL Y61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 24, 2011 Partajează Postat Septembrie 24, 2011 Re: Mers infranat la 4x4 in viraj Nu-ti mai fa griji , e o comportare normala a puntii fata -revenirea rotilor , mersul infrinat in viraje datorat diferentelor de drum parcurs de roti ( a se tine cont ca Patrolul nu are diferential central si astfel la diferenta de drum mai sus mentionata se adauga si cea care provine de la puntea spate - care e legata mecanic prin cardane si transfer de puntea fata ...si cum rotile de fata si cele de spate nu parcurg acesi drum = apar diferente care sint preluate de transmisie -cardane , diff...etc , pina se pierd in miscarea anvelopelor pe teren -in cazuri mai fericite ). Daca pamintul e cu praf nu inseamna ca nu poate avea aderenta suficienta pentru a induce tensionari in transmisie . Are , deja ai simtit . Daca crezi ca totusi trebuie sa dormi linistit , ridica puntea fata pe doua cale si verifica angrenarea acesteia , care trebuie sa fie usoara .Sa tinem cont de faptul ca o punte fata ( de Patrol ) cu roti de 31 montate are nevoie de 2,8 KW putere mecanica pentru ca rotile sa se invirta cu aprox 500 rpm . Asta nu e aplicabila la o verificare la mina , unde doar invirti cardanul fata ca sa vezi daca cumva se roteste liber sau nu . Daca se invirte greu ( asta chiar inseamna greu , dar sa nu crezi ca vei face rotile sa se invirta ca ventilatorul , ci numai sa vezi daca se angreneaza usor ... cu cutia de transfer cu fata libera ) e cazul sa-ti face griji , dar de obicei da si alte semne clinice -span in ulei , scurgeri , zgomote . Despre difful fata care sforaie ....poate mai are nevoie de o revizie , un reglaj . Si el e tot om ...adica masina , si trebuie tratat ca atare . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bgd999 Postat Septembrie 24, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2011 Re: Mers infranat la 4x4 in viraj multumesc tuturor pentru raspunsuri. mi se adevereste o cugetare a unui prieten: "amice, esti paranoic" :dr1 PATROL Y61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 24, 2011 Partajează Postat Septembrie 24, 2011 Re: Mers infranat la 4x4 in viraj In unele cazuri e buna si paranoia . Ai ajuns cumva la nivelul la care simti nevoia unui stetoscop ? Ca sa asculti masina cu el ...bineinteles ... Daca ai nevoie.... ...ti-l imprumut pe al meu ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bgd999 Postat Septembrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Re: Mers infranat la 4x4 in viraj tarziu frate! am deja unul! dedicat pentru mecanici!:banana Multam pentru ajutor! :dr1 PATROL Y61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Re: Mers infranat la 4x4 in viraj exact asa face si terrano transmisia fiind la fel. eu zic ca masina ta e ok. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate