Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Maramures - Poienile Botizii

Max

Postări Recomandate

Maramures, Poienile Botizii, zona Targu Lapus.

Un sat la un capat de vale intre munti.

Aici am organizat in decembrie 2007 o importanta si de succes actiune umanitara.

Aici este "casa" in care traia batranul de la minutul 5.25. Batranul a murit in primavara acestui an.

349285946_DSCF2014(Small).JPG.eff9fbf9b21375a96ab437d762a28f76.JPG

La captul satului exista un izvor cu apa minerala care la fiecare 7 minute incepe sa "fiarba" si nivelul creste pana se revarsa afara.

Apa este chiar foarte buna de baut avand un gust interesant.

611161782_DSCF2022(Small).JPG.cdc26eeb86884c1d5197ba6cf90b8bc2.JPG

La 100 de metri mai jos, am vazut, curgand de pe o vale laterala, o apa de culoare albastra foarte interesanta. Ma intreb ce ar putea fi. Miros deosebit nu avea. De gustat nu am gustat-o. Pe fundul apei era o depunere albicioasa.

1134264261_DSCF2018(Small).JPG.eb9d2e24b6720e2b7a0273b71c5258be.JPG

1421356245_DSCF2019(Small).JPG.1729f0c84ebae09c875464980359a742.JPG

Nu sunt locatii pentru cazare in acest sat dar zona merita vazuta.

In zona mai este si "Pestera Cu Oase". Detalii despre aceasta pestera gasiti aici: Pestera cu oase

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Maramures - Poienile Botizii

Maramuresul va ramane intotdeauna un loc de vis.Cateodata nu avem puterea sa ne infatisam in fata generozitatii si ospitalitatii acestor locuri si locuitorilor lor.Fostul meu diriginte originar din Valea Izei i-mi spunea ca ca prin Maramures trece mijlocul Universului...Nu L-am inteles mult timp...Acu cand merg acolo descopar acest AXIS MUNDI in fiecare locsor.Oamenii, locurile, peisajele...Sper sa-mi revin si ma voi intoarce de cate ori voi avea ocazia!:tk:tk:tk:tk

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

Sunteti oameni minunati ,de aceea aveti atatea minuni care va inconjoara :br

Vin cu mare drag in Maramures :h5

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Poate, intr-una din urmatoarele editii MMOF, ne faci un traseu si pe acolo. Ce zici MAX, te bagi?:h5

Oriunde ne-ai duce in Maramu' noi speram sa putem participa la toate de acu' incolo!

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Poate, intr-una din urmatoarele editii MMOF, ne faci un traseu si pe acolo. Ce zici MAX, te bagi?:h5

Oriunde ne-ai duce in Maramu' noi speram sa putem participa la toate de acu' incolo!

Anul viitor chiar doresc sa mutam "cartierul general" chiar in zona Cavnic-Baiut-Strambu Baiut-Targu Lapus. Este o zona extraordinar de frumoasa care trebuie vazuta. Vor fi trasee noi pentru noi si pentru participanti.

Vom schimba inclusiv configuratia concursului. E posibil ca sa il facem in stil Trophy. In felul acesta participantii vor putea vedea mai relaxati toate frumusetile Maramuresului.

Cine stie, poate Izbucul din Poienile Botizii va fi chiar unul din punctele cu CP. :wink:

Link spre comentariu

Eu deja mi-am cerut concediu anul viitor tot in prima jumate a lui August:grin:. Asa ca, poti deschide lista cu noi:banana

P.S. Sper ca, daca vei muta evenimentul in alta perioada, sa pot afla in timp util modificarilor necesare:tk

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Sunteti oameni minunati ,de aceea aveti atatea minuni care va inconjoara :br

Vin cu mare drag in Maramures :h5

:g:g:g

Eu deja mi-am cerut concediu anul viitor tot in prima jumate a lui August:grin:. Asa ca, poti deschide lista cu noi:banana

P.S. Sper ca, daca vei muta evenimentul in alta perioada, sa pot afla in timp util modificarilor necesare:tk

Imi bag picioarele, imi dau demisia si tot vin si la anul viitor !!!:tk

Link spre comentariu

Anul acesta am facut mai multe iesiri in aceasta zona si subscriu ca este una din cele mai frumoase zone maramuresene, cu aceeasi oameni calzi care te fac sa iti doresti sa ii revezi.

Izvoare minerale(borcut) sunt mai multe in zona atat cu apa dulce cat si cu apa sarata, incat s-ar putea organiza un traseu cu toate CP-urile la cate un borcut.La aceste izvoare, trebuie incercat, in special in zilele toride, cate o "batuta" cu vin(nu se poate explica, trebuie gustat live).

Imi face placere sa vizitez acele zone, si merg de cate ori am ocazia.

http://i1235.photobucket.com/albums/ff424/fulpnes/Tibles/IMG_3269.jpg

http://i1235.photobucket.com/albums/ff424/fulpnes/Tibles/IMG_3313.jpg

http://i1235.photobucket.com/albums/ff424/fulpnes/Tibles/IMG_3393.jpg

http://i1235.photobucket.com/albums/ff424/fulpnes/Tibles/IMG_3161.jpg

Editat de dmx
Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască!
Link spre comentariu

Sper ca pana la anul sa-mi pun si eu la punct Patrolul, vin macar sa ma dau "dupa restul" la clasa "stock" :). Un motiv in plus, avand in vedere ca nu am vazut Maramuresul pana acum....

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare