Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

iesire simbata 1 octombrie in muntii baiului

dansoare

Postări Recomandate

salut! se pune de o iesire pe creasta baiului. traseu usor si probabil uscat,cu multa piatra. urcam prin secaria,coborim fie pe creasta zamora in busteni,fie prin padure in azuga,nu e inca hotarit. cel mai probabil putem pune si de un gratar pe undeva. plecarea din bucuresti in jur de ora 8. pina acum sintem doi:

1.dansoare,nissan patrol scurt,troliu,MT-uri(nou-noute:grin:)

2.kali,pajero,troliu,MT-uri.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: iesire simbata 1 octombrie in muntii baiului

Ar fi fost interesant dar din păcate sâmbăta este full. Duminica as fi participat dacă putea ajunge acolo si o Navara cu AT - sper si cu troliu pana vineri seara.

Mircea,
Link spre comentariu

merge si navara cu AT fara probleme. eu am facut drumul asta in ambele sensuri de mai multe ori cu foresterul. pacat ca nu poti merge simbata.

Link spre comentariu

Salut,

Merg si eu cu doamna:banana. La cat e plecarea din bucuresti?

Eu o sa fiu la targoviste de vineri. Ne putem intalni la intrare in sinaia?

Ne auzim la telefon:tk.

Ps: Dan, ti-ai luat statie?

Sa porti sanatos cauciucurile noi.

Editat de gedaci_2005
EX-NISSAN :tk
Link spre comentariu

salut! ne bucuram ca veniti! trebuie sa veniti pina la comarnic unde se face dreapta spre secaria,de acolo incepem sa urcam. nu,statie inca nu am. daca plecam pe la 8 din bucuresti,cred ca pe la 9.15-9.30 sintem la comarnic.

Link spre comentariu

ciprian,te rog sa-mi trimiti nr tau de telefon pt ca mi-am schimbat telefonul si am pierdut ultimele numere memorate. sau poti sa ma suni tu daca vrei.0766318588 sau 0723521411.

Link spre comentariu

Salut,

As veni si eu daca se poate. Inca nu pot sa promit, dar am zis sa anunt ca "tentative".

Am facut traseul acum cateva luni, peisajele sunt spectaculoase. Din ce am inteles atunci, coborarea prin Azuga e foarte dificila, cred ca mai bine ar fi prin Busteni.

Mihai

Link spre comentariu

toata lumea e binevenita! la mine a aparut o problema,copilul meu de 3 ani a venit de la gradinita cu febra si tuse dar sper sa o rezolv pina simbata dimineata caci altfel ma vad nevoit sa ramin si chiar mi-ar parea foarte rau!

Link spre comentariu

salutare! ne-am intors cu bine,iesire foarte reusita ca de obicei. au fost cinci masini. sus pe creasta foarte frig si ceata cit cuprinde. traseu usor,uscat dar coborirea prin padure spre azuga a fost cu ceva peripetii: copac cazut peste drum-noroc de doua topoare,bravo ciprian si data viitoare sa nu mai uiti drujba,animal lat de nissan patrol intepenit pe acel drum strimt intre un copac in picioare si unul cazut-troliere ciprian cu trecere apoi peste bustean cu roata dreapta spate fara avarierea masinii:br,inca o troliere foarte aproape de soseaua din azuga,intr-o zona cu sleauri foarte mari. participanti de cea mai buna calitate,gratar excelent! oana si ciprian-POZE!!:tk

Link spre comentariu

Intradevar, o iesire foarte reusita. Prima parte a traseului a fost un fel de "cel mai frumos peisaj" la care poti ajunge usor, apoi a urmat creasta, unde sunt convins ca peisajul ar fi fost si mai impresionant - din pacate a fost o ceata de nu vedeai la 10 metri + frig si vant ...

Coborarea prin padure in Azuga - destul de delicata chiar si pe uscat ... pe ud s-ar incadra bine la traseu de extrem :)

De departe, eroul zilei a fost Nissan pick-up-ul, care a facut traseul pe slicuri ... fara indemanarea soferului, sigur s-ar fi lasat cu mai mult de o troliere :)

Intr-un cuvant - o iesire de sambata foarte relaxanta, multumim Dane de initiativa :br

Tot Samuraiul ' ii cel mai tare
Link spre comentariu

Salutare!

Super iesire - multumm Dan pentru invitatie :tk

Traseu usor pana pe creasta - unde era frig si ceata de nu te vedeai Patrol cu Terrano :grin:. Unde a fost senin am avut parte de peisaje superbe.

Coborarea super interesanta si palpitanta - mai ales pentru incepatori ca sotia mea :br

Pick-up-ul a rezistat eroic la prima si probabil ca si ultima iesire pe un astfel de traseu.

Poze de pe traseu - prima parte:

IMG_0111.thumb.jpg.a1f8770d9c7c01cc9d37e12cec7dc669.jpg

IMG_0160.thumb.jpg.5cea0ec06fd6a8cf8bbde57470828a4a.jpg

IMG_0143.thumb.jpg.0464066326e0a509fd0e17c70759d1cd.jpg

IMG_0179.thumb.jpg.f25e1bdc95f8c89e7d5aa449906d534f.jpg

IMG_0149.thumb.jpg.aa4b572a58a3a99b482bbfb938c0845e.jpg

IMG_0211.thumb.jpg.77e39826c071d9ddabcfe3564608812a.jpg

IMG_0131.thumb.jpg.7b4de1c436e06afdefd28d65bdc1a3d3.jpg

IMG_0218.thumb.jpg.e47217c2c90434e6c71abeeae34bcd8d.jpg

Link spre comentariu

Daca stiam puteam sa facem o jonctiune noi tot in Baiului am fost gasca de Brasov 1 Patrol si 2 Jimny pregatite . Am atacat pe vechiul drum al granicerilor care nu mai era umblat cu masina de ceva ani ( au lucrat drujbele la copacii cazuti ) surpriza cand am ajuns la limita pasunii alpine s-au plantat la greu puieti de brad si larice din stima pentru ele ne-am intors de la 100 m de varf oricum se vede si pasunatul a fost interzis in zona ( sotia sta in picioare iarba trecea de capul ei)

AA024587.jpg.a6de49ec4f2b44b5bf842a1c9256b57f.jpg

AA024574.jpg.1b0e30a3dccc59f8ceb25b516ac5f979.jpg

AA024599.jpg.2929c53a0ce9ee8e736a2b190b3d477b.jpg

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

Salutare! Iesire super cu peisaje foarte faine ... pana sa vina norul peste noi, dar si ala are farmecul lui ... cu miros de iarna. Echipa excelenta, cu oameni deschisi si veseli, cu care mi-a facut placere sa ies, la mai multe trasee :h5 !

Coborarea prin padure spre Azuga a condimentat iesirea, cateva peripetii au fost binevenite :banana Toate rezolvate cu oameni saritori si cu idei!

Respect camionetei Nissan si soferului ei!

Mai tarziu cateva poze si filmari.

Link spre comentariu

Salut Iulian,

Asteptam poze de la tine. Cred ca tu esti singurul care a surprins momentele palpitante....:h5.

Camioneta si-a dat suflul la Pucioasa pe drumul de intoarcere. A ajuns acasa la " cravata". Problema ei a fost filtrul de motorina montat cu o zi inainte de a pleca in traseu. Avea un por prin care tragea aer fals. :sr.

Apropo de miros si acum mai simt cartofii prajiti.... :ha:

Sper sa ne intalnim la urmatoarea iesire.

O seara buna.

Ciprian

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare