Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

>> Probleme tehnice forum

vstef_is

Postări Recomandate

Re: >> Probleme tehnice forum

Buna seara, ma confrunt cu urmatoarea situatie: Nu pot intra pe forum prin legatura data de Hertza (...depasire bandwidth...port 80) dar o pot face prin modem Vodafone!

Aveti idee despre ce ar fi vorba? Multumiri anticipate. Rila

Pajero NL 3.0 LWB 1999
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 966
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

De acasa nu pot intra de pe nici un calculator, cu nici un fel browser (mozzilla, ie, google) chiar si dupa ce am sters cookies. De la servici merge totul ok.

Imi da si mie problema de depasire a benzii...

Suzuki Jimny 1,3, an1999

Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001

Link spre comentariu

Imposibil de intrat

La fel ca si cei doi colegi de mai sus si eu am aceiasi problema.

Am confruntat ieri problema cu max si se parea a fi de la mine.

Am sters toate cooki urile, am incercat cu toate browserele, am dat o mie de restarturi si tot nimic.

Si mie imi da aceiasi problema cu depasirea benzii : Bandwidth Limit Exceeded

The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.

Asta mi se intampla numai dupa ce forumul a fost mutat pe noul server.

Link spre comentariu

Pentru cei ce nu pot intra pe forum de pe anumite conexiuni net.

Repair la conexiune din Control Panel - Network Connections

Daca aveti dispozitive precum rutere, dati un restart. (Nu la setarile initiale din fabrica, doar un restart simplu. Fie din panourile lor de administrare, sau cel mai simplu, scos din priza, lasat 1 minut, si pus la loc).

Nu s-au actualizat DNSurile pentru voi - probabil ca ruterele le tin intr-un cache.

Cu mai multa rabdare - se pare ca RDS sunt lenesi - se vor actualiza si la ei.

Pentru cei ce au pus linkuri aici catre locuri unde nu se vad pozele - Multumesc. Asta era ideea.

Sau reformulat, daca cititi forumul si vedeti un loc in care nu se vad poze, dati linkul aici.

Link spre comentariu

sunt foarte multe lipsa...ce n-am inteles eu ....or sa apara pe masura ce se copiaza pe noul server sau trebuie gasite toate posturile lipsa ca sa se copieze doar acolo pozele....sau in alt fel...pozele lipsa sunt pierdute sau se rezolva in timp.

sar'na

isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120
Link spre comentariu

sunt foarte multe lipsa...ce n-am inteles eu ....or sa apara pe masura ce se copiaza pe noul server sau trebuie gasite toate posturile lipsa ca sa se copieze doar acolo pozele....sau in alt fel...pozele lipsa sunt pierdute sau se rezolva in timp.

sar'na

In total sunt undeva pe la 90.000 de fisiere. Din cauza unor limitari ale Linuxului, parametrii pe linia de comanda nu pot depasi un anumit numar de caractere, astfel incat o copiere in masa de fisiere nu poate cuprinde toate cele 90.000 de atasamente. Astfel incat multe au ramas pe afara. As putea spune chiar majoritatea. Deci acolo unde sunt lipsa le copiem. Nu s-au pierdut nici una, dar au ramas "dincolo" pe serverul vechi. Pe masura ce vedem unde lipseste, le luam si pe alea. Deci trebuie gasite toate posturile lipsa. Avantajul este ca atunci cand gasim ceval lipsa, luam inca o "galeata" de atasamente, ce vor completa si alte posturi nu doar cel in cauza. E un proces aiurea, dar cam asta-i singura solutie cand ai atat de multe fisiere si atat de mult spatiu... Nu e un forum mic... sa stiti....

Link spre comentariu

eu nu m-am panicat ... am crezut ca se joaca astral 2000 de-a moderatorul ....si a apasat gresit pe butoane ... :ha:

Am fost plecat din Buc si ti-am cam lipsit, este? :ha: :ha: :ha:

PS-....haumaci=how much.... :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

Buna seara,

Din pacate persista problema mentionata mai sus (ma pot conecta prin mdem vodafone dar nu prin Hertza) si apare mesajul de mai jos:

Bandwidth Limit Exceeded

The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.

--------------------------------------------------------------------------------

Apache/2.2.13 (Unix) mod_ssl/2.2.13 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at forum.club4x4.ro Port 80

CE AR FI DE FACUT?

Cu multumiri, Rila

Pajero NL 3.0 LWB 1999
Link spre comentariu

Este o problema cu cei abonati RDS cred.

Si problema nu este a forumului sau poate da, insa pare a merge ok in unele variante de provideri si in alta nu afiseaza postarile din ultimele zile....

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

Problema este din pacate de la RDS. Desi DNSurile au fost actualizate pe tot internetul catre noul server, la RDS inca nu s-a intamplat asta... Am sunat si mi s-a spus ca sa mai astept inca 24 de ore, si daca tot nu sa revin cu un telefon. Ca treaba asta trebuie sa se intample automat. Corect, doar ca nu se intampla... Deci onor RDS, nu prea avem ce face.

Forumul e ok, serverul nou e ok. Doar ca RDS inca nu stie de serverul nou, va trimite la cel vechi, unde banda e depasita...

Link spre comentariu

Pentru colegii care au net de la RDS ... am si eu net de la ei si colegul @vstef_is mi`a dat solutia :p : scoateti cablul de net din calculator , lasati`l 1 min si apoi conectati la loc . Rezultatul .... :bannana MERGE !! :h5

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Buna!De ce nu pot deschide pozele din topicuri,eu gresesc undeva? Daca se poate ajutati-ma merci Zsolt !

si eu am aceeasi problema, nu pot deschide pozele

Toyota Hilux Vigo 2.5

Can Am 800 LTD

Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

Link spre comentariu

Nu stiu daca a mai semnalat cineva, insa forumul a ramas pe ora veche si arata cu o ora mai mult decat cea reala.

Crezi ca e de la noi sau tot de la RDS?

Multumax !

Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie

Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT

Bicicleta TREK 3700

"Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain."

4x4Maniac's is where we are

Link spre comentariu

• vstef_is a resetat ca important acest subiect

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare