vstef_is Postat Noiembrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: >> Probleme tehnice forum 69.163.199.180 Teoretic merge si cu http://69.163.199.180 pentru ca avem IP unic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei.T Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: >> Probleme tehnice forum Din cate vad e ip diferit la forum si site. Nu mai semnez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RADU DOM Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: >> Probleme tehnice forum asta imi apare de cite ori schimb pagina la mine este problema la calculator? Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, webmaster@forum.club4x4.ro and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. suzuki vitara 1995 bmw x5 2008 suzuki ltr 450 2008 yamaha raptor 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RADU DOM Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: >> Probleme tehnice forum asta imi apare de cite ori schimb pagina la mine este problema la calculator? Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, webmaster@forum.club4x4.ro and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. suzuki vitara 1995 bmw x5 2008 suzuki ltr 450 2008 yamaha raptor 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: >> Probleme tehnice forum Si eu primesc acest error. Daca dau refresh, intra dupa aia, dar totusi apare destul de des... http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: >> Probleme tehnice forum idem :roll: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: >> Probleme tehnice forum server internal error ... bleah ... :P :grin: ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Noiembrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: >> Probleme tehnice forum Lucrez intens la toate problemele semnalate de voi. Internal Server Error e cea mai enervanta, insa in cateva zile totul va fi lapte si miere. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei.T Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: >> Probleme tehnice forum Se mai face portarea catre alt motor de forum? :grin: Nu mai semnez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Noiembrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: >> Probleme tehnice forum vBulletin, in curand pe micile ecrane de la calculatoarele dvs. Mai multe nu va pot spune. Oricum, o sa fie bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: >> Probleme tehnice forum Cand, cand, cand ? :ypu REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Noiembrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: >> Probleme tehnice forum Ti-as putea spune, dar dupa asta va trebui sa te omor. :grin: :twisted: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Re: >> Probleme tehnice forum Nu pot sa mai vad ultimele posturi din diferite topicuri. De ex: in topicul "cu masina militiei..." eu vad ca ultimul a postat Nerv1, dar cand dau clic, imi apare ultimul post de la Dan Popescu???????? :P "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Re: >> Probleme tehnice forum Nu pot sa mai vad ultimele posturi din diferite topicuri. De ex: in topicul "cu masina militiei..." eu vad ca ultimul a postat Nerv1, dar cand dau clic, imi apare ultimul post de la Dan Popescu???????? :P Si la mine este la fel :P Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Re: >> Probleme tehnice forum Topicul ramane activ tot timpul (nu devine gri dupa ce il citesc) :p ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Noiembrie 20, 2009 Partajează Postat Noiembrie 20, 2009 Re: >> Probleme tehnice forum Mie imi apare mereu ca am un mesaj necitit , si le-am citit toate Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Noiembrie 20, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2009 Re: >> Probleme tehnice forum Ai cautat pe toate paginile? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Noiembrie 20, 2009 Partajează Postat Noiembrie 20, 2009 Re: >> Probleme tehnice forum nici o urma de mesaj :( Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Noiembrie 20, 2009 Partajează Postat Noiembrie 20, 2009 Re: >> Probleme tehnice forum @ SilenceDJ: vad ca trebui sa fi membru senoir sa fi bagat in seama.... intrebi tu , te rog de ce nu se vad toate pozele? Multzam "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rila Postat Noiembrie 20, 2009 Partajează Postat Noiembrie 20, 2009 Re: >> Probleme tehnice forum Buna seara, Din pacate problema persista desi am luat legatura cu ei. Mi-au zis ca nu au in terdictii pt navigare pe nici-un forum. Restart la ce echipamente? Nu am acces la switch sau hub. Te rog sa incerci sa gasesti o solutie. Multumesc! Rila Buna seara, cei de la Hertza m-au sfatuit sa inversez DNS si acum merge ok. Multumesc tuturor pentru suport. Noroc bun! :hi Pajero NL 3.0 LWB 1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Noiembrie 20, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2009 Re: >> Probleme tehnice forum @ SilenceDJ: vad ca trebui sa fi membru senoir sa fi bagat in seama.... intrebi tu , te rog de ce nu se vad toate pozele? Multzam Presupun ca membrii seniori citesc mai mult forumul si stiu raspunsul de ce nu se vad toate pozele. Situatia este temporara si a fost explicata de mai multe ori. "ultimul post" gresit apare din cauza erorilor "Internal Server Error" care sunt cauzate de faptul ca forumul este extrem de populat si utilizat. In aceasta saptamana se lucreaza la schimbarea sa cu unul mai performant, pentru a rezolva toate problemele. Lucrurile bune se intampla celor care stiu sa astepte. Daca nu veti fi extraordinar de placut surprinsi, o sa imi mananc palaria. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Noiembrie 20, 2009 Partajează Postat Noiembrie 20, 2009 Re: >> Probleme tehnice forum OK am inteles... :h5 "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei.T Postat Noiembrie 20, 2009 Partajează Postat Noiembrie 20, 2009 Re: >> Probleme tehnice forum Mama deci eu abia astept vBulletin-ul ala :bannana e muuuuuuuuuuult mai tare ca phpbb,si toata lumea va fi surprinsa. Bafta vstef si in primul rand sper sa iasa portarea :grin: . Nu mai semnez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Re: >> Probleme tehnice forum Mi-a disparut semnatura..... din greseala sau intentionat???? "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Decembrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: >> Probleme tehnice forum Am rezolvat TOATE pozele si atasamentele de pe forum. Acum se vad. Daca prin reducere la absurd mai este una ascunsa pe undeva care nu se vede, va rog sa-mi spuneti (link) si vedem ce e de capul ei. Dar in principiu am tras tot. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate