Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

>> Probleme tehnice forum

vstef_is

Postări Recomandate

• Răspunsuri 966
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Link spre comentariu

Re: >> Probleme tehnice forum

Buna seara, mie imi apare mesajul de mai jos...

General Error

SQL ERROR [ mysql4 ]

Access denied for user 'club4x4_user'@'localhost' (using password: NO) [1045]

An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.

Ce ar fi de facut?

Merci, Rila

Pajero NL 3.0 LWB 1999
Link spre comentariu

Problema este tot RDS cred.

Si la mine apare acelasi mesaj ca utilizator direct RDS, insa pe ocolite merge. Asta inseamna ca providerul este vinovat, in opinia mea.

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

Incerc sa intru la Offroad pe ultimul mesaj si imi spune ca nu sunt autorizat sa citesc acest forum.

Daca dau click direct pe Offroad intra, dar nu gasesc mesajul care era afisat ca fiind ultimul.

Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan
Link spre comentariu

Am pus cap la cap un script care sa traga pozele lipsa automat, impreuna cu sfaturile calde ale lui cmatei.

Asa ca momentan problema se rezolva... doar ca va dura probabil o zi pana e gata.

Multumesc celor care m-au ajutat cu pozele lipsa. O sa va rog ca dupa ce e gata marea copiere, orice poza care INCA ar fi lipsa sa o semnalati.

Despre RDS - da... tot nu merge. O sa mai insist sa sun la ei...

Link spre comentariu

Si mie mi-a aparut eroarea de mai jos:

General Error

SQL ERROR [ mysql4 ]

An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.

Acum pot intra, dar problema e ca ultima mea postare e din 16 octombrie, practic de atunci nu mai vad nimic, ultimele postari au disparut, e ca si cum forumul s-a intors in timp!

Si nici pozele nu se mai vad aici: viewtopic.php?f=6&t=9880&start=0

si nici aici: viewtopic.php?f=4&t=7509

Imi schimbasem intre timp si avatarul, dar a revenit cel vechi...

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

Si mie mi-a aparut eroarea de mai jos:

General Error

SQL ERROR [ mysql4 ]

Acum pot intra, dar problema e ca ultima mea postare e din 16 octombrie, practic de atunci nu mai vad nimic, ultimele postari au disparut, e ca si cum forumul s-a intors in timp!

subscriu :h5

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu

Server vechi: 27 oct - 1 noiembrie - banda depasita, siteul si forumul nu mergeau. Am mutat totul pe serverul nou, care nu are limita de banda

Actualizare DNSuri, pentru ca domeniul club4x4.ro sa nu indice catre serverul vechi ci catre cel nou. A durat cam o zi pentru toata lumea mai putin cei din RDS, pentru care a durat foarte mult.

1 noiebmrie - luna noua, serverul vechi nu mai are banda depasita. Cei din RDS (deoarece nu au DNSurile actualizate) au trait intr-un mic univers paralel... pe care l-am inchis (cu eroarea de mySQL).

Acum DNSurile sunt bune si pe RDS si va directioneaza catre serverul nou... adica aici.

Imi cer scuze pentru incurcaturi, pentru lentoarea cu care RDS stie sa isi actualizeze DNSurile, dar ma bucur ca in sfarsit au facut-o si puteti accesa forumul cum trebuie.

Intradevar posturile pe care leati facut pe 1 noiembrie, din RDS, pe forumul vechi, s-au pierdut.

De acum insa avem si un IP unic, si nici o limitare de spatiu si banda. E ultima mutare de server pe care o vom face vreodata.

Multumesc pentru intelegere.

Link spre comentariu

Buna seara,

Din pacate mie imi apare in continuare mesajul de mai jos... atunci cand utilizez reteaua Hertza. Acum

General Error

SQL ERROR [ mysql4 ]

Acum pot sa trimit observatia de mai sus prin modem Vodafone.

Ce ar fi de facut?

Merci, Rila

Pajero NL 3.0 LWB 1999
Link spre comentariu

Buna seara,

Din pacate problema persista desi am luat legatura cu ei. Mi-au zis ca nu au in terdictii pt navigare pe nici-un forum.

Restart la ce echipamente? Nu am acces la switch sau hub.

Te rog sa incerci sa gasesti o solutie.

Multumesc!

Rila

Pajero NL 3.0 LWB 1999
Link spre comentariu

Nu e vorba de nici o interdictie. In momentul in care am mutat forumul pe serverul nou, au trebuit modificate nameserverele astfel incat cand scrii www.club4x4.ro sau forum.club4x4.ro sa nu te trimita catre vechiul server, ci catre cel nou. Am avut probleme cu RDS, in sensul ca la ei a durat pana s-au dumirit de modificare, desi in mod normal dupa toate standardele nu ar fi trebuit.

Ce se intampla in cazul tau este acelasi lucru. Reteaua herta, prin niste echipamente de retea, servere, sau alte cacheuri de ale lor pastreaza in memorie adresa veche, care nu mai este valabila. Din acest motiv ti-am spus daca ai vreun echipament de retea sa ii dai restart.

Spunele ce ti-am descris mai sus, ar trebui sa stie ce trebuie sa faca.

Link spre comentariu

Daca vstef iti da ip-ul serverului ar trebui sa mearga cu solutia de mai jos:

Intri in

C:\WINDOWS\system32\drivers\etc

deschizi fisierul "hosts" cu Notepad

si adaugi linia urmatoare:

IP forum.club4x4.ro

L.E

Incearca sa adaugi linia:

69.163.147.167 forum.club4x4.ro

Nu mai semnez.
Link spre comentariu

• vstef_is a resetat ca important acest subiect

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare