Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

>> Probleme tehnice forum

vstef_is

Postări Recomandate

• Răspunsuri 966
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: >> Probleme tehnice forum

asta imi apare de cite ori schimb pagina la mine este problema la calculator?

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@forum.club4x4.ro and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

suzuki vitara 1995

bmw x5 2008

suzuki ltr 450 2008

yamaha raptor 2006

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

asta imi apare de cite ori schimb pagina la mine este problema la calculator?

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@forum.club4x4.ro and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

suzuki vitara 1995

bmw x5 2008

suzuki ltr 450 2008

yamaha raptor 2006

Link spre comentariu

Nu pot sa mai vad ultimele posturi din diferite topicuri. De ex: in topicul "cu masina militiei..." eu vad ca ultimul a postat Nerv1, dar cand dau clic, imi apare ultimul post de la Dan Popescu???????? :P

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Nu pot sa mai vad ultimele posturi din diferite topicuri. De ex: in topicul "cu masina militiei..." eu vad ca ultimul a postat Nerv1, dar cand dau clic, imi apare ultimul post de la Dan Popescu???????? :P

Si la mine este la fel :P

Viata e scurta si plina de KKT

Samurai 2002

Link spre comentariu

@ SilenceDJ: vad ca trebui sa fi membru senoir sa fi bagat in seama.... intrebi tu , te rog de ce nu se vad toate pozele?

Multzam

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Buna seara,

Din pacate problema persista desi am luat legatura cu ei. Mi-au zis ca nu au in terdictii pt navigare pe nici-un forum.

Restart la ce echipamente? Nu am acces la switch sau hub.

Te rog sa incerci sa gasesti o solutie.

Multumesc!

Rila

Buna seara, cei de la Hertza m-au sfatuit sa inversez DNS si acum merge ok.

Multumesc tuturor pentru suport. Noroc bun! :hi

Pajero NL 3.0 LWB 1999
Link spre comentariu

@ SilenceDJ: vad ca trebui sa fi membru senoir sa fi bagat in seama.... intrebi tu , te rog de ce nu se vad toate pozele?

Multzam

Presupun ca membrii seniori citesc mai mult forumul si stiu raspunsul de ce nu se vad toate pozele. Situatia este temporara si a fost explicata de mai multe ori.

"ultimul post" gresit apare din cauza erorilor "Internal Server Error" care sunt cauzate de faptul ca forumul este extrem de populat si utilizat. In aceasta saptamana se lucreaza la schimbarea sa cu unul mai performant, pentru a rezolva toate problemele.

Lucrurile bune se intampla celor care stiu sa astepte. Daca nu veti fi extraordinar de placut surprinsi, o sa imi mananc palaria.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Am rezolvat TOATE pozele si atasamentele de pe forum.

Acum se vad. Daca prin reducere la absurd mai este una ascunsa pe undeva care nu se vede, va rog sa-mi spuneti (link) si vedem ce e de capul ei. Dar in principiu am tras tot.

Link spre comentariu

• vstef_is a resetat ca important acest subiect

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare