Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

>> Probleme tehnice forum

vstef_is

Postări Recomandate

Re: >> Probleme tehnice forum

in topicul operatiunea iceland se vad doar cateva poze nu toate , dupamasa am vrut sa arat cuiva si nu s evedeau

problema cu mesaj necitit s-a solutionat , mersi

Never stop exploring
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 966
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Fix acum am terminat de copiat tot, ma uit sa vad cu islanda cum e. M-ar ajuta daca poti pune pe viitor linkul direct, ca sa nu caut mesajul.

-- Later Edit -- da, se vad toate. Acum 30 de minute am terminat de copiat, a durat in total aproximativ 45 de ore fara oprire.

Link spre comentariu

Mai are cineva probleme azi cu forumul? Eu nu mai vad absolut nici o poza, nici macar pe cele de la avatar, si au disparut din postari, constatare facuta la prezentarea membrilor mai ales.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

Posturile de la Prezentare Utilizatori au disparut pentru ca vor disparea toate. Va ramane un singur Topic de prezentare, si fiecare membru nou va putea spune cateva randuri despre el acolo. Nu va mai exista posiblitatea de a ura bun venit utilizatorilor noi, deoarece acest lucru are mai multe dezavantaje decat avantaje. Membrii noi vor primi un email de bun venit din Partea forumului, iar daca cineva doreste sa ii intampine in mod special o va putea face pe PM.

Pozele au fost transferate in totalitate pe serverul nou. Totusi pentru a organiza serverul mai bine, si a pregati un server virtual cu resurse rezervate am transferat in cadrul aceluiasi server tot forumul in alta locatie. Momentan inca se mai lucreaza la acest lucru, va rog sa mai aveti rabdare.

Link spre comentariu

Ati cumparat licenta de vBulletin?

Pentru cei cu probleme de DNS sa le transmiteti sa isi seteze ca si DNS, in orice retea s-ar afla: 208.67.222.222 si 208.67.220.220.

Acestea se actualizeaza foarte repede si sunt bune in orice retea. Mai multe info la gugal@opendns

Suzuki Vitara 1.6, 8V, swb, tr. automata --- '92 (ZUKINIO)
Link spre comentariu

Ati cumparat licenta de vBulletin?

Pentru cei cu probleme de DNS sa le transmiteti sa isi seteze ca si DNS, in orice retea s-ar afla: 208.67.222.222 si 208.67.220.220.

Acestea se actualizeaza foarte repede si sunt bune in orice retea. Mai multe info la gugal@opendns

Da, am luat vbulletinul.

Tocmai lucram la implementarea lui.

Speram ca in cateva zile sa fie functional.

Link spre comentariu

Sunt curios cum va reusi portarea, am mai portat odata un forum de pe phpbb pe SMF si a mers binisor. Mult succes si asteptam noua fata a 4x4 :1

Suzuki Vitara 1.6, 8V, swb, tr. automata --- '92 (ZUKINIO)
Link spre comentariu

S-a rezolvat totul cu pozele, acum e ok. Inca un pas in plus catre platforma noua.

Vor mai disparea posturi de la Prezentare Membri, desigur, cu exceptia posturilor efective de prezentare - doar cele in care se spune "Bun Venit".

Link spre comentariu

In legatura cu pozele care nu se vad.

Exista useri care nu vad toate pozele, sau nu vad unele poze, desi altii le vad. Si invers. (adica tot aia zisa altfel).

S-ar parea ca problema este de la faptul ca unii utilizatori intra pe:

www.club4x4.ro/forum

iar unii utilizatori intra pe

forum.club4x4.ro

Exista o diferenta, deoarece am facut mutari si modificari pe server (cel de acum si care va ramane multa vreme) si din acest motiv caile relative nu indica mereu unde trebuie.

Acum lucrez la rezolvarea acesti probleme, nu va temeti, pozele nu au disparut si nimic nu s-a pierdut. Imediat rezolvam ca toti sa vedem tot.

Pana atunci va rog sa intrati doar pe forum.club4x4.ro care este adresa oficiala si corecta a forumului. Oricum voi face o redirectare automata, iar cine mai intra pe www.club4x4.ro/forum va fi automat trimis catre forum.club4x4.ro

Link spre comentariu

Salut!

viewtopic.php?f=38&t=14117&start=15

pe acest topic, ultimul mesaj de pe pagina apare la cateva zile dupa ce a fost postat, sau mai bine zis EU il vad dupa cateva zile, pt. ca altii au dat "quote" si eu nu il vedeam.

chiar si acum este cazul, eu nu vad mesajul lui nessum de astazi.

multumesc

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Salut!

pe acest topic, ultimul mesaj de pe pagina apare la cateva zile dupa ce a fost postat, sau mai bine zis EU il vad dupa cateva zile, pt. ca altii au dat "quote" si eu nu il vedeam.

multumesc

Sincer, nu prea inteleg ce nelamurire ai.

Ultimul mesaj de pe pagina a fost postat ieri 24 decembrie.

Mesajul lui nessum este pe pagina urmatoare.

Link spre comentariu

La fel imi facea ieri si mie, pagina 3 nu exista desi raporta mesaje noi.

Mai exact, dai <Vizualizare mesaje noi>, iti aparea treadul asta cu mesaje noi, intram pe tread dar nu vedeam nici un mesaj nou.

Link spre comentariu

Salut!

multumesc

Sincer, nu prea inteleg ce nelamurire ai.

Ultimul mesaj de pe pagina a fost postat ieri 24 decembrie

Mesajul lui nessum este pe pagina urmatoare.

sa fiu mai explicit:

pe pagina 2 a topicului respectiv, primul mesaj este al lui boieru, urmatorul al lui omoroka, cu "quote" la mesajul lui boieru.

ei, eu vedeam mesajul lui omoroka, dar pe al lui boieru nu. de-abia dupa vreo doua zile l-am vazut si pe acesta.

ieri, cand am anuntat eroarea, in subforumul "iersiri la sfarsit de saptamana", la acest topic, in coloana "ultimul mesaj" aparea nessum ca fiind ultimul care a postat, dadeam clic si aparea mesajul lui forte, nicidecum cel a lui nessum. atunci m-am hotarat sa raportez eroarea. si acum vad ca scrisese si omoroka intre ei.

avand in vedere ca azi-noapte s-a mutat forumul, o sa fiu atent si o sa va tin la curent, daca se mai intampla sau nu.

cred ca si ceasul forumului are o problema.

multumesc

george

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

salut!am si eu o mica problema: pe reply-urile care le dau imi apare in partea de jos a mesajului o semnatura care nu imi apartine si nu am intocmit-o eu respectiv:"live life: http://www.petrupacuraru.ro; nissan y 60 3,3 tdi";habar nu am cine e petru pacuraru si nici ce cauta site-ul lui pe reply-urile mele. despre ce este vorba?!? si cum a fost posibila aparitia semnaturii respective!?!?

Editat de georgenk4
Link spre comentariu

am o nelamurire la mesaje private nu am nici unul ,am dat delete all iar afara scrie":" Casuta dvs de Mesaje Private este 100%plina."?

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu

• vstef_is a resetat ca important acest subiect

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare