Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

>> Probleme tehnice forum

vstef_is

Postări Recomandate

Re: >> Probleme tehnice forum

Iar am inceput sa primesc:

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@forum.club4x4.ro and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 966
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

@Levo ...cred ca e o meteahna mostenita din raposatu ...si eu mai primesc din cand in cand mesajul dar m-am obisnuit! Poate ne zice Stefan mai multe!

@Robert ... e doar senzatia ...Ca rapiditate pot sa spun ca pe forumul asta desi este teren virgin fata de celalalt pe care il stiam cap coada constat o crestere de aproximativ 50% (adica sunt mult mai multe optiuni si legaturi rapide care de multe ori te scutesc de clk-ul suplimentar!)

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

la sectiunea "Tehnica - Discutii tehnice", daca dau click pe "Anvelope", unde imi arata ca ultimul topic fiind "Problema jante cu..."

http://img189.imageshack.us/img189/5155/67160315.jpg

cand imi deschide topicul respectiv imi arata ca si subiecte urmatoarele, nici decum topicul care mi-l arata pe forumul principal ca ar fi ultimul:

http://img514.imageshack.us/img514/7808/17893858.jpg

si daca dau de pe prima pagina click pe topicul care il arata ca ar fi ultimul mi-l deschide:

http://img189.imageshack.us/img189/8815/80072587.jpg

presupun ca este vreo problema de legare a topicurilor.

http://img189.imageshack.us/i/67160315.jpg/

Link spre comentariu

Nu, problema este ca acest forum actualizeaza datele despre "Ultimul topic" o data pe ora, pentru a nu solicita serverul prea mult.

Deci cea mai buna solutie este butonul "Mesaje Noi" care face o cautare pe loc a tuturor mesajelor necitite.

A doua solutie este "Legaturi Rapide" -> "Mesaje de Astazi" care face tot o cautare, dar a mesajelor de astazi si citite si necitite.

Link spre comentariu

Iar am inceput sa primesc:

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@forum.club4x4.ro and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

si eu am aceeasi problema de cate ori incerc sa intru

Toyota Hilux Vigo 2.5

Can Am 800 LTD

Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

Link spre comentariu

Din cate am intele, datorita traficului mare trebuie sa achizitionam "resurse" suplimentare pe serverul unde este gazduit forumul.

Adica un procesor si o anumita cantiotate de memorie dedicata numai acestui forum. Asta inseamna o a numita suma lunara platita in plus.

Astept sa mai incasez ceva banuti din publicitatea pe forum si vom face si aceasta "achizitie".

Link spre comentariu

Si mie imi interzice sa scriu in unele topicuri (chiar si in unele deschise de mine).

:fr2 UNDE :ce SE OPRESC FULGII ASTIA PERVERSI??? :dr3

Pe calculatorul de la serviciu fac click pe zona neagra si se opresc. Acasa nu (nici pe calc. mare, nici pe laptop). :hl

Editat de Patrolator

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

O alta problema intalnita de mine este legata de aparitia topicurilor ca vizualizate sau ne-, in sensul ca dupa vizualizarea ultimei postari si iesirea din topicul respectiv, ca sa apara ca si "vizualizat" trebuie sa intru din nou in topic si sa ies, dupa care e ok. Sarbatori Fericite in continuare!

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

Pe mine ma deranjeaza ca nu primesc notificari la mesajele private si nici la topicurile la care m-am abonat.

Inca un lucru, poate fi setat ca in momentul in care trimit un PM sa-l salveze automat in sent-uri?

Editat de atar
"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

mai nou imi arata asta:

This forum requires that you wait 15 seconds between searches. Please try again in 6 seconds.

Toyota Hilux Vigo 2.5

Can Am 800 LTD

Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

Link spre comentariu

Am vrut sa postez un raspuns la VANZARI DIVERSE si nu pot. Imi apare asta.....

nellorunner, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?

2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

Log Out Home

Nici la VANZARI DIVERSE nu pot posta.

Unde esti tu Tepes Doamne...???
Link spre comentariu

Am vrut sa postez un raspuns la VANZARI DIVERSE si nu pot. Imi apare asta.....

nellorunner, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?

2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

Log Out Home

Nici la VANZARI DIVERSE nu pot posta.

Si mie me apare asa ceva dar de cat am vazut numai la Anvelope si jante si la Schimburi :sh2

Open mind for a diferent view.... and nothing else matters
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

chiar nu se pot salva mesajele private trimise?de ce mai este atunci acea rubrica!!mai este cand trimite omu numere de telefon sau adrese pe care nu a reusit sa le salveze pe hartie,si atunci ar fi util!

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu

chiar nu se pot salva mesajele private trimise?de ce mai este atunci acea rubrica!!mai este cand trimite omu numere de telefon sau adrese pe care nu a reusit sa le salveze pe hartie,si atunci ar fi util!

Cum adica nu se pot salva?

Mesajele trimise sunt salvate automat in directorul pentru mesaje trimise.

http://www.maxoffroad.ro/mesajetrimise.JPG

Cand esti in mesageria privata, ai sus o fereastra Optiuni director

Acolo ai un drop down Salt la Director:

Apesi pe Mesaje trimise si ai acolo toate mesajele pe care le-ai trimis.

Ai si posibilitatea de a salva mesajele in calculator in format TXT, CVS sau XML. Ultimele doua poti sa le deschizi cu Microsoft Excel.

http://www.maxoffroad.ro/salvaremesaje.JPG

Link spre comentariu

Tot am incercat sa atasez o poza de 190k, 600x600 si nu a lasa.

E vre-o eroare sau nu mai avem voie sa atasam poze mai mari decat un timbru?

Nu a mers acum cateva zile nici una sub 150K de 600x400.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

• vstef_is a resetat ca important acest subiect

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare