Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

>> Probleme tehnice forum

vstef_is

Postări Recomandate

Re: >> Probleme tehnice forum

In plus de asta, eu mai vad o problema in aranjarea topicurilor in ordine alfabetica, cand normal ar fi in ordinea ultimei postari... cred. Ca sa nu trebuiasca sa mergi la pagina 15 din 45 ca sa vezi ultima postare. (exemplu)

Eu nu le vad in ordine alfabetica ci in ordinea in care au fost postate. ultimul postat e sus.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 966
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Din pacate, aceeasi problema ca si Tavi Dragutoiu o am si eu: la sectiunea de Vanzari, topicurile imi apar IN ORDINE ALFABETICA, nu in ordinea ultimei postari, cum pare mai firesc...daca spuneti ca "s-a rezolvat cu afisarea", eu ce trebuie sa fac sa pot vedea ca pana acum topicurile? Multumesc.

Folosesc Mozilla 3.5.7 si am golit cache-ul. :hl

Editat de Endevour
Completari
“If you want to see Africa bring a Land Cruiser, if you want to meet the people bring a Land Rover”
Link spre comentariu

Din pacate, aceeasi problema ca si Tavi Dragutoiu o am si eu: la sectiunea de Vanzari, topicurile imi apar IN ORDINE ALFABETICA, nu in ordinea ultimei postari, cum pare mai firesc...daca spuneti ca "s-a rezolvat cu afisarea", eu ce trebuie sa fac sa pot vedea ca pana acum topicurile? Multumesc.

Folosesc Mozilla 3.5.7 si am golit cache-ul. :hl

Aceeasi problema o am si eu dar nu la toate thred-urile ci doar la unele de ex. "Discutii Diverse / Muzica". Chiar daca ii fac setarile, din josul paginii, tot nu le tine minte a doua oara cand intru.

@ Stefan : acum, de cand zici ca s-a rezolvat, au inceput sa-mi faca altele figuri :hm cum ar fi "Discutii Diverse"

P.S. Si eu tot Mozila folosesc, am sters si cookie-urile si nimic :cr

Viata e scurta si plina de KKT

Samurai 2002

Link spre comentariu

Aceeasi problema o am si eu dar nu la toate thred-urile ci doar la unele de ex. "Discutii Diverse / Muzica". Chiar daca ii fac setarile, din josul paginii, tot nu le tine minte a doua oara cand intru.

P.S. Si eu tot Mozila folosesc, am sters si cookie-urile si nimic :cr

Exact, si dupa ce schimb setarile de afisare din josul paginii, la revenire nu pastreaza alegerea initiala, ceea ce este suparator... :tk

LaterEdit: situatia s-a rezolvat in cazul meu, pe aria de vanzari. Daca mai descopar aceeasi problema si in alta parte, revin cu info. Multumesc.

Editat de Endevour
“If you want to see Africa bring a Land Cruiser, if you want to meet the people bring a Land Rover”
Link spre comentariu

Voi patiti sa fiti deconectati "din oficiu"? Intru pe cont, citesc 1-2 topicuri ci cateodata patesc sa ma trezesc scos din cont. Nu pare sa aiba legatura cu timpul pe care-l petrec pe un topic. Intru cu Firefox. Exista vreo setare de protectie, sa te deconecteze automat la o anumita perioada de timp?

Ex. Land Rover Discovery 1993, diesel
Link spre comentariu

Eu daca scriu intr-un topic ,dupa ce salvez si automat apare pe forum,nu-l mai vad......dispare pus si simplu....nasol.....

Si inca ceva....la vinzari ,dupa ce m-am logat,verific cu butonul Mesaje Noi,de 2 zile nu vedeam ca s-a scris in topicurile mele,am intrat intimplator si am vazut ca cineva vroia ceva .....multumesc!

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Seara buna! Vin si eu aici cu urmatoarea problema.Am trimis/raspuns (adica am trimis un pm si am dat reply la altul si asta la useri diferiti)la 2-3 mesaje private dar nu am certitudinea ca sau trimis.Asta deoarece ele nu apar in rubrica de MESAJE TRIMISE si nici nu am primit vre-un semn de la cei carora le erau adresate mesajele.Multumesc !

Link spre comentariu

plummer, eu am postat odata cu Admin la intrebarea lui RMG, pe el il intrebam daca a bifat optiunea, nu intrebam pt ca era o problema personala, eu stiam raspunsul si-am vrut sa-l ajut :2dr

Link spre comentariu

:tkmie daca nu-mi spunea cineva ca am pm habar n-aveam de ele. si erau vreo 15.

Eu daca scriu intr-un topic ,dupa ce salvez si automat apare pe forum,nu-l mai vad......dispare pus si simplu....nasol.....

Si inca ceva....la vinzari ,dupa ce m-am logat,verific cu butonul Mesaje Noi,de 2 zile nu vedeam ca s-a scris in topicurile mele,am intrat intimplator si am vazut ca cineva vroia ceva .....multumesc!

nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004
Link spre comentariu

Seara buna! Vin si eu aici cu urmatoarea problema.Am trimis/raspuns (adica am trimis un pm si am dat reply la altul si asta la useri diferiti)la 2-3 mesaje private dar nu am certitudinea ca sau trimis.Asta deoarece ele nu apar in rubrica de MESAJE TRIMISE si nici nu am primit vre-un semn de la cei carora le erau adresate mesajele.Multumesc !

sub campul in care scrii mesajul ai cateva optiuni, printre care "save a copy in sent items folder" bifezi si gata, mesajul trimis se salveaza si in MESAJE TRIMISE.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

:oldsi mai ar fi o problema: nu stu limba engleza si de aici numeroase neplaceri deci ar trebui scris in romana ( sau rusa ca asta am invatat la scoala )

nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004
Link spre comentariu

nici eu nu am putut intra de ieri 06.02.2010 ora 15.00,pina azi la ora 19.00 ce ziceti la mine a fost ceva problema.

Editat de RADU DOM

suzuki vitara 1995

bmw x5 2008

suzuki ltr 450 2008

yamaha raptor 2006

Link spre comentariu

Oameni buni, e week-end, a cazut poate forumul, Adminii sunt si ei oameni, nu stau mereu cu ochii pe site si nici nu pot interveni uneori in timp record.

Daca de pe 3 IP-uri diferite nu mi s-a incarcat, am banuit ca e o problema tehnica si am asteptat sa se remedieze. Ceea ce s-a si intamplat. Daca v-a lipsit forumul e de inteles, asa ca recuperati timpul pierdut si cititi topicele interesante pt voi :h5

Link spre comentariu

Oameni buni, e week-end, a cazut poate forumul, Adminii sunt si ei oameni, nu stau mereu cu ochii pe site si nici nu pot interveni uneori in timp record.

Daca de pe 3 IP-uri diferite nu mi s-a incarcat, am banuit ca e o problema tehnica si am asteptat sa se remedieze. Ceea ce s-a si intamplat. Daca v-a lipsit forumul e de inteles, asa ca recuperati timpul pierdut si cititi topicele interesante pt voi :h5

Gresesti. Am stat toata ziua cu ochii pe forum. Eram ca un leu in cusca toata ziua. Telefoane, mailuri etc... Nici nu mi-am facut alt program. Din pacate problemele nu au tinut de noi. Nu aveam ce face decat sa asteptam.

Oricum, ne cerem inca o data scuze pentru inconveniente.

Link spre comentariu

Gresesti. Am stat toata ziua cu ochii pe forum. Eram ca un leu in cusca toata ziua. Telefoane, mailuri etc... Nici nu mi-am facut alt program. Din pacate problemele nu au tinut de noi. Nu aveam ce face decat sa asteptam.

Oricum, ne cerem inca o data scuze pentru inconveniente.

te inteleg

am incercat si eu de 'nshpe ori sa intru... database error...

weekend-ul trecut s-a intamplat tot asta, doar ca numai sambata...nu si duminica...

forumul induce dependenta.... tu yonutz ai zis-o... daca nu este ne lipseshte...

am fost rau pt. mai putin de atat... acum sunt intzelegator si astept sa se rezolve...

succes admin&staff

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

• vstef_is a resetat ca important acest subiect

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare