fofiu Postat Februarie 7, 2010 Partajează Postat Februarie 7, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Gresesti. Am stat toata ziua cu ochii pe forum. Eram ca un leu in cusca toata ziua. Telefoane, mailuri etc... Nici nu mi-am facut alt program. Din pacate problemele nu au tinut de noi. Nu aveam ce face decat sa asteptam. Oricum, ne cerem inca o data scuze pentru inconveniente. Nu, dar am crezut ca la mine este o problema si de aia am intrebat. Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Endevour Postat Februarie 7, 2010 Partajează Postat Februarie 7, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Gresesti. Am stat toata ziua cu ochii pe forum. Eram ca un leu in cusca toata ziua. Telefoane, mailuri etc... Nici nu mi-am facut alt program. Din pacate problemele nu au tinut de noi. Nu aveam ce face decat sa asteptam. Oricum, ne cerem inca o data scuze pentru inconveniente. Cu atat mai bine daca ai avut timp sa rezolvi situatia, mai ales in week-end. POate a fost hosting-ul sau ceva pe "traseu"...bine ca ati rezolvat. Noi am inteles si am asteptat rabdatori solutionarea. Multumim asadar. “If you want to see Africa bring a Land Cruiser, if you want to meet the people bring a Land Rover” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Foarte tare, ceasul si cursul valutar:tk As avea o sugestie, nu puteti face ceasul si cursul valutar vecini?:tk KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 8, 2010 Partajează Postat Februarie 8, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Foarte tare, ceasul si cursul valutar:tk As avea o sugestie, nu puteti face ceasul si cursul valutar vecini?:tk Nu pot pune cursul valutar sus pt ca se ocupa prea mult spatiu din cel pt bannere. Ajunge ceasul. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum nu e chiar o problema tehnica, dar linkurile din capul si sfarsitul paginii, alea cu verde (ads by google) cred ca ar trebui sa se deschida intr-o fereastra noua, sa nu pierd fereastra din forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Februarie 24, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Asa ar trebui, dar este politica google. Daca dai click cu rotita pe ele, sau click drept si open in new window, se rezolva problema. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum nu e chiar o problema tehnica, dar linkurile din capul si sfarsitul paginii, alea cu verde (ads by google) cred ca ar trebui sa se deschida intr-o fereastra noua, sa nu pierd fereastra din forum. Nici mie nu imi place dar vstef spune ca astea sunt cerintele celor de la Google. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Endevour Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum E si logic, avand in vedere si "the annual revenue"... “If you want to see Africa bring a Land Cruiser, if you want to meet the people bring a Land Rover” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Februarie 25, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Ai celor de la Google? Pot doar sa-mi imaginez. Cat despre Forum, sa nu va faceti impresia ca desi exista reclame si pe stanga si pe sus, cineva se imbogateste din asta... ba din contra. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Endevour Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Referirea mea era la Google AdSense...dar sa nu intram in detalii, era o simpla remarca (sunt Admin pe 2 site-uri :wink: ). “If you want to see Africa bring a Land Cruiser, if you want to meet the people bring a Land Rover” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Februarie 25, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Putem intra si in detalii. Adsensu nu acopera deocamdata cheltuielile cu hostingul, care e server privat virtual si de web si de mysql la dreamhost, cu destult de mult RAM pentru ca e nevoie, ca sa nu mai apara internal server error. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum cand urmez unele link-uri (interne) ... ma trezesc pe ... yahoo "http://l.yimg.com/a/i/us/search/info22x22.pngSorry, the page you were looking for could not be found Showing related results for: http://forum.club4x4.ro/viewtopic.php?f=15&t=903" browser Firefox, si mi se intampla numai pe forum Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum cand urmez unele link-uri (interne) ... ma trezesc pe ... yahoo "http://l.yimg.com/a/i/us/search/info22x22.pngSorry, the page you were looking for could not be found Showing related results for: http://forum.club4x4.ro/viewtopic.php?f=15&t=903" browser Firefox, si mi se intampla numai pe forum Probabil imaginea nu era postata direct in forum ci cu link din alta parte iar respectivul link nu mai e valabil. Care este topicul unde e problema asta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobo Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum odata cu noul forum a disparut optiunea de "Report post"? sau nu o gasesc eu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Probabil imaginea nu era postata direct in forum ci cu link din alta parte iar respectivul link nu mai e valabil. Care este topicul unde e problema asta? un exemplu: http://forum.club4x4.ro/showpost.php?p=404271&postcount=2 sunt mai multe dar nu le gasesc acum Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum un exemplu: http://forum.club4x4.ro/showpost.php?p=404271&postcount=2 sunt mai multe dar nu le gasesc acum Intradevar, sunt link-uri catre topicuri de pe vechiul tip de forum care nu mai sunt compatibile acum. Nu cred ca mai avem ce face cu acestea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Martie 11, 2010 Autor Partajează Postat Martie 11, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Se poate rezolva. O sa ma ocup. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Am si eu o intrebare: Pentru ce sunt stelutele de deasupra avatarului? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Cred ca se contorizeaza nr propriu de mesaje de pe forum din sectiunile unde se "puncteaza"! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Martie 17, 2010 Autor Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Raspuns Corect. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Cred ca se contorizeaza nr propriu de mesaje de pe forum din sectiunile unde se "puncteaza"! Ce-s alea sectiuni unde se "puncteaza"? Ceva de genul ca la fiecare comentar capeti un punct? Daca da, la ce sint bune punctele si in caz ca sint intr-adevar bune la ceva, de ce dupa 1000 am inceput iar de la zero? Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Martie 17, 2010 Autor Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Nu exista "puncte" efectiv. Ci doar numarul de posturi. Insa, e o singura diferenta. NU se contorizeaza posturile / mesajele de la sectiunile de vanzari si discutii diverse. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Nu exista "puncte" efectiv. Ci doar numarul de posturi. Insa, e o singura diferenta. NU se contorizeaza posturile / mesajele de la sectiunile de vanzari si discutii diverse. :id Aha! Un fel de "clasament" cu cine-i mai tare-n clanta. Pe viitor ma voi gindi bine si de 2 ori inainte sa postez, sa nu devin o soacra masculina:tk1. Daca sterg mesaje se sterg si "punctele"? Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Patrolatoare (her gheneral) Se contorizeaza si se "rasplateste" in stelute "ninja" participarea fiecaruia in topicurile acestui forum excluzandu-se sectiunile care nu sunt importante (discutii diverse, mica/mare publicitate, prezentare membri) Deci bagati sapa la sectiunile tehnice "curge" stelele ... Dati cu tractorul in vanzari, 'geaba terenul e infertil ... nu rasare nimic! :grin: Totusi eu pentru poza aia de la diverse picanterii cu dantelarii te-as propune ptr Oscaru4x4! A lu Lipoveanu nu ne-a placut ...ca a facut-o din profil ... parti inegale ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Am si eu o mica problema - in topicul cu Luana cand vreau sa scriu un raspuns (ca sa pun pozele) freastra unde scriu raspuns imi apare o secunda si apoi dispare. Am incercat pe 4 calculatoare :hl Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate