SilenceDJ Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum L-am instalat de vreo 3 ori Cristi si nimic, culmea e ca pe google chrome nu ma delogheaza , internet explorer nici atat, doar mudzilla aia face figuri. Acum lucrez in paralel , si mudzilla si chrome.... Multam de griji:h5 Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Uitate prin setarile de cookie-uri, de acolo este. La mine de exemplu forumul asta este ok, raman logat etc, iar daca incerc sa intru pe un alt forum (tot vbuletin) trebuie sa ma logez de fiecare data, GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum cand dau reply intr-un topic, acel topic dispare din cautarea cu doua din cele trei butoane noi ("mesaje noi fara vanzari" si "toate mesajele noi"). il gasesc doar in "legaturi rapide > mesaje de astazi". Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Iulie 27, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Intradevar, asa e gandit vbulletinul. Se considera ca l-ai citit, daca ai si raspuns, si nu ti-l mai arata. Si pe mine ma cam enerveaza cateodata. O sa studiez problema sal invatam comportamentul vechi (gen phpbb / mesaje de astazi). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Intradevar, asa e gandit vbulletinul. Se considera ca l-ai citit, daca ai si raspuns, si nu ti-l mai arata. Si pe mine ma cam enerveaza cateodata. O sa studiez problema sal invatam comportamentul vechi (gen phpbb / mesaje de astazi). multumesc! credeam ca nu fac eu ceva cum trebuie... Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviusss Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Salut, am si eu o problema cu sectiunea ,, Mica publicitate'' nu apare cand sunt logat. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Salut, am si eu o problema cu sectiunea ,, Mica publicitate'' nu apare cand sunt logat. Multumesc Asta nu e o problema tehnica. Accesul tau la sectiunile de Mica publicitate este restrictionat. Probabil ca la un moment dat ai incalcat Regulamentul privind sectiunile de vanzari. Oricum, vad ca activitatea ta pe forum se cam rezuma doar la sectiunile de mica publicitate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviusss Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Posturi am doar la sectiunea ,,vanzari'' pt ca incerc sa pun masina pe picioare, sa ma bucur de ea (sper sa nu pierd vara asta). Restul problemelor intalnite le gasesc prin discutiile mai vechi. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scorpions Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Nu apare subiectul deschis despre Range Rover Sport 2010 deschis la "Land Rover" . Dupa 1 - 2 ore de la postare a disparut , aveti vreo idee ce s-a intamplat ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Nu apare subiectul deschis despre Range Rover Sport 2010 deschis la "Land Rover" . Dupa 1 - 2 ore de la postare a disparut , aveti vreo idee ce s-a intamplat ? Incearca aici, litera 2.c : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?p=592098 si apoi aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=41601 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scorpions Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Poate sunt eu nou si nu inteleg... Care este ideea ? Apare sau nu subiectul meu ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Acest forum are si el niste reguli care trebuiesc respectate....daca nu-i convine cuiva nu e obligat sa ramina... Astral ti-a atras atentia asupra acestui fapt......nici macar nu te-a interesat Citeste regulamentul si daca-ti convine conformeaza-te daca nu.... zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scorpions Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum OK. Care este greseala mea ca nu o stiu . Poate ma lamureste cineva pe acest forum....ASTRAL , fi mai direct ca doar nu mananc pe nimeni ... CARE ESTE GRESEALA ??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scorpions Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Am inteles , trebuie sa ma prezint...... Dupa ce fac acest lucru (important taaare) , nu se mai sterg subiectele ? Chiar vreau niste pareri in cea ce ma priveste.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Ai vazut ca te-ai prins.... si nu a trebuit mult, doar 2 minute de citit regulamentul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum OK. Care este greseala mea ca nu o stiu . Poate ma lamureste cineva pe acest forum....ASTRAL , fi mai direct ca doar nu mananc pe nimeni ... CARE ESTE GRESEALA ??? Chiar nu te-ai lamurit cu litera 2.c din Regulament ? E o chestie elementara....intri in casa cuiva, dai "buna ziua" si te prezinti.....chestie pe care tu, poate, nu o consideri "importanta taaaare", dar noi, da...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Am inteles , trebuie sa ma prezint...... Dupa ce fac acest lucru (important taaare) , nu se mai sterg subiectele ? Chiar vreau niste pareri in cea ce ma priveste.... Pareri in ceea ce te priveste?... parerea mea este ca regulamentul este foarte explicit, si nu ai cum sa nu iti dai seama ce se sterge si ce ramane daca il citesti in totalitate... Suntem o comunitate, si totusi fiecare am vrea sa stim cu cine comunicam... nu ne rezumam doar la tastaturi...ci si la intalniri, iesiri, etc. Oricum...mie prezentarea mi se pare ca face parte din spiritul de colegialitate si de offroad-eri care ar trebui sa ne apartina. :h5... fata de unii ce au doar spirit de vanzator:uameni, fara sa fac aluzii... Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scorpions Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum OK . Scuze daca am suparat pe cineva.... Voi da si eu "Buna ziua" si ma voi prezenta ....Multumesc mult. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum OK . Scuze daca am suparat pe cineva.... Voi da si eu "Buna ziua" si ma voi prezenta ....Multumesc mult. :h5:g:W:cl REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiB Postat August 6, 2010 Partajează Postat August 6, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Salut, As vrea sa fac o mica remarca, nu e o problema tehnica, mai degraba o problema de "simetrie" :) Daca in cadrul unei discutii dau click pe numele unui utilizator, apare un meniu care contine: View Public Profile Trimite Mesaj Privat catre ..... Find More Posts by ..... Cauta topicurile incepute de ..... Adauga ..... la Contactele Tale Dupa cum vedeti, 3 din optiuni sunt in romana, celelalte 2 in engleza - cred ca ar fi "elegant" daca ar fi traduse cele in engleza. Lucrul asta se mai regaseste pe forum in diverse zone (ex: pagina de profil a unui utilizator). Cum am spus si la inceput, stiu ca asta nu e o "problema" in sine si imi dau seama ca e una din ultimele prioritati pe care cei care administreaza tehnic forumul o au, din pricina timpului, insa am considerat util sa o expun, in speranta ca ajuta. Daca aceste mesaje sunt continute intr-un fisier separat si nu direct in cod, ma ofer sa le traduc daca doriti. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 6, 2010 Partajează Postat August 6, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Salut, As vrea sa fac o mica remarca, nu e o problema tehnica, mai degraba o problema de "simetrie" :) Daca in cadrul unei discutii dau click pe numele unui utilizator, apare un meniu care contine: View Public Profile Trimite Mesaj Privat catre ..... Find More Posts by ..... Cauta topicurile incepute de ..... Adauga ..... la Contactele Tale Dupa cum vedeti, 3 din optiuni sunt in romana, celelalte 2 in engleza - cred ca ar fi "elegant" daca ar fi traduse cele in engleza. Lucrul asta se mai regaseste pe forum in diverse zone (ex: pagina de profil a unui utilizator). Cum am spus si la inceput, stiu ca asta nu e o "problema" in sine si imi dau seama ca e una din ultimele prioritati pe care cei care administreaza tehnic forumul o au, din pricina timpului, insa am considerat util sa o expun, in speranta ca ajuta. Daca aceste mesaje sunt continute intr-un fisier separat si nu direct in cod, ma ofer sa le traduc daca doriti. Multumesc! Mihai, acest tip de forum nu este disponibil si in limba romana in mod normal. Vstef, a adaptat si tradus cat a putut din comenzile forumului. Nu e o munca simpla deloc. Nu e forba de traduserea in sine ci de comenzile tehnice care sunt necesare. Acestea iau mult timp , timp de care nu dispunem asa cum vrem noi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviusss Postat August 7, 2010 Partajează Postat August 7, 2010 (editat) Re: >> Probleme tehnice forum Salut, am inteles, probabil nu am respectat regulamentul (atentionat nu cred ca am fost de vreo data). Intrebarea e, mai pot avea acces la sectiunea mai sus amintita? Multumesc Editat August 7, 2010 de silviusss Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 8, 2010 Partajează Postat August 8, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Stef, asta cu lista de pe prima pagina cu aniversarile cum e ? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?p=605846&posted=1#post605846 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Priboi Postat August 12, 2010 Partajează Postat August 12, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Cand intru de pe laptop si de pe un alt calculator decat cel folosit de obicei cu Mozzila Firefox imi apare urmatorul lucru si nu mai pot vizualiza si nici nu ma pot loga. http://img200.imageshack.us/i/paginaforum4x4.png/ Ce trebuie sa fac? Multumesc. Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Septembrie 1, 2010 Partajează Postat Septembrie 1, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Exact aceeasi problema o am si eu ca Sorin Priboi. Diferenta este ca la mine totul a fost normal pana acum doua luni. Mentionez ca doar in Google Chrome mi se intampla si doar la forum. Trebuie sa deschid forumul cu Opera ca sa-l pot citi ! 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate