Astral Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum Nu se mai primesc pe email atentionarile de post nou pe topicurile urmarite. Asta am observat si eu azi. Vom vedea ce si cum. Marius, nu vrei sa facem schimb ? Mie imi vin zilnic notificari pe e-mail de la sectiunea de Vanzari/Cumparari Anvelope si jante si la mine setarea e facuta sa nu primesc nimic.......:ha: Am sperat ca scap cand s-a schimbat interfata asta........dar nu, "Batman, batman !!!" :ha::ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum Nu se mai primesc pe email atentionarile de post nou pe topicurile urmarite. Cand am zis si eu asta nu m-a bagat nimeni in seama :hl Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 (editat) Re: >> Probleme tehnice forum Cand am zis si eu asta nu m-a bagat nimeni in seama :hl Cand ai spus tu asta chiar nu era nici o problema. Acum au aparut pt ca de ieri dimineata forumul a fost mutat pe un alt server. Oricum, se va rezolva problema. Editat Februarie 26, 2011 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum Salutari ! Sunt Dragos, a.k.a. Heavy D. Forumul nu mai merge nici cu Mozilla Firefox, nici cu Internet Explorer. Acum mi-am ascuns IP-ul, si am intrat via hidemyass.com., dar pot sa uit de logare. Sa-nteleg ca e o problema de IP sau de altceva ? Acum sunt in Franta. Orice altceva merge absolut normal, site-uri romanesti sau altele, doar forumul nu. Ce e de facut ? Tehnica lu' peste, dupa cum ziceam... Poate faceti ceva ca sa revina lucrurile la normalitate. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum Am dat jos OPERA, cu asta merge, cu celelalte nu, si asta nu e normal... Idei, pareri ? Stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum Dragos, eu folosesc numai Firefox-ul si imi merge fara absolut nici o problema. Ai incercat sa iti stergi toate cookies-urile? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum Salut, Max ! Am intrat acum pe forum, merge Mozilla fara probleme... Si sper sa ramana asa. Dar aseara nu a vrut sub nici o forma. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum Cand ai spus tu asta chiar nu era nici o problema. Acum au aparut pt ca de ieri dimineata forumul a fost mutat pe un alt server. Oricum, se va rezolva problema. Deci nu am inteles eu vorbeam aiurea si de aia nu m-a bagat nimeni in seama sau ce? De cand am spus eu si pana azi problema e aceeasi, nu mai primesc nici un fel de atentionari pe mail. Asta e singurul forum unde patesc asta. Dar probabil ca trebuie sa-mi cer scuze ca am sesizat o problema. Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum Deci nu am inteles eu vorbeam aiurea si de aia nu m-a bagat nimeni in seama sau ce? De cand am spus eu si pana azi problema e aceeasi, nu mai primesc nici un fel de atentionari pe mail. Asta e singurul forum unde patesc asta. Dar probabil ca trebuie sa-mi cer scuze ca am sesizat o problema. In loc sa faci pe ironicul cu mine mai bine ti-ai verifica setarile email-ului tau. Poate ai ceva setari care blocheaza email-urile venite de pe forum. Daca ar fi o problema cu forumul, toata lumea ar avea aceeasi problema, nu crezi? Acum cateva zile, chiar la mutarea pe serverul nou, notificarile intradevar nu veneau pana cand nu am refacut niste setari legate de email-ul forumului. Dupa ce am facut setarile, notificarile au inceput ca sa vina. Am verificat setarile tale de pe forum si sunt exact aceleasi ca si la toata lumea. Mai are cineva probleme de genul asta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum Ideea nu era de ironie. Ideea era ca daca venea cineva si spunea totul e ok numai tu ai problema asta, ma duceam sa caut la firma unde e serverul de mail. Dar toata lumea m-a ignorat. Aceasta problema a aparut odata cu schimbarea forumului, exact in aceeasi zi si nu am aceasta problema cu nici un alt forum sau client. Asta e. Am eu ghinion. Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum o chestie ciudata ... incerc sa trec ce la pagina 10 la pagina 11 a unui topic am incercat: 11 next last toate ma duc la pagina 10 adresa este: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?40581-BULLBAR-ESTE-LEGAL/page11 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum o chestie ciudata ... incerc sa trec ce la pagina 10 la pagina 11 a unui topic am incercat: 11 next last toate ma duc la pagina 10 adresa este: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?40581-BULLBAR-ESTE-LEGAL/page11 Schimba numarul de postari/pagina si se va schimba si numarul de pagini dintr-un topic.......... In Panoul utilizatorului, in stanga, exista My settings/Editare optiuni si apoi "Number of Posts to Show Per Page:"......acolo optezi pt "Show X posts per page", adica un numar mai mare decat ai acuma. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum Schimba numarul de postari/pagina si se va schimba si numarul de pagini dintr-un topic.......... In Panoul utilizatorului, in stanga, exista My settings/Editare optiuni si apoi "Number of Posts to Show Per Page:"......acolo optezi pt "Show X posts per page", adica un numar mai mare decat ai acuma. nu am facut nicio modificare si totusi acum am ajuns la pagina 11 zona crepusculara :old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum Ideea nu era de ironie. Ideea era ca daca venea cineva si spunea totul e ok numai tu ai problema asta, ma duceam sa caut la firma unde e serverul de mail. Dar toata lumea m-a ignorat. Aceasta problema a aparut odata cu schimbarea forumului, exact in aceeasi zi si nu am aceasta problema cu nici un alt forum sau client. Asta e. Am eu ghinion. Totul este ok acum. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum Am mai sesizat si eu astfel de probleme, nu stiu de la ce se intampla dar apare atunci cand este un post nou pe o noua pagina, unde nu intodeauna il arata, ca sa il citesti trebuie sa dai "Raspunde la discutie" si ai sa vezi ca fata de cele afisate deja mai apare si un alt post. Sper ca s-a inteles ceva:grin: S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum si eu am patit aceasi treaba cu numarul de pagini......ieri....azi totul se vede ok. Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator marinrafael Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum To access this forum your post count must be 1 or greater. am postat, si tot imi apare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum To access this forum your post count must be 1 or greater. am postat, si tot imi apare Nu e nici problema tehnica......rezolvarea o gasesti aici, unde e evident ca n-ai citit cu atentie : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?53876-gt-gt-Regulament-Forum&p=592098 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Martie 1, 2011 Autor Partajează Postat Martie 1, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum Asta cu posturile e o problema interna vbulletin, o sa-i facem un upgrade si ar trebui sa se rezolve... nu se intampla intotdeauna... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Martie 4, 2011 Partajează Postat Martie 4, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum raspund la un topic initiat de mine, si daca dau refresh, gen "toate mesajele noi" nu-l vad neam!!! oare de ce? Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 4, 2011 Partajează Postat Martie 4, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum raspund la un topic initiat de mine, si daca dau refresh, gen "toate mesajele noi" nu-l vad neam!!! oare de ce? Dupa ce scrii un mesaj, iti apare pe ecran sa-l vezi asa cum arata el in toata spelndoarea lui ? Iti apare ! Deci pentru tine nu mai e mesaj NOU !!! Q.E.D......:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum Dupa ce scrii un mesaj, iti apare pe ecran sa-l vezi asa cum arata el in toata spelndoarea lui ? Iti apare ! Deci pentru tine nu mai e mesaj NOU !!! Q.E.D......:ha: ihii! priceput....Astrale, ce inseamna Q.E.D...intreb asa, cu riscul de a ma penibiliza again!:grin: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum S-a schimbat forumul? 1. Nu mai pot trimite si primi PM-uri! 2. Vad "Cine este online?" 3. Nu pot edita posturile mele! Este rau ca o sa postez repetat ... si doar ca sa completez informatia! Multumesc! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum S-a schimbat forumul? 1. Nu mai pot trimite si primi PM-uri! 2. Vad "Cine este online?" 3. Nu pot edita posturile mele! Este rau ca o sa postez repetat ... si doar ca sa completez informatia! Multumesc! 1. Am redus capacitatea mesageriei de la 1500 de PM-uri la 500. Majoritatea forumurilor care permit mesagerie privata, o limiteaza la maxim 200 de mesaje. Sterge din mesajele vechi de care nu mai ai nevoie sau salveaza-le (ai posibilitatea sa le salvezi in format Excel) astfel incat sa ai mai putin de 500 de mesaje in ea. 2. Eu am setat asta. E problema ca vezi cine e on line? 3. Acolo am incercat niste setari care se pare ca nu au iesit asa cum trebuie. Mai incerc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum 1. Am redus capacitatea mesageriei de la 1500 de PM-uri la 500. Majoritatea forumurilor care permit mesagerie privata, o limiteaza la maxim 200 de mesaje. Sterge din mesajele vechi de care nu mai ai nevoie sau salveaza-le (ai posibilitatea sa le salvezi in format Excel) astfel incat sa ai mai putin de 500 de mesaje in ea. 2. Eu am setat asta. E problema ca vezi cine e on line? 3. Acolo am incercat niste setari care se pare ca nu au iesit asa cum trebuie. Mai incerc. Nu-i problema ca vad cine este on line ... dar am vazut mai demult si nu a fost OK! Multumesc! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate