Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

>> Probleme tehnice forum

vstef_is

Postări Recomandate

Re: >> Probleme tehnice forum

nu imi pot edita sau sterge un post in zona de promo, as fi vrut sa las omului thread-ul curat...

Ar fi fost culmea sa poti ... :wink:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 966
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

in Panou Utilizator vad la cine am acordat eu puncte, dar u vad de la cine am primit. Vad doar data, topic-ul si comentariul, da rnu vad cine mi-a acordat punctele.

:tk

"Explore.Dream.Discover."-Mark Twain

cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1

"my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana

Link spre comentariu

in Panou Utilizator vad la cine am acordat eu puncte, dar u vad de la cine am primit. Vad doar data, topic-ul si comentariul, da rnu vad cine mi-a acordat punctele.

:tk

Nu cred ca este o problema de ordin tehnic.Am ridicat-o si eu in thread-ul "Sugestii Forum" (http://forum.club4x4.ro/showthread.php?38078-gt-gt-Sugestii-Forum&p=863432&viewfull=1#post863432),unde am propus sa ne trecem si numele ca user.Parerile sunt impartite: "pana la urma la ce ar folosi sa stii cine te-a-nstelat ? Calificativul cred eu ca nu este pentru a crea obligatii chiar si morale, ci numai pentru a oferi celorlalti membri o idee despre "bonitatea" userului in cauza, ceea ce si face foarte bine fiind anonim" (@u2_2).

Life's Too Short To Drive Boring Cars
Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

Nici nu ma lasa, imi spune direct ''You must spread some Reputation around before giving it to ghitavsl again.''

Doar ca eu nu i-am mai dat niciodata lui ghitavsl stelute...

Link spre comentariu

Nici nu ma lasa, imi spune direct ''You must spread some Reputation around before giving it to ghitavsl again.''

Doar ca eu nu i-am mai dat niciodata lui ghitavsl stelute...

Merge, dar trebuie sa mai dai si pe la altii inainte de a da iarasi aceluiasi utilizator. (Nu stiu la cati altii)

aka v1tara aka Sorin

(__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v

[__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8

Link spre comentariu

Merge, dar trebuie sa mai dai si pe la altii inainte de a da iarasi aceluiasi utilizator. (Nu stiu la cati altii)

Multam de sfat, dar nu ai fost atent. Am spus ca userului respectiv nu-i mai dadusem niciodata stelute.

PS: Acum merge, multumesc staff 4x4 !

Link spre comentariu

Multam de sfat, dar nu ai fost atent. Am spus ca userului respectiv nu-i mai dadusem niciodata stelute.

PS: Acum merge, multumesc staff 4x4 !

Mea culpa. Recunosc ca am citit in graba cea de-a doua propozitie. Intelesesem exact invers: cum ca i-ai mai dat.

Care a fost problema, totusi?

aka v1tara aka Sorin

(__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v

[__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8

Link spre comentariu

... trebuie sa mai dai si pe la altii inainte de a da iarasi aceluiasi utilizator. (Nu stiu la cati altii)

20 parca.

Life's Too Short To Drive Boring Cars
Link spre comentariu

mda...

mea culpa.

Il apreciasem pe ghitavsl acum 6 luni, dar inca nu am facut 20 de alte aprecieri. Nu tineam minte pentru ca nu dau aprecieri dupa user, ci dupa continutul postarii.

Mi se pare un pic aiurea sa trebuiasca sa impart 20 de calificative pentru a putea aprecia o postare a aceluiasi user. Eu de exemplu dau stelute destul de rar si numai cand postarea respectiva este cu adevarat valoroasa dpmv sau respecta/promoveaza valori pe care eu le apreciez, si nu sunt multi useri care posteaza astfel.

• Like 1
Link spre comentariu

Test de batut cuiul la tablou .

Nu merge , mai vedem unde-i buba ...

Editat de cos

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Nu mi se actualizeaza numarul de postari. Dupa ce am postat la sectiunea "prezentarea membrilor" am deschis un alt subiect care ma interesa si am ami postat acolo, dar mereu imi apare ca numarul de postari este 1; adica cel de la "prezentare membri", banuiesc.

Link spre comentariu

Nu toate ariile sunt luate in calcul de contorul de posturi, de exemplu postarile de la Discutii Diverse nu sunt contorizate.

mersi. nu stiam asta. acum am vazut ca s-a schimbat contorul.

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Mi se pare mie, mi se intampla numai mie?

De vreo doua zile, cand accesez forumul, butonul "Legaturi" (formula rapida pt. "topicuri urmarite") este absolut inactiv, nu se intampla nimic apasandu-l.

Pentru a-l activa, trebuie sa intru pe oricare dintre subforumurile afisate, de-abia atunci devine ascultator.

Asta se intampla atat de pe rasnita de acasa, cat si de pe cea de la firma.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Mi se pare mie, mi se intampla numai mie?

De vreo doua zile, cand accesez forumul, butonul "Legaturi" (formula rapida pt. "topicuri urmarite") este absolut inactiv, nu se intampla nimic apasandu-l.

Pentru a-l activa, trebuie sa intru pe oricare dintre subforumurile afisate, de-abia atunci devine ascultator.

Asta se intampla atat de pe rasnita de acasa, cat si de pe cea de la firma.

Ai dreptate. Eu nu folosesc optiunea respectiva dar am testat-o acum si nu merge.

Weekend-ul viitor vom face upgrade la platforma forumului si se vor schimba multe. Precis se va repara si aceasta optiune.

Link spre comentariu

Nu reusesc sa-mi pun pe tapet o semnatura , unde gresesc ?

... a aparut , nu mai luati in considerare cele de mai sus , multumesc .

Editat de cos

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Cum se sterge un post (din greseala l-am introdus de doua ori)? Am incercat sa-l transform prin reeditare; continutul s-a modificat dar titlul a ramas acelasi.

Sa cunosti, sa vrei - vei putea face !
Link spre comentariu

Cum se sterge un post (din greseala l-am introdus de doua ori)? Am incercat sa-l transform prin reeditare; continutul s-a modificat dar titlul a ramas acelasi.

La ce postare te referi? Pune link si se rezolva:wink:

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Cred ca te referi la un topic dublat, mai precis la un anunt dublat :

- asta e primul pus la 16.28

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?87527-Jante-16-quot

- asta e al doilea, pus la 16.33

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?87528-Jante-16-quot

Deci, vrei ca unul din cele doua anunturi sa fie sters definitiv ?

Daca da, spune-ne pe care sa-l stergem. :h5

Link spre comentariu

P'ala bun:grin::ha:

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Cred ca te referi la un topic dublat, mai precis la un anunt dublat :

- asta e primul pus la 16.28

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?87527-Jante-16-quot

- asta e al doilea, pus la 16.33

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?87528-Jante-16-quot

Exact.

De sters primul, pus la 16.28, sau pot ramane amandoua, dar cu titlul corespunzator continutului (bullbar... la sectiunea "cumparari diverse", nu la "jante").

Multumiri si scuze pt. bataia de cap!

Ramane, totusi, intrebarea: cum (daca) poate fi sters un post redactat gresit, in cadrul optiunii "editare post", intr-un interval de timp determinat? Cred ca e utila o asemenea posibilitate, pt a evita confuzii, sau corespondente inutile.

Editat de ctinu
Sa cunosti, sa vrei - vei putea face !
Link spre comentariu

• vstef_is a resetat ca important acest subiect

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare