teddybear Postat Decembrie 23, 2014 Partajează Postat Decembrie 23, 2014 (editat) Re: >> Probleme tehnice forum Ramane, totusi, intrebarea: cum (daca) poate fi sters un post redactat gresit, in cadrul optiunii "editare post", intr-un interval de timp determinat? Cred ca e utila o asemenea posibilitate, pt a evita confuzii, sau corespondente inutile. Optiunea de stergere a unui post nu este disponibila utilizatorilor, din motive evidente:wink: Pentru asta exista moderatori. LE: postul cu pricina a fost mutat la "Cumparari accesorii 4x4" http://forum.club4x4.ro/showthread.php?87535-Bullbar-GV Editat Decembrie 23, 2014 de teddybear It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctinu Postat Decembrie 23, 2014 Partajează Postat Decembrie 23, 2014 Re: >> Probleme tehnice forum Optiunea de stergere a unui post nu este disponibila utilizatorilor, din motive evidente:wink: Pentru asta exista moderatori. Am avut in vedere stergerea doar a postarilor proprii, atata timp cat optiunea "editare post" este activa. Nu vad care ar fi implicatiile negative in acest caz. Dimpotriva, n-ar mai da de lucru moderatorilor. Poate nu vad eu toate implicatiile. Multumesc pt. mutare! Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Ianuarie 16, 2015 Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 Re: >> Probleme tehnice forum Mi se pare mie, mi se intampla numai mie? De vreo doua zile, cand accesez forumul, butonul "Legaturi" (formula rapida pt. "topicuri urmarite") este absolut inactiv, nu se intampla nimic apasandu-l. Pentru a-l activa, trebuie sa intru pe oricare dintre subforumurile afisate, de-abia atunci devine ascultator. Asta se intampla atat de pe rasnita de acasa, cat si de pe cea de la firma. Readuc in atentia persoanelor competente problema semnalata. A revenit.:grin: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 17, 2015 Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 Re: >> Probleme tehnice forum Readuc in atentia persoanelor competente problema semnalata. A revenit.:grin: Nu stiu care ar putea fi problema. Sper ca in curand sa implementam platforma noua de Vbulletin si vom vedea dupa aceea ce se intampla. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctinu Postat Februarie 19, 2015 Partajează Postat Februarie 19, 2015 Re: >> Probleme tehnice forum Cum se posteaza un fisier pdf care contine text si imagini? Am incercat, se incarca, dar nu poate fi deschis. Scuze daca exista explicatiile pe forum, dar eu nu le-am gasit. Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Februarie 19, 2015 Partajează Postat Februarie 19, 2015 Re: >> Probleme tehnice forum Cum se posteaza un fisier pdf care contine text si imagini? Am incercat, se incarca, dar nu poate fi deschis. Scuze daca exista explicatiile pe forum, dar eu nu le-am gasit. E posibil sa aiba dimensiunea mai mare decat maximul acceptat de forum si atunci nu se poate incarca. Am patit-o in ultimele zile cand am vrut sa atasez un manual de utilizare complet. Se pare ca trebuia urcat "pe bucati". ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 19, 2015 Partajează Postat Februarie 19, 2015 Re: >> Probleme tehnice forum Cum se posteaza un fisier pdf care contine text si imagini? Am incercat, se incarca, dar nu poate fi deschis. Scuze daca exista explicatiile pe forum, dar eu nu le-am gasit. Daca e vorba de ceva de interes general, il poti pune pe email la mine, il pun pe server si postez eu link-ul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctinu Postat Februarie 19, 2015 Partajează Postat Februarie 19, 2015 (editat) Re: >> Probleme tehnice forum Fisierul cuprinde doar o pagina A4 - 264 KB, deci nu e vorba de lungime prea mare. Subiectul este de natura divertismentului, dar metoda de postare cred ca este de interes general. L.E. Am incercat sa-l incarc in alt format (.doc): acelasi rezultat, desi ambele formate fac parte din lista celor acceptate pt atasamente. Daca tot nu pot fi utilizate, am incercat sa le sterg din lista mea de atasamente; fara succes. Ramane, deci, intrebarea: de ce se intampla asa ceva (si cum se poate rezolva)? Editat Februarie 21, 2015 de ctinu Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Aprilie 10, 2015 Partajează Postat Aprilie 10, 2015 Re: >> Probleme tehnice forum Intreb si eu: de ce, intr-un anumit topic, nu am optiunea "editare post"? Este acel topic setat altfel? Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 10, 2015 Partajează Postat Aprilie 10, 2015 Re: >> Probleme tehnice forum Editarea unei postari are un timp limitat si din pozele tale nu pot vedea intervalul de timp. Pe de alta parte e posibil ca in anumite locuri butonul de editare sa fie prezent pe perioada nedefinita, dar la asta doar Vstef ar putea sa-ti raspunda.....daca-ti va raspunde in viata asta.....:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Aprilie 10, 2015 Partajează Postat Aprilie 10, 2015 Re: >> Probleme tehnice forum Am observat si eu ca editarea are timp limitat si chiar ma intrebam de ce oare, ca doar nu afecteaza cu nimic. :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny B Postat Aprilie 10, 2015 Partajează Postat Aprilie 10, 2015 Re: >> Probleme tehnice forum Crede-ma, editarea e mai bine sa aiba o durata limita. Este foarte folositoare in cazul unei dispute forumistice. Am vazut editari de posturi anterioare in dispute, doar ca sa-l faca pe celelalt nebun, iar exemplele pot continua. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianfd Postat Iunie 24, 2015 Partajează Postat Iunie 24, 2015 Re: >> Probleme tehnice forum nu e neaparat o problema tehnica a forumului in sine, dar (nu stiu daca s-a mai postat) cand caut ceva pe google din continutul forumului, index-ul google returneaza rezultatele si multe din link-uri returneaza 500 internal error. probabil cu toate schimbarile din ultima vreme, index-ul google contine multe link-uri invalide. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 24, 2015 Partajează Postat Iunie 24, 2015 Re: >> Probleme tehnice forum In google sunt inca indexate texte din varianta noua a forumului care a fost data jos. Nu e o problema pt ca in scurt timp se vor face reindexarile corecte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ZULU Postat Iulie 5, 2015 Partajează Postat Iulie 5, 2015 Re: >> Probleme tehnice forum Salut! Nu mai reusesc sa postez filme de pe YouTube. Desigur am respectat pasii de la http://forum.club4x4.ro/showthread.php?37688-Tutorial-utilizare-functii-forum-micsorare-poze-editare-link-uri-youtube-etc ZULU 44 Africa TOYOTA Land Cruiser - Nothing to prove! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 5, 2015 Partajează Postat Iulie 5, 2015 Re: >> Probleme tehnice forum Merge fara probleme. Nu imi dau seama de ce nu poti posta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 5, 2015 Partajează Postat Iulie 5, 2015 (editat) Re: >> Probleme tehnice forum Salut! Nu mai reusesc sa postez filme de pe YouTube. Desigur am respectat pasii de la http://forum.club4x4.ro/showthread.php?37688-Tutorial-utilizare-functii-forum-micsorare-poze-editare-link-uri-youtube-etc Ai urmat fix pasii de aici ? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?37688-Tutorial-utilizare-functii-forum-micsorare-poze-editare-link-uri-youtube-etc&p=786698&viewfull=1#post786698 Editat Iulie 5, 2015 de Max REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ZULU Postat Iulie 6, 2015 Partajează Postat Iulie 6, 2015 Re: >> Probleme tehnice forum Ai urmat fix pasii de aici ? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?37688-Tutorial-utilizare-functii-forum-micsorare-poze-editare-link-uri-youtube-etc&p=786698&viewfull=1#post786698 Da. Am urmat exact pasii de la http://forum.club4x4.ro/showthread.php?37688-Tutorial-utilizare-functii-forum-micsorare-poze-editare-link-uri-youtube-etc&p=786698&viewfull=1#post786698 dar tot nu am reusit. Probabil am ceva probleme cu setarile din contul de YouTube. ZULU 44 Africa TOYOTA Land Cruiser - Nothing to prove! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Hyadum Postat Iulie 14, 2015 Partajează Postat Iulie 14, 2015 Re: >> Probleme tehnice forum Nu se mai incarca corect forumul. Se fac modificari la template sau la hosting? :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 14, 2015 Partajează Postat Iulie 14, 2015 Re: >> Probleme tehnice forum Da. Am urmat exact pasii de la http://forum.club4x4.ro/showthread.php?37688-Tutorial-utilizare-functii-forum-micsorare-poze-editare-link-uri-youtube-etc&p=786698&viewfull=1#post786698 dar tot nu am reusit. Probabil am ceva probleme cu setarile din contul de YouTube. Incearca sa le incarci de la alt calculator si vedem ce se intampla.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iulie 14, 2015 Partajează Postat Iulie 14, 2015 Re: >> Probleme tehnice forum Nu se mai incarca corect forumul. Se fac modificari la template sau la hosting? Am avut si eu probleme cu mai multe pagini... se pare ca au fost ceva scame pe la provider (telekom si RDS). Acum merge normal. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctinu Postat Octombrie 11, 2015 Partajează Postat Octombrie 11, 2015 Re: >> Probleme tehnice forum Cum se poate inlocui un atasament, sau link (modificat intre timp) in pozitia initiala in care a fost postat? Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Octombrie 11, 2015 Partajează Postat Octombrie 11, 2015 Re: >> Probleme tehnice forum Cum se poate inlocui un atasament, sau link (modificat intre timp) in pozitia initiala in care a fost postat? Iei legatura cu un admin sau cu moderatorul sectiunii, in privat, ca sa-i explici despre ce este vorba. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctinu Postat Noiembrie 4, 2015 Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Re: >> Probleme tehnice forum 1. Nu pot insera imagini direct din calculator; uneori ma lasa, de cele mai multe ori, nu. E nevoie sa le incarc in dosarul de atasamente si de acolo sa le inserez. 2. E a doua oara cand cineva intra in mailul meu, direct, nu via Forum, cu o identitate falsa. E o problema serioasa de confidentialitate. Astept un raspuns si o rezolvare. Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 5, 2015 Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 Re: >> Probleme tehnice forum 1. Nu pot insera imagini direct din calculator; uneori ma lasa, de cele mai multe ori, nu. E nevoie sa le incarc in dosarul de atasamente si de acolo sa le inserez. 2. E a doua oara cand cineva intra in mailul meu, direct, nu via Forum, cu o identitate falsa. E o problema serioasa de confidentialitate. Astept un raspuns si o rezolvare. [ATTACH=CONFIG]251872[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]251873[/ATTACH] 1. Probabil ca e o problema locala legata de browser. Mie personal nu mi-a facut niciodata figura asta. 2. La asta chiar nu stiu ce sa spun. Nu stiu despre ce "Acces" e vorba. De pe forum nu pote sa iti acceseze cineva mailul. Practic nici un user nu vede emailul altui user. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate