Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

>> Probleme tehnice forum

vstef_is

Postări Recomandate

Re: >> Probleme tehnice forum

1. Nu pot insera imagini direct din calculator; uneori ma lasa, de cele mai multe ori, nu. E nevoie sa le incarc in dosarul de atasamente si de acolo sa le inserez.

2. E a doua oara cand cineva intra in mailul meu, direct, nu via Forum, cu o identitate falsa. E o problema serioasa de confidentialitate. Astept un raspuns si o rezolvare.

[ATTACH=CONFIG]251872[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]251873[/ATTACH]

Problema accesului e simpla.

Cineva a avut linkul catre fisierul de pe google drive si la trimis si altuia, care nu avea acces la fisier.

Astfel ai primit instiintare ca cineva a cerut acces la fisier chiar daca nu i-ai trimis nimic.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 966
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Problema accesului e simpla.

Cineva a avut linkul catre fisierul de pe google drive si la trimis si altuia, care nu avea acces la fisier.

Astfel ai primit instiintare ca cineva a cerut acces la fisier chiar daca nu i-ai trimis nimic.

Ar fi bine sa fie atat de simpla, dar:

- linkul este public (doar, cu restrictii privind comentarea sau modificarea clipului), deci oricine il are poate vedea filmuletul;

- cererea de acces vine din partea unui membru al Forumului, care, oricum, putea sa vada clipul, asemeni tuturor

celorlalti. In plus, expeditorul cererii neaga ca ar fi facut-o.

@Max

Folosesc browserul Google Crome de care nu am motive sa ma plang.

In cazul de fata, dupa click pe "insert image", ecranul se opacizeaza (se umple de "ceata") si nu-mi mai permite nici-o alta comanda; trebuie sa revin la pagina precedenta. Si treaba se repeta pana se indura sa-mi dea voie, sau ma satur eu si renunt.

Editat de ctinu
Sa cunosti, sa vrei - vei putea face !
Link spre comentariu

@Max

Folosesc browserul Google Crome de care nu am motive sa ma plang.

In cazul de fata, dupa click pe "insert image", ecranul se opacizeaza (se umple de "ceata") si nu-mi mai permite nici-o alta comanda; trebuie sa revin la pagina precedenta. Si treaba se repeta pana se indura sa-mi dea voie, sau ma satur eu si renunt.

Si eu folosesc Chrome, si patesc acelasi lucru... se pare ca ultima vreme, Chrome are ceva probleme cu forumul nostru:shock:

Eu cum nu prea am pus poze in ultima vreme n-am intampinat dificultati... insa, chiar si la o postare simpla (cum este aceasta), timpul de raspuns este destul de mare (uneori de ordinul minutelor)... dar nu-mi bat capul, de cele mai multe ori fac mai multe ludruri simultan si nu bag de seama:wink:

E destul de greu sa tii pasul cu actualizarile Chrome-ului si sa refaci setarile de optimizare de fiecare data cand astia schimba ceva:old

o recomandare personala: pana cand Chrome se va stabiliza si va mentine versiunea mai multa vreme, foloseste Mozilla pentru postarea pozelor (la ala nu s-a mai modificat nimic semnificativ de cativa ani, setarile necesare sunt aceleasi de cel putin 2 ani din ce stiu eu)

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Eu folosesc Opera de vreo 2 ani si merge perfect.

Consuma putine resurse. Recomand! :old

+1 ... Merge foarte bine si chiar folosind cookies nu iti apar reclame agresive ca la Chrome. :h5

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Am incercat si cu OPERA. E mai rapid si mai lizibil, dar aceeasi manifestare. Se opreste la "alege fisierul" "din computer".

In plus nu pot vedea unele poze deoarece am 0 postari! Trebuie sa am postari in fiecare topic pt a putea vedea pozele pe care le contine?!

LE. Tocmai voiam sa exemplific cu o captura de ecran. Am inchis pagina, iar cand am deschis-o au aparut pozele restrictionate. Nu mai stiu ce sa cred.

Editat de ctinu
Link spre comentariu

Si iar a luat-o de la capat!

Implicit Re: Nou! Sectiune dedicata postarii de track-uri GPS

Anvelope Arinovis

Lupsa - Posigani - Vai - bazinul de steril de la Curmatura / Geamana jud. Alba (traseul

mai scurt din stanga)

Am incercat sa merg chiar pe langa lac, dar drumul a fost acoperit

In schimb, peisajul este memorabil

To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.

Editat de ctinu
Link spre comentariu

Si iar a luat-o de la capat!

Implicit Re: Nou! Sectiune dedicata postarii de track-uri GPS

Anvelope Arinovis

Lupsa - Posigani - Vai - bazinul de steril de la Curmatura / Geamana jud. Alba (traseul

mai scurt din stanga)

Am incercat sa merg chiar pe langa lac, dar drumul a fost acoperit

In schimb, peisajul este memorabil

Chiar nu pricep deloc ce se intampla la tine.

Nu are cum sa iti dea asemenea mesaj deoarece tu ai peste 200 de posturi.

Suna-ma maine sa imi dai niste detalii si sa incerc sa ma lamuresc.

Link spre comentariu

Max, eu as incerca asa : il rugam pe colegul @ctinu sa ne dea parola lui si sa intram pe contul lui de pe calculatoarele noastre, ne lamurim daca este de la browserul/calculatorul lui, iar apoi el isi poate pune o parola noua.

Ce ziceti ?

Link spre comentariu

@Astral

Chiar daca ar merge pe calculatoarele voastre, asta nu lamureste problema. Faptul ca aplicatia "nu stie sa numere", nici atunci cand identificarea nu e necesara, ma face sa cred ca e posibil sa existe un conflict, o incompatibilitate care se manifesta, doar uneori si aleator. Folosesc AVAST ca antivirus si ZONEALARM ca firewall. In plus, cu toate browserele (G, G Chrome, Opera), aceleasi manifestari. Daca nimeni nu s-a mai confruntat cu aceasta situatie, e clar ca problema e la mine, dar nu stiu de ce!

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

sunt probleme cu mesageria privata ? am trimis cateva mesaje private si nu am primit raspuns. Acum e drept ca poate fi si o coincidenta dar totusi intreb.

Multumesc.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

sunt probleme cu mesageria privata ? am trimis cateva mesaje private si nu am primit raspuns. Acum e drept ca poate fi si o coincidenta dar totusi intreb.

Multumesc.

Poate ai trimis cuiva care are mesageria plina.

Pana nu mai goleste din ea, nu va receptiona mesajele tale.

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Ce se intampla cu site-ul?! Se manifesta si aici razboiul cibernetic?

[ATTACH=CONFIG]258829[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]258828[/ATTACH]

Cu G Chrome nu afiseaza asa ceva.

Tine doar de filtrele, (implicite sau personalizate), ale browserului folosit.

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Tine doar de filtrele, (implicite sau personalizate), ale browserului folosit.

Despre ce filtre implicite e vorba? La setari, am lasat valorile recomandate.

De aseara, cand functiona normal, pana azi, n-am modificat nimic.

Link spre comentariu

Vezi ca ai ceva aiureli pe acolo.....

Fa cumva si dezinstaleaza acel Yandex ca nu mi se pare foarte sanatos....Oricum nu mi-e foarte clara legatura dintre Yandex si Opera....

Editat de Astral
Link spre comentariu

Vezi ca ai ceva aiureli pe acolo.....

Fa cumva si dezinstaleaza acel Yandex ca nu mi se pare foarte sanatos....Oricum nu mi-e foarte clara legatura dintre Yandex si Opera....

N-am instalat eu acel Yandex. Linkul a aparut odata cu avertismentul. Dupa cum se observa, originalul e scris cu caractere chirilice. Nu l-am deschis ca sa nu ma trezesc cu cine stie ce "paduchi".

Oricum, ciudatenia se manifesta numai cu adresa forumului.

Link spre comentariu

Eu n-am zis ca l-ai instalat tu, ci ca ar trebui sa scapi de el.....

Poate a venit "agatat" de Opera......Si daca problema apare doar pe Opera, da-o jos si ramai cu Chrome, zic....

N-a venit cu Opera. Sau, daca a venit, a stat in conservare cateva luni si s-a activat acum!

Nedumerirea mea este ca Opera lucreaza f bine cu orice alt site , mai putin cu forumul. Si asta incepand de azi.

Ciudatenia se manifesta si la alti colegi?

Link spre comentariu

La deschiderea club4x4...dar nu intotdeauna apare asta:

[ATTACH=CONFIG]258850[/ATTACH]

E de la forum sau ?...ca doar catre forum deschide respectiva pagina...

Si la mine pe PC apare asta (de vreo 2-3 zile). Pe telefon uneori apare prima data site-ul de mai sus, apoi mai multe site-uri, sare dintr-unul intr-altul si la final Google zica ca am telefonu' virusat (Bitdefender-ul zice ca nu)...

Alte ori intra din prima si pe PC si pe telefon.

0724066100
Link spre comentariu

• vstef_is a resetat ca important acest subiect

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare