Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intalnire Offroad Team ARO, 4-6 Noiembrie 2011

vstef_is

Postări Recomandate

Offroad Team ARO organizeaza din nou o intalnire prieteneasca, cu intrare libera si iesire complicata (vine cine vrea, scapa cine poate), in mod special pentru toti posesorii si iubitorii de ARO, cat si pentru toti prietenii nostri. Preluam aceeasi idee de anul trecut, si o facem la fel, doar ca mai bine. Detaliile se prezinta in linii mari cam ca data trecuta.

Locatia Intalnirii; Hotel Caraiman, Poiana Brasov.

Program:

Vineri 4 noiembrie

20:00 - sosire, cazare, socializare. Seara de degustat diverse licori...

Sambata 5 noiembrie

8:00 - 9:00 - micul dejun

9:00 - 18:00 - Traseu montan surpriza cu gratar bogat.

18:00 - 03:00 - discutii, socializare, palinca, apa minerala, sprit...

Duminica 6 noiembrie

8:00 - 9:00 - micul dejun

9:00 - 16:00 - Tura de zi

16:00 - plecarea catre casele fiecaruia.

Pretul de cost pentru intalnire este 200 RON / persoana si reprezinta:

- cazare doua nopti (Vineri, si Sambata seara)

- micul dejun doua zile (Sambata si Duminica dimineata)

- gratar pe traseu. (Sambata)

- palinca si "apa minerala" din partea casei, seara la un pahar

- un set de stickere Offroad Team ARO (2 mari si 2 mici)

Pentru localnici sau aventurosi, care nu doresc cazare si mic dejun la Hotel, pretul de cost va fi de 50 RON / persoana si reprezinta:

- gratar pe traseu (Sambata)

- palinca si "apa minerala" din partea casei, seara la un pahar

- acces la zona restaurant VIP party all night long Sambata si Duminica

- un set de stickere Offroad Team ARO (2 mari si 2 mici)

Pentru cei care NU au ARO, insa implicit vor primi stickere, imi pare rau pentru ei http://www.offroadclubaro.com/images/smilies/icon_e_biggrin.gif Nu au ales masina care trebuie http://www.offroadclubaro.com/images/smilies/icon_twisted.gif

Traseele vor fi abordabile cu un ARO echipat cu MTuri, insa primim si cu "biscuiti" sau "AT", pentru ca avem sufe in dotare si asistenta tehnica pe traseu, asa ca ne descurcam. Taxa de "recuperare" si "dezpotmolire" este de o bere, de fiecare data cand se apeleaza la serviciile Cabestanului. http://www.offroadclubaro.com/images/smilies/icon_e_biggrin.gif Nah ca se potriveste. In total vor fi cam 100 de km de traseu, alocati proportional pe cele doua zile (mai mult sambata, mai putin duminica).

Camerele sunt duble, cu doua paturi, care pot fi eventual alipite. Locurile vor fi limitate si confirmate pe masura achitarii in avans a contravalorii lor.

Dincolo de aceste lucruri incluse, fiecare e binevenit cu o sticla de palinca, vodka, un vin, un sandwish si orice altceva doreste. Exista desigur posibilitatea de a comanda cam orice, contra cost, suplimentar fata de cele deja incluse.

Cine a mai fost stie ca Sambata seara, toti banii care mai raman (daca mai raman) se transforma in "investitie" in ceea ce priveste diferite tipuri de bauturi procurate local si ad-hoc in intentia de a fi consumate impreuna intr-o seara lunga.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: Intalnire Offroad Team ARO, 4-6 Noiembrie 2011

Se mai face intalnirea? Daca da, sunt sanse 90% sa fiu prezent cu 'copilotul'(sotia). Vad ca nu s-a inscris nimeni pana acum.

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

Se face se face, uite lista pana acum... insa nu e completa. :grin:

Gabi (Brasov) - ARO 244 D127

Cabestan (Bucuresti) - Mercedes w123 300D

iwa + Ioana (Bucuresti) - Mitsu Pajero 2,5TD

Tudor + 1 (Bucuresti) - ARO 324 D127

Tarzy + ? (Bucuresti) - ARO 243 D127

Tudop + Diana (Iasi) - ARO 244 P158

Alcool + Pazea (Iasi) - ARO 244 D127

RazvanSOS + ? - ARO 244 D127 sau Shoshoni la purtator

Plastec (Zmeu) + Zmeoaica + Zmeita - ARO 10.4 1.4

Rebel Boy (Bucuresti) + 1? - Opel Frontera

Karolkw (Brasov)+ 1? - Lada Niva

Link spre comentariu

RazvanSOS + ? - ARO 244 D127 sau Shoshoni la purtator

din pacate n-am sanse cu aro, nu va fi gata, dar posibil cu un samurai :grin: daca nu shoshoni cum zici tu deci ma pot tine de :x :2dr

Link spre comentariu

Ar mai fi si doi nivari, eu si U.B.U., dar pentru ca ambele noastre masini necesita oaresce reparatii nu putem sa confirmam participarea in acest moment.

Totusi as vrea sa rog organizatorii sa mai afiseze lista celor inscrisi actualizata si daca se poate sa ne transmita un termen limita pentru inscriere, chiar daca locurile sint limitate si se merge pe principiul "primul venit, primul servit".:j

Inscrierea se face cu achitarea unui avans sau a sumei integral ?

"Terorismul nu ma ingrijoreaza.

Sint casatorit de doi ani."

Sam Kinison

Link spre comentariu

Nu fac parte din organizare dar dupa cum ii stiu eu pe baieti nu pot sa spun decat ca esti bine venit .. Vrei sa dormi in masina ? :grin: (joke)

Daca e sa mergi de sambata e posibil sa-ti tin si eu companie.. inca nu stiu sigur daca ajung de vineri sau sambata dimineata..:h5

Link spre comentariu

Nu fac parte din organizare dar dupa cum ii stiu eu pe baieti nu pot sa spun decat ca esti bine venit .. Vrei sa dormi in masina ? :grin: (joke)

Daca e sa mergi de sambata e posibil sa-ti tin si eu companie.. inca nu stiu sigur daca ajung de vineri sau sambata dimineata..:h5

Nu o sa vin din Bucuresti. Vin de la Fagaras. Nici sa ma platesti nu dorm in masina pe frigul asta. Poate doar cu un webasto.

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

Am zis ca o sa vin si cu parere de rau nu o sa reusesc. Spun asta ca sa nu va incurc la 'recensamant'. Poate data viitoare. Distractie MAXIMA va doresc.

@baghy -raspuns incomplet. Corect era cu webasto, 2 x :top si multa :x

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

Sigur ca sunteti bineveniti!

Plata la fata locului la Hotel.

Am rugamintea cine mai doreste cine mai pofteste primim cu mare drag si cu palinca, dar am dori sa stim pentru ca sa oprim camerele.

Multumim!

Link spre comentariu

Nu am uitat! Sa inteleg ca vrei sa vii :grin: Mai avem un loc cald la noi in celula... Adica hotel...

Numai astazi nu e Vineri.... (adica de fapt este....) astfel incat... pentru toti cei care au confirmat si vin, cat si pentru cei care nu au confirmat, sau cei care vor sa vina doar la tura de sambata, avem la dispozitie urmatoarele numere de telefon:

Gabi -0722709604 sau 0765338809

vstef_is (cabestan) - 0726 716 550

ATENTIE - Pentru cei care vin sambata! La 9 fara 15 minute in fata hotelului Caraiman in Poiana Brasov! La ora 9 plecam pe traseu, cine intarzie cateva minute sa anunte la telefon, ca sa va asteptam.

Editat de vstef_is
Link spre comentariu

• 5 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare