DKW Postat Februarie 16, 2020 Partajează Postat Februarie 16, 2020 Timoneria de la cutie? Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Februarie 23, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2020 (editat) Daca e rupt suportul de timonerie de pe cutia de viteze trebuie s acumperi toata cutia. Poti gasi numai piesa respectiva, cu mare greutate, eu am dat 100 de euro. Fara un dispozitiv special nu poti scoate capacul respectiv fara sa dai jos cutia. S ar putea sa fie si pompa de ambreiaj uzata si sa scape supapa presiune inapoi in borcanel, cat sta toate noaptea parcata.Dimineata inainte de plecare , daca nu intra in viteze sau foarte greu, sau numai in treapta doi, fa vreo suta de pedale si apoi vezi ce se intampla. Poate nu ai nici lichid in borcanel. Editat Februarie 23, 2020 de bratu romeo Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristian.cojocar Postat Martie 8, 2020 Partajează Postat Martie 8, 2020 Salutari. citesc de ceva vreme topic-ul dar nu reusesc sa gasesc de ce mecnicul meu vrea sa schimb toata pompa de ambreiaj atita timp cit se pote reincarca si aerisi. Mi-a spus ca pe pompa e un X mare care ar insemna ca nu trebuie umblu acolo, si ca daca amsina a fost deja aerisita de citeva ori, si mai fac odata, sint sanse sa ramin fara lichid in pompa si sa ramin pe loc. Mai mlt, ice ca ar putea sa reumple rezervocul cu ulei, dar nu garantraz ca va merge si poate sa crape oricind. Cic asa e si la Iveco, si la nu mai stiu ce dube. Pe scurt, pompa asta este o incinta sigilata, sub presiune, chiar nu se poate reincarca cu ulei? Multumesc, cc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Martie 8, 2020 Partajează Postat Martie 8, 2020 Poate te ajuta descrierea din manual ca sa intelegi mecanismul! Pentru ca textul e prea lung, voi atasa extrasul din manual: ambreiaj.pdf It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristian.cojocar Postat Martie 8, 2020 Partajează Postat Martie 8, 2020 Poate te ajuta descrierea din manual ca sa intelegi mecanismul! Pentru ca textul e prea lung, voi atasa extrasul din manual: [ATTACH]n1305898[/ATTACH] multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
snake1975 Postat Septembrie 25, 2021 Partajează Postat Septembrie 25, 2021 Ajutor problemă ambreiaj la freelander 2 rămâne pedala jos si e moale ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate