Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pt. baimareni si nu numai , maine 24 februarie avem de lucru

Max

Postări Recomandate

Maine, adica duminica 24 februarie, avem "de lucru" :tr in munti. :banana Ne cheama muntele. :mrgreen: Mai bobinam un cablu, mai mutam un lemn, mai sapam putin... etc...

Cine vrea sa puna osu', sa vina maine dimineata pana la maxim ora 10,30 in locul obisnuit de plecare, respectiv Centrul Vechi adica Piata Millenium.

Dupa cum se arata vremea, nu va fi usor asa ca sa aveti echipamente de protectie si de intretinere corporala adica brishca, slana , ceapa si palinca. :x

Cui ii place sa ii iasa noroiul printre degetele de la picioare, sa vina in sandale.

Cine nu vine... :hm :P :cr

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Pt. baimareni si nu numai , maine 24 februarie avem de lucru

sunt in categoria.... :hm ..adica nu vin..nu am schimbat satelitii... :sl

cam pe unde se vrea a se merge?

Si eu sunt in categoria.... :hm ..adica nu vin... Dimineata ma duc dupa o carcasa de diferential.

Distractie placuta!

:dr1 :ca :x :grin:

73 de Zoli / YO5CRQ

http://www.yo5crq.ro

Link spre comentariu

da , ne-am intors victoriosi fara nici o defectiune majora , doar troliul lui Max a cedat , are dreptul la o mica odihna, traseul foarte frumos si foarte tehnic , am avut parte dinou de o masa ... :x :x de data asta am lasat-o mai usor :grin: , poze cred ca numai maine :mrgreen:

Link spre comentariu

A fost super traseul.

Cei care ati fost pe traseul de extrem de la Baia Mare il stiti.

Am facut prima portiune a traseului. La a doua portiune, nu am mai avut nici o sansa sa urcam (acolo unde crysst a facut masina varza, Pokemon si Trooper s-au intors si ei).

Asa ca ne-am intors dar nu ne-am saturat si am mai facut un traseu de ne-a prins noaptea.

Defenderul lui Bizo a mai facut o dejantare (e clar ca urmeaza bedlock-uri), iar eu am prajit troliul ( era si cazul ca saracul nu a avut parte de absolut nici o intretinere pana acum, si la cat noroi, apa si trolieri a avut parte, nu e de mirare).

In rest, noroi din belsug (cred ca si intre dinti am avut), voie buna, distractie, mancare si bautura :x (dar subtire de data asta :grin: )

In prima parte aveam anvelopele umflate cu 2,5-3 atmosfere.Nu stiam de ce ma tot chinuiam. Dupa pauza de masa le-am lasat la 1,3 si a mers beton.

Era sa dejantez si eu la intrarea intr-o ravena (unde a dejantat Bizo) dar am lovit cu roata din lateral, a suflat o data roata dar numai putin. A revenit inapoi cauciucul. Am scapat de dejantare.

Maine dimineata voi pune niste poze.

Link spre comentariu

Eu as veni bucuros da mi cam departe nu cred ca ajung pana maine. Bafta si spor la treaba.

:10 :10

Pentru cine nu stie, terraclau este fratele meu. Am bagat si in el microbul offroadului, dar, din pacate, in Spania e mai greu cu asemena pasiuni.

Bine ai venit mai fratemiu! :grin:

Link spre comentariu

Max ca o remarca si nu critica

Pentru acest model de troliu care ai tu este contraindicat folosirea cablurilor sintetice, ele nepermitind cedarea calduri din troliu ducand la supraincalzire si arderea lui.Inclusiv producatorul nu asigura garantie in cazul acesta. Pentru fir sintetic se recomanda 8274 sau hidraulic

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

Max ca o remarca si nu critica

Pentru acest model de troliu care ai tu este contraindicat folosirea cablurilor sintetice, ele nepermitind cedarea calduri din troliu ducand la supraincalzire si arderea lui.Inclusiv producatorul nu asigura garantie in cazul acesta. Pentru fir sintetic se recomanda 8274 sau hidraulic

Stiam asta. Dar am facut teste si nu s-a incalzit troliul. Troliul meu s-a stricat pentru ca nu i-am facut nici o intretinere de cand l-a luat. Si saracul a stat de multe ori sub nivelul apei. :grin:

Oricum, il desfac in acest weekend si voi verifica exact ce s-a stricat.

Adevarul e ca oricum vreau un WARN M15000 pe masina :grin: sau un 16,5ti.

Link spre comentariu

Faina iesirea....de noroi de ala galben ca la voi am dat si eu.....da eram solo si nu m=am bagat prea tare.....in orice caz.....v-ati distrat pe cinste :grin: :grin: :grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare