Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Stie cineva,ceva de masina de mai jos?Ceva recomandari.....

CosminC

Postări Recomandate

Re: Stie cineva,ceva de masina de mai jos?Ceva recomandari.....

Dupa specificul barilor si autocolantul spate se pare ca a trecut pe la nea Luigi ...cred ca ii poti da un telefon ...sa-l intrebi ce si cum ...

DACA nu ma inseala memoria si nu confund masina cu alta IDENTICA...la un moment dat si-a facut veacul prin IF ...langa Bucuresti.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

Plecat la Constanta--->vazut-----> intors la Pitesti cu gust amar....

Oamenii vand masina......actele de inmatriculare nu conteaza foarte mult pentru ei.

Asa este la Romania.....

Link spre comentariu

Salut,

Plecat la Constanta--->vazut-----> intors la Pitesti cu gust amar....

Oamenii vand masina......actele de inmatriculare nu conteaza foarte mult pentru ei.

Asa este la Romania.....

Adica masina aia e 10500 euro FARA ACTE ? Da mai multe detalii, macar.......

Link spre comentariu

Salut,

Are acte (carte,talon,etc) dar fara fisa de radiere de la fostul propietar.

Oamenii vor sa vanda masina asa,cu transmiterea actelor ulterior??????,dupa parerea lor,asta ar fi ultima problema!!!!!!!

Cred ca este normal ca in momentul cand platesti 10500 Euro,trebuie sa ai si certitudinea ca poti inmatricula masina.

Nu acuz de rea credinta dar cred ca era normal sa fiu anuntat de situatia actelor inainte sa fac 1000 km degeaba.

Mai invatam cate ceva .

Cu stima

Link spre comentariu

Se poarta acum, datorita impozitelor mari, sa "vinzi" masina doar pe actele de la fisc pentru a putea fi scoasa de la impozit. Daca ai fi cumparat-o in conditiile date de ei, te-ai fi trazit ca trebuie sa achiti impozitul pentru cativa ani in urma (cine stie cati?) ca sa o poti inmatricula. :uameni

Link spre comentariu

Salut,

Oamenii vor sa vanda masina asa,cu transmiterea actelor ulterior??????,dupa parerea lor,asta ar fi ultima problema!!!!!!!

Cred ca este normal ca in momentul cand platesti 10500 Euro,trebuie sa ai si certitudinea ca poti inmatricula masina.

Nu acuz de rea credinta dar cred ca era normal sa fiu anuntat de situatia actelor inainte sa fac 1000 km degeaba.

Mai invatam cate ceva .

Cu stima

Nu cred ca trebuie sa dezarmezi. Poate oamenii sunt revanzatori/parc auto/service si chiar habar nu au care e situatia. Nu inseamna ca masina/proprietarul sunt cu probleme. Ma gandesc ca nu oricine depune la un parc auto masina cu certif de radiere fiscala. Chestia asta e pasul 2, dupa ce contactezi proprietarul ........

Daca masina dpdv tehnic/optic/pret iti convine, de ce nu faci un mic efort pt a afla macar care este situatia?

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Salut,

Mai invatam cate ceva .

Cu stima

Cand zici "fisa de radiere" te referi la certificatul fiscal?

Eu stiu ca daca vrei sa cumperi o masina de la cineva care este proprietar ai nevoie de viza organului financiar pe fisa de inmatriculare intre el si tine....plus certificatul fiscal unde scrie clar sa nu are datorii....si celelalte acte(contract v/z,talon, carte identitate) si o poti inmatricula

Editat de Alinf
Link spre comentariu

Bre ...

Ce e aia fisa de radiere? :wink:

Eu stiu ca la cumparare se dau asa:

Contract de vanzare-cumparare

Talon (pe spate cu instrainat catre la data de)

CIV

Fisa de inmatriculare (cu stampila de scoatere din evidenta)

Certificat fiscal de la ultimul propietar + eventuale copii de pe celelalte certificate daca sunt alti propietari intermediari (chiar daca nu sunt trecuti in carte)

...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Discutia despre actele necesare este pe link-ul de mai jos :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?63480-acte-de-vanzare-cumparare-pasi-de-urmat

Va rog, daca mai aveti detalii despre situatia acestei masini - bine, daca nu, topicul se va inchide !

Link spre comentariu

Bre ...

Ce e aia fisa de radiere? :wink:

Eu stiu ca la cumparare se dau asa:

Contract de vanzare-cumparare

Talon (pe spate cu instrainat catre la data de)

CIV

Fisa de inmatriculare (cu stampila de scoatere din evidenta)

Certificat fiscal de la ultimul propietar + eventuale copii de pe celelalte certificate daca sunt alti propietari intermediari (chiar daca nu sunt trecuti in carte)

...

Stie cineva daca exista o perioada legala in care masina trebuie inscrisa la Politie cu noul numar de inmatriculare dupa cumparare? Stiu ca la fisc trebuie declarata in 30 de zile de la semnarea contractului de vanz-cump...dar la Politie care este termenul?

Multumesc.

Link spre comentariu

Stie cineva daca exista o perioada legala in care masina trebuie inscrisa la Politie cu noul numar de inmatriculare dupa cumparare? Stiu ca la fisc trebuie declarata in 30 de zile de la semnarea contractului de vanz-cump...dar la Politie care este termenul?

Multumesc.

La politie nu trebuie sa existe termen.... masin apoat enu are itp, poate nu are asigurare, etc.

nu ti-o pot inmatricula altfel. daca iei vreo coaja, poate dura si doi ani pina la obtinerea ITP ului, nu au de ce sa se supere.

aceeasi logica si pt nr rosii. ai dreptul la trei, dar nu trebuie sa fie in luni consecutive. iei unul sa o duci pe roti la mecanic. mai iei unul dupa doua luni ca abia atunci ti-a venit arborele cotit si ti sa inchis motorul, ca sa te duci la itp etc etc

la mine nu a fost nici o problema, am inmatriculat un papuc dupa trei ani de la cumparare

DXX
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare