Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

doua variante de iesire simbata 15 octombrie

dansoare

Postări Recomandate

salut! cele doua variante:

1.creasta grohotisului cu urcare prin valea doftanei si coborire in pasul bratocea

2.valea azuga-cabana militara rentea-creasta mtii neamt-valea garcinului-sacele-pasul predelus-valea doftanei.

deocamdata sintem trei:

1.subsemnatul,nissan patrol,troliu,mt-uri

2.ciprian+oana,nissan terrano,troliu,mt-uri(gedaci_2005),

3.bogdan,pajero,troliu,mt-uri(kali).

plecare simbata in jurul orei 8.15-8.30.

nu sintem inca hotariti ce vom face,depinde mult si de starea vremii. sint cu ochii pe prognoza. vom stabili sigur vineri seara,cert e ca o tulim din bucuresti:banana!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: doua variante de iesire simbata 15 octombrie

am fost noi duminica pe grohotis, am urcat prin bertea, noroi la greu si sus pe creste zapada 10-15 cm. a fost o tura super dar am avut parte de trolieri chiar daca aveam toti simexuri. :h5 distractie placuta !

• LJ 7O

Link spre comentariu

@TOYO L - Pe unde ati coborat? Daca a fost pasul Bratocea au fost probleme la coborare?

As fi si eu interesat de grohotis dar ramane sa vad.

am urcat prin bertea si am coborat pe grohotis in valea doftanei. a fost noroi la coborare, dar cu grija am coborat fara avarii la masini. mai mult le-am atins la urcare.

• LJ 7O

Link spre comentariu

Ma alatur si eu Sambata. Mai vin si eu cu o propunere?

Sunt de acord pt traseul 2. Pare mai interesant. De ajuns in Azuga stiu eu un traseu din Doftana- Vf.Orjogoaia- Baiului si de aici stiti coborarea in Azuga.

Traseu pe Orjogoaia e misto. Cu ploile din ultimul timp o sa fie distractie. Probleme nu vor fi. Observ ca toate masinile au Troliu. E super.

Link spre comentariu

eko,traseul propus de tine din doftana pina la azuga pe valea orjogoaia e de o zi intreaga,mai ales cu ploile recente si nu ne permite continuarea propusa de mine pe valea garcinului! noi am fost saptamina trecuta in baiului si coborirea prin padure spre azuga nu o mai fac decit cu drujba,a pus probleme chiar si pe uscat din cauza drumului foarte ingust si a copacilor cazuti! eu zic sa raminem la unul din cele doua trasee initiale si sa facem ce ai spus tu cu alta ocazie,poate chiar saptamina viitoare,sint convins ca e un traseu spectaculos si solicitant!

Link spre comentariu

eko,traseul propus de tine din doftana pina la azuga pe valea orjogoaia e de o zi intreaga,mai ales cu ploile recente si nu ne permite continuarea propusa de mine pe valea garcinului! noi am fost saptamina trecuta in baiului si coborirea prin padure spre azuga nu o mai fac decit cu drujba,a pus probleme chiar si pe uscat din cauza drumului foarte ingust si a copacilor cazuti! eu zic sa raminem la unul din cele doua trasee initiale si sa facem ce ai spus tu cu alta ocazie,poate chiar saptamina viitoare,sint convins ca e un traseu spectaculos si solicitant!

Nu e de o zi intreaga. Cine te-a speriat ca o sa fie macel nu e chiar asa. Stiu ce vb ..cunosc traseul ala destul de bine:old. Daca ne miscam bine in jurul pranzului suntem sus.

Tu vrei sa mergi pe asfalt pana in Azuga si de acolo sa intrii in padure??:h5

Link spre comentariu

exact! pai care e problema? pina pe valea doftanei nu mergi tot pe asfalt?! sint doar vreo 15 km in plus de asfalt pina la azuga fata de valea doftanei.

Link spre comentariu

Eu nu am deocamdata copilot, si de asta am intrebat.

Din partea mea, as veni duminica seara..

Am inteles ca plecarea este dimineata la 8.15-8.30, din Bucuresti. Unde ? Stiu ca Mc Donald's Otopeni se obisnuia..

PATROL Y61 SWB 3L
Link spre comentariu

exact! pai care e problema? pina pe valea doftanei nu mergi tot pe asfalt?! sint doar vreo 15 km in plus de asfalt pina la azuga fata de valea doftanei.

Am inteles. Imi pare rau dar nu pot sa merg atat pe asfalt. Am alt reductor si la 80km/h sunt 3200rpm... si consumu enorm..... Prefer sa merg 30km pana in Campina si de acolo prin paduri pana la Orjogoaia-Baiului.:h5

Link spre comentariu

adrian: plecarea cel mai probabil de la metro baneasa. sigur ca poti ramine pe undeva pina duminica dar eu cel putin ma intorc,duminica e ocupata.

eko: cum prin paduri de la cimpina la orjogoaia?! si ce are a face reductorul cu mersul pe asfalt,consumul si turatia? ce masina ?

Link spre comentariu

Eu votez pt traseul 2 propus initial - pare destul de lung si nu cred ca ne-am incadra in timp daca am face si bucata Doftana-Azuga. Iar coborarea in azuga pe ud nu cred sa nu se lase cu trolieri, etc - va lua timp :)

Eko: promitem sa nu trecem de 60kmh de la Ploiesti la Azuga - ar fi ok asa ?

Tot Samuraiul ' ii cel mai tare
Link spre comentariu

Cred ca ma bag si eu . ( samurai , simex , nexam troliu , un pic de noroc ) . Eu sant aproape de Campina mai exact Baicoi , asa ca ne vedem la Campina .

Numai de bine !!!

:banana

Samurai mic dar puternic

In cap incap multe , dar putine raman !

Link spre comentariu

Eu votez pt traseul 2 propus initial - pare destul de lung si nu cred ca ne-am incadra in timp daca am face si bucata Doftana-Azuga. Iar coborarea in azuga pe ud nu cred sa nu se lase cu trolieri, etc - va lua timp :)

Eko: promitem sa nu trecem de 60kmh de la Ploiesti la Azuga - ar fi ok asa ?

Nu vreau sa va incurc sa mergeti la viteza melcului. O sa ma duc pe unde stiu eu.....

Link spre comentariu

Pana la urma ce varianta s-a votat?

Eu as fi mai interesat de grohotis.

Asa cum am zis e posibil sa merg - LC 120 cu At-uri, sufe, jack si o mie de prosti.

Se poate lasa un umar de telefon pe pm.

TLC KDJ120
Link spre comentariu

pina la urma se merge pe valea azugai-rentea-valea garcinului-sacele-pasul predelus-valea doftanei. intilnirea la ora 8.15 la metro baneasa,plecarea la 8.30,mincare la pachet. tel pt orice eventualitate: 0723521411,0766318588-dan.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare