marius4motion Postat Octombrie 16, 2011 Partajează Postat Octombrie 16, 2011 (editat) Re: doua variante de iesire simbata 15 octombrie Imi pare rau dar nu de mine a depins aceasta iesire . Masina mea este pe dreapta si a trebuit sa merg cu Vlad . A fost cealalta echipa care a mers pe muntii Baiului . Frumosa iesire ati avut , noi nu am avut parte de noroaie dar am dat de zapada si drumuri blocate . Numai de bine !:br Editat Octombrie 16, 2011 de marius4motion Samurai mic dar puternic In cap incap multe , dar putine raman ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Octombrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2011 Re: doua variante de iesire simbata 15 octombrie o iesire foarte reusita ca de obicei! pe drumul forestier de pe valea azugai deja aveam remuscari ca e prea usor si ne vom plictisi! dar a urmat stinga pe drum de exploatare cu intentia de a ajunge in valea garcinului si a inceput nebunia-noroaie,spanuri la greu-:brciprian,dezumflare de roti,incercare de troliere-nereusita deoarece am constatat ca troliul meu nu functioneaza,o sufare,coboriri ca pe sanie etc. multumesc oanei,lui ciprian si lui bogdan pt participare-deja ma simt intr-o echipa solida! sper sa avem in continuare iesiri la fel de frumoase si palpitante! superbe pozele-bravo Oana! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate