pinti Postat Octombrie 12, 2011 Partajează Postat Octombrie 12, 2011 Club Off-Road Hunedoara va invita la Prima Editie a unei prietenesti ce sparam sa devina obisnuinta. Aceasta prima editie se va desfasura in data de 12-13 noiembrie in zona Hunedoara.Vor fi doua clase :Extrem si Open.Se va naviga dupa road book dar traseul va fi marcat in multiple locuri cu panglica colorata pentru fiecare clasa.Traseul de Sambata va fi de aproximativ 45km va fi pe alocuri comun Open si Extrem . Copilotii vor fi mai solicitati caci trebuie sa fie atenti si la alte masini nu doar la road book.Duminica va fi o proba speciala care va pune la incercare indemana pilotilor dar si rezistenta masinilor. Taxa de participare va fi una modica 50 ron pe echipaj-masina. Pentru cei din afara localitatii se ofera cazare si mic dejun la 135 ron pentru un echipaj-masina . Va asteptam. Pentru confirmari va rog sunati la 0753043175- Bogdan 0740242476- Radu P.S. Eu nu fac parte din organizare dar va pot raspunde la unele intrebari. ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allex.ghise Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 Re: Prieteneasca Hunedoara 12-13 noiembrie 2011-Prima Editie Prezent : Alex Ghise (Sandel) + copilot Club 4x4 Cugir Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Octombrie 14, 2011 Partajează Postat Octombrie 14, 2011 Re: Prieteneasca Hunedoara 12-13 noiembrie 2011-Prima Editie Poate reusesc sa ma lipesc si eu cu rusoaica mea alba (daca reusesc sa o inscriu pana atunci) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Octombrie 14, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2011 Re: Prieteneasca Hunedoara 12-13 noiembrie 2011-Prima Editie Cretu cred ca sunt destule masini neinscrise care vor participa:wink:. ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Octombrie 14, 2011 Partajează Postat Octombrie 14, 2011 Re: Prieteneasca Hunedoara 12-13 noiembrie 2011-Prima Editie Asa o fi, numa ca ori le duc oameni pe platforma, ori nu ii intereseaza daca ii opreste potera. La mine daca ma opreste, o sa ma cam doara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Octombrie 21, 2011 Partajează Postat Octombrie 21, 2011 Re: Prieteneasca Hunedoara 12-13 noiembrie 2011-Prima Editie Cretule pt tine, da numa pt tine, acceptam sa iei startu din Dallas... Uite roadbook-ul tau: 1 iesirea din cartier pe partea de sus 2 intrare in Elena Vacarescu dreapta 90gr 3 70m stanga 90gr pe str Vulcan 4 liber peste dealuri pana deasupra la Castelul Huniazilor Atentie, e cronometrata si are CP obligatorii !!! 1 Birtu din Cherghes una bere 2 Birtutu din Valea Nandrului inca una bere Anunt de ultima ora: Am facut rost de noroi!!!! "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Octombrie 22, 2011 Partajează Postat Octombrie 22, 2011 Re: Prieteneasca Hunedoara 12-13 noiembrie 2011-Prima Editie Oli, stiu traeul, chiar bine (Pintilie doar il uita). Doar Locatiile pt bere nu le stiu acolo. Mereu am trecut doar prin zona catre alte plaiuri. dar vreau sa vin pe asfalt cel putin la intors Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Octombrie 22, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2011 Re: Prieteneasca Hunedoara 12-13 noiembrie 2011-Prima Editie Hai Cretu ca saptamana viitoare iesim la incalzire,auzi ca Oli a gasit noroi.Incepi si tu ca Ionescu? ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Octombrie 23, 2011 Partajează Postat Octombrie 23, 2011 Re: Prieteneasca Hunedoara 12-13 noiembrie 2011-Prima Editie Sper ca pana saptamana viitoare rusoaica mea sa fie gata si sa-i pot pune gumele alea care inca au eticheta pe ele. abia astept sa iesim iara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Noiembrie 14, 2011 Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 Re: Prieteneasca Hunedoara 12-13 noiembrie 2011-Prima Editie Na, cum a fost? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Noiembrie 14, 2011 Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 Re: Prieteneasca Hunedoara 12-13 noiembrie 2011-Prima Editie Salutam! a fost frumos . Felicitari organizatorilor , participantilor si mai ales cistigatorilor , astept si eu ceva poze . Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Noiembrie 14, 2011 Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 Re: Prieteneasca Hunedoara 12-13 noiembrie 2011-Prima Editie Frumos, tare frumos. Pacat ca nu am putut sa particp si la trialu de duminica. Altadata. Poze, cred ca o sa fie postate pe pagina http://www.cluboffroadhunedoara.ro/ Din Hd nu prea sunt membrii aici pe forum Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Noiembrie 14, 2011 Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 Re: Prieteneasca Hunedoara 12-13 noiembrie 2011-Prima Editie Sunt ceva membrii din Hunedoara, dar nu simt nevoia sa scrie prea mult...poate ca nu au nimic de spus... Pregatim un filmulet de prezentare pt youtube, insa v-a mai dura ceva timp. Poze, eu personal n-am avut timp sa fac, insa o sa facem o selectie si v-oi posta pe forum. In alta ordine de idei, le multumesc prietenilor care au venit la concurs, si ai felicit pe castigatori. "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Noiembrie 14, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 Re: Prieteneasca Hunedoara 12-13 noiembrie 2011-Prima Editie Felicitarile mele pentru organizatori !:br A fost cel mai frumos si mai exact roadbook pe care am mers vreoadata 45km. Cel mai complex si mai lung trial. Cea mai spectaculoasa escaladare a mea in vreun concurs avand in vedere ca am fost penultima masina si terenul era terci. Foarte multa lume in organizare si foarte disciplinati. Felicitari membrilor clubului dar si nemembrilor care au facut ca acesta prieteneasca sa fie una deosebita.Abia asteptam urmatoarea editie ,ma inscriu de acuma. Felicitari inca odata . P.S. Eu am fost bucuros ca nu a fost ud. ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Noiembrie 14, 2011 Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 Re: Prieteneasca Hunedoara 12-13 noiembrie 2011-Prima Editie Un filmulet cu una din masinile reprezentative: http://www.youtube.com/user/cluboffroadhunedoara#p/a/u/0/tC1bVrUJu1w "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Noiembrie 15, 2011 Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 Re: Prieteneasca Hunedoara 12-13 noiembrie 2011-Prima Editie Am si eu cu Pinti ceva filmulete, dar, o sa i le dau lui sa le puna . Eu nu reusesc deloc. Is mai tantalau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 15, 2011 Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 Re: Prieteneasca Hunedoara 12-13 noiembrie 2011-Prima Editie Asta s-a intamplat tot la aceasta intalnire? [video=youtube;sC-iOy9uVJk] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Noiembrie 15, 2011 Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 (editat) Re: Prieteneasca Hunedoara 12-13 noiembrie 2011-Prima Editie Au aparut poze pe pagina de Facebook a Clubului Editat Noiembrie 15, 2011 de cretu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
romihd Postat Noiembrie 15, 2011 Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 Re: Prieteneasca Hunedoara 12-13 noiembrie 2011-Prima Editie filmuletu este la Cugir unde au participat si cativa din club offroad hunedoara ,chiar cel rasturnat fiind din club o sa vina si ceva poze si un filmulet,cum nea scris si night bird dar se lucreaza la el deoarece avem sute de video,mii de poze si nu merita umplut spatiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Noiembrie 15, 2011 Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 Re: Prieteneasca Hunedoara 12-13 noiembrie 2011-Prima Editie Max, rasturnarea aia e de la CUgir. O fost una si la Hunedoara, dar, mai micuta. Doar massina pusa pe o dunga. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cernescucosti Postat Noiembrie 15, 2011 Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 (editat) Re: Prieteneasca Hunedoara 12-13 noiembrie 2011-Prima Editie Asta-i la clasa 50 cmc , iertati motorul , dar nu subestimati, am uitat sa trec in treapta de forta... <iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/tC1bVrUJu1w?feature=player_embedded" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Editat Noiembrie 15, 2011 de cernescucosti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cernescucosti Postat Noiembrie 15, 2011 Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 Re: Prieteneasca Hunedoara 12-13 noiembrie 2011-Prima Editie A fost un trial nebun '' se putea si mai rau '' multumim organizatorilor :br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cernescucosti Postat Noiembrie 15, 2011 Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 Re: Prieteneasca Hunedoara 12-13 noiembrie 2011-Prima Editie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cernescucosti Postat Noiembrie 15, 2011 Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 Re: Prieteneasca Hunedoara 12-13 noiembrie 2011-Prima Editie Poze de la tial . ( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu c Postat Noiembrie 15, 2011 Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 Re: Prieteneasca Hunedoara 12-13 noiembrie 2011-Prima Editie A fost un concurs foarte reusit, felicitari organizatorilor ! Trialul a fost unul de exceptie cine a fost prezent stie despre ce vorbesc. La anul vrem sa fim prezenti! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate