Zimbrul Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Re: Resita Trophy 2011 – Editia I - 10-13 nov. 2011 Eu zic sa NU vi, ca NU o sa-ti placa. Si oricum o sa fie aglomeratie pe acolo. Mai bine stai acasa, pregatesti masina de iarna. De-Acuma la anu. NU !? Rasty Pasarica mica, te anunt ca NU venim, sa nu te stresam, dar o sa ne vedem pe 25.11 la Predeal, si discutam mai pe larg sau mai pe ingust, da fetitza? Jeep - there is only one ... Si daca nu iti plac principiile mele, nu e problema ... mai am si altele SALVAMONT Predeal Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat Noiembrie 2, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 Re: Resita Trophy 2011 – Editia I - 10-13 nov. 2011 Pasarica mica, te anunt ca NU venim, sa nu te stresam, dar o sa ne vedem pe 25.11 la Predeal, si discutam mai pe larg sau mai pe ingust, da fetitza? SMECHERE, la Predeal vii daca reprezinti un club si daca ai avut ceva activitate in Off-Road. Persoane cu "pasarici" in cap si "ciripitoare" nu ne intereseaza. Daca vrei sa te vezi cu mine mai "ingust" iti dau tel. meu, ca vad ca esti din Bucuresti. Iar cu apelative de "pasarica" la adresa mea ... fii mai rezervat ca nu prea te vad sa le duci pana la capat. Schimbati un pic abordarea fata de oamenii care fac concursuri, ca nu au nici o obligatie fata de ce vrei tu sa te dai cu cotetu tau. Daca vrei sa vii la un concurs vii, daca nu, nu-i nevoie sa te umfli in pene ca o sa-ti sara penele. Aici lumea se cam respecta, nu este ca la dumneavoastra la scara blocului "Sacalicalicala" Pentru personaje ca dumneavoastra este si un apelativ "specific" aici. Iti recomand sa nu mai intervii pe acest topic daca tot nu te intereseaza. Ne-am inteles SMECHERE!? Rasty 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Radu Postat Noiembrie 2, 2011 Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 Re: Resita Trophy 2011 – Editia I - 10-13 nov. 2011 Stimati participanti la discutie, este inecceptabil sa transformam aceasta scena de dialog intre oameni stransi la un loc de pasiunea comuna numita off road, intr-o cloaca. Va rog pe toti sa va abtineti sa mai chinuiti tastatura cu cuvinte obscure, iesite din adancul frustrarilor DUMNEAVOASTRA! Consider ca sunt suficiente mizerii carora trebuie sa le facem fata zilnic, astfel incat ce postati DUMNEAVOASTRA pe acest forum ar trebui sa fie comentarii la obiect, fara patima, dar mai ales fara injurii si/sau atacuri ieftine la persoana. Daca aici folositi invective si va manifestati frustrarile si/sau lipsa de buna crestere, imi e groaza sa-mi imaginez cam ce se intampla in natura. Decenta Doamnelor si Domnilor, asta trebuie sa ne calauzeasca in acest cerc relativ restrans! Va multumesc pentru posturile viitoare, posturi care sunt convins ca vor fi din alt registru. Stimati moderatori, cu umilinta va rog sa stergeti mizeriile scrise de colegii mai "putin atenti". 1 Alin Radu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Noiembrie 2, 2011 Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 (editat) Re: Resita Trophy 2011 – Editia I - 10-13 nov. 2011 Dragii mei, in special @Zimbrul, silviub ... , RESITA este o noutate ca si etapa, deci datii sanse, caci este posibil sa fie o etapa mai mult decat reusita, intradevar sunt 1000 km de drum pana acolo si nu multi din bucuresti sau din estul tarii si-o pot permite, dar oare v-ati intrebat de ce oameni din vestul tarii strabat 1000 km pana la buzau sau bucovina ?! acum 2 ani, nimeni nu dadea sanse la "Sincron Arena" ...ca ce-i aia traseu simultan ... si parerea mea este ca a fost o formula mult mai reusita decat cele 2 Ursusuri Urban free track precedente.... si eu a-si prefera sa fie etape de cate 4-5-7 zile gen Buzau sau TAT, dar se pare ca in acest moment ne depasesc si pe noi si pe organizatori din punct de vedere financiar. Jumatete din an v-ati plans unii dintre voi ca costa cat costa sa participi la o etapa si ca premiile obtinute au fost sub asteptarile voastre sau nu v-a convenit cazarea..etc.... Unul din principalele motive au fost sponsorii care nu se inghesuie si dintr-un motiv foarte simplu: o etapa de Campionat este mult prea greu sa poata fi mediatizata catre publicul larg, pe cand un trial sau o suita de trialuri in imediata apropiere a unui oras este mult mai incurajatoare pt a atrage sponsori si mai mult ca sigur Rasty s-a gandit sa experimenteze si acesta formula, cu putin noroc anul viitor vor mai aparea ceva sponsori si se vor mai putea reduce niste taxe de participare pentru noi. si ca sa va dau un exemplu concret: aproape 6 luni m-am zbatut sa obtin o sponsorizare pt. etapele de campionat de anul acesta de la Vodafone, intr-un final dupa o serie de analize ale lor, au dat si verdictul: la cati oameni va ajunge mesajul si reclama Vodafone, care va fi publicul tinta, totul rapoartat la costurile unei astfel de sponsorizari..... concluzia MINUS. Si aici vorbim de o sponsorizare a CNOR "a la carte" unde nu este o problema de bugete de sponsorizare sau reclama. ... si versus Rasty, nu puteti sa va permiteti sa-l jigniti, balamati sau acuzati in nici un fel deoarece fara aportul lui, probabil multe din lucrurile care le faceti astazi nu ar fi existat si a-ti fi bananait in continuare prin paduri fara nici o organizare sau doar cu organizari de prietenesti facute ad-hoc. Editat Noiembrie 2, 2011 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Re: Resita Trophy 2011 – Editia I - 10-13 nov. 2011 Dragii mei, in special @Zimbrul, silviub ... , RESITA este o noutate ca si etapa, deci datii sanse, caci este posibil sa fie o etapa mai mult decat reusita, intradevar sunt 1000 km de drum pana acolo si nu multi din bucuresti sau din estul tarii si-o pot permite, dar oare v-ati intrebat de ce oameni din vestul tarii strabat 1000 km pana la buzau sau bucovina ?! acum 2 ani, nimeni nu dadea sanse la "Sincron Arena" ...ca ce-i aia traseu simultan ... si parerea mea este ca a fost o formula mult mai reusita decat cele 2 Ursusuri Urban free track precedente.... si eu a-si prefera sa fie etape de cate 4-5-7 zile gen Buzau sau TAT, dar se pare ca in acest moment ne depasesc si pe noi si pe organizatori din punct de vedere financiar. Jumatete din an v-ati plans unii dintre voi ca costa cat costa sa participi la o etapa si ca premiile obtinute au fost sub asteptarile voastre sau nu v-a convenit cazarea..etc.... Unul din principalele motive au fost sponsorii care nu se inghesuie si dintr-un motiv foarte simplu: o etapa de Campionat este mult prea greu sa poata fi mediatizata catre publicul larg, pe cand un trial sau o suita de trialuri in imediata apropiere a unui oras este mult mai incurajatoare pt a atrage sponsori si mai mult ca sigur Rasty s-a gandit sa experimenteze si acesta formula, cu putin noroc anul viitor vor mai aparea ceva sponsori si se vor mai putea reduce niste taxe de participare pentru noi. si ca sa va dau un exemplu concret: aproape 6 luni m-am zbatut sa obtin o sponsorizare pt. etapele de campionat de anul acesta de la Vodafone, intr-un final dupa o serie de analize ale lor, au dat si verdictul: la cati oameni va ajunge mesajul si reclama Vodafone, care va fi publicul tinta, totul rapoartat la costurile unei astfel de sponsorizari..... concluzia MINUS. Si aici vorbim de o sponsorizare a CNOR "a la carte" unde nu este o problema de bugete de sponsorizare sau reclama. ... si versus Rasty, nu puteti sa va permiteti sa-l jigniti, balamati sau acuzati in nici un fel deoarece fara aportul lui, probabil multe din lucrurile care le faceti astazi nu ar fi existat si a-ti fi bananait in continuare prin paduri fara nici o organizare sau doar cu organizari de prietenesti facute ad-hoc. Laur Nu cred ca are nevoie Rasty de avocat... Hai Rasty, te rog fa ne sa vedem cei inscrisi ca sa ne pregatim mai bine sau mai rau... Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Re: Resita Trophy 2011 – Editia I - 10-13 nov. 2011 Pedro, nu esti singur :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Noiembrie 4, 2011 Partajează Postat Noiembrie 4, 2011 Re: Resita Trophy 2011 – Editia I - 10-13 nov. 2011 Pedro, nu esti singur :P Asa si sper , eu vin de o familia mare si numeroasa si nu am invatat sa ma joc singur Maole Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Noiembrie 7, 2011 Partajează Postat Noiembrie 7, 2011 Re: Resita Trophy 2011 – Editia I - 10-13 nov. 2011 din pacate din anumite motive - nu o sa putem sa venim la aceasta etapa ... e prima pe care o ratam in acest an Bafta celor care vor merge la Resita! RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Noiembrie 7, 2011 Partajează Postat Noiembrie 7, 2011 Re: Resita Trophy 2011 – Editia I - 10-13 nov. 2011 Rasty, noi ajungem numai pe 1 sau doua noaptea. Numai la ora 20:00 putem pleca din Cluj. Ii ok? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Noiembrie 8, 2011 Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 Re: Resita Trophy 2011 – Editia I - 10-13 nov. 2011 Eu nu gasesc neam varianta de transport din Bucuresti. Daca nu rezolv maine cumva zicem pas.:hl Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat Noiembrie 8, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 (editat) Re: Resita Trophy 2011 – Editia I - 10-13 nov. 2011 Imi pare rau ca nu am venit mai devreme cu lista participantilor dar am avut ceva treaba in padure zilele astea. :grin: VENCZEL SORIN + CHIRIAC ROMICA Tutuianu Robert + .... Costel Casuneanu + Mauri Crinu Andanut + Cornel Zamfirescu Cernisov Dan + Marius Lupu Copacinschi Robert + .....+ 2 echipaje Gigi Gavrila + ...... Turcu Mihai + Pal Levente ROMAN Alexandru Razvan + CATRINA Gheorghe URSU Mihai Ionel + VASILE Nicoleta-Andreea Unver Mukadder + Covaci Vilmos Florin Stanila + Georgeta Stanila Mao + Luci Razvanuta + Stef Alin Radu + Attila Pal Andrei Chirtes + Aurel Chirtes Levente Gereb + Csongor Verestoi Pedro Pinto + Paul Cioban Dan Carp + Andrei Jerca Viorel Vlad + Ciprian Budes Razvan Cirap + Florin Buzdugan Blavenstein + Landy Florian Danci + Szilvester Zsolt 2 echipaje din Timisoara 1 echipaj din Oradea si mai sunt cativa locali care s-au anuntat Cam de acesti concurenti stiu sigur ca vin, dar ca de obicei vor mai veni echipaje care nu si-au anuntat prezenta din timp. poze din traseu de la verificarea road-book-ului. Va salut Rasty Editat Noiembrie 8, 2011 de mongli Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Noiembrie 8, 2011 Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 Re: Resita Trophy 2011 – Editia I - 10-13 nov. 2011 Daca mai e loc pe lista si pentru Razvan Cirap si Florin Buzdugan la Open... GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 8, 2011 Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 Re: Resita Trophy 2011 – Editia I - 10-13 nov. 2011 De la Baia Mare merg doua echipaje: Blavenstein/Landy Florian Danci/Szilvester Zsolt Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat Noiembrie 8, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 Re: Resita Trophy 2011 – Editia I - 10-13 nov. 2011 Daca mai e loc pe lista si pentru Razvan Cirap si Florin Buzdugan la Open... Am adaugat :wink: Ce vrei!? om batran mai uita.... Rasty Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Noiembrie 8, 2011 Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 Re: Resita Trophy 2011 – Editia I - 10-13 nov. 2011 De la Cluj mai vin si Radu Sauliuc + Ioan Ovidiu Bojescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viorelvlad Postat Noiembrie 9, 2011 Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 Re: Resita Trophy 2011 – Editia I - 10-13 nov. 2011 Buna ziua, Tin sa va anunt cu parere de rau,ca nu mai pot participa la aceasta etapa de campionat,deorece nu pot sa-mi iau libere de la job in accesta perioada. Bafta tuturor participantilor,cit si organizatorilor . Cu stima , Viorel Suzuki Samurai Toyota LJ 70, 3000cmc VW Golf Plus , de zi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgeta Mitza Postat Noiembrie 9, 2011 Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 Re: Resita Trophy 2011 – Editia I - 10-13 nov. 2011 Buna ziua Cu parere de rau nici noi nu mai putem participa la aceasta etapa ,avem ceva probleme la masina si nu se pot rezolva in timpul ramas. Florin si Georgeta Stanila 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat Noiembrie 9, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 Re: Resita Trophy 2011 – Editia I - 10-13 nov. 2011 S-a actualizat lista VENCZEL SORIN + CHIRIAC ROMICA Tutuianu Robert + .... Costel Casuneanu + Mauri Crinu Andanut + Cornel Zamfirescu Cernisov Dan + Marius Lupu Copacinschi Robert + .....+ 2 echipaje Gigi Gavrila + ...... Turcu Mihai + Pal Levente ROMAN Alexandru Razvan + CATRINA Gheorghe URSU Mihai Ionel + VASILE Nicoleta-Andreea Unver Mukadder + Covaci Vilmos Mao + Luci Radu Sauliuc + Ioan Ovidiu Bojescu Razvanuta + Stef Alin Radu + Attila Pal Andrei Chirtes + Aurel Chirtes Levente Gereb + Csongor Verestoi Pedro Pinto + Paul Cioban Dan Carp + Andrei Jerca Razvan Cirap + Florin Buzdugan Blavenstein + Landy Florian Danci + Szilvester Zsolt 2 echipaje din Timisoara 1 echipaj din Oradea si mai sunt cativa locali care s-au anuntat Rasty Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Noiembrie 9, 2011 Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 Re: Resita Trophy 2011 – Editia I - 10-13 nov. 2011 din motive de nefinalizare a masinii, dan carp si andrei jerca nu mai pot participa la aceasta etapa. bafta celor ramasi in concurs! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 9, 2011 Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 Re: Resita Trophy 2011 – Editia I - 10-13 nov. 2011 Bafta si distractie frumoasa va urez si eu! Cu parere de rau zicem si noi pas. zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat Noiembrie 9, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 (editat) Re: Resita Trophy 2011 – Editia I - 10-13 nov. 2011 S-a actualizat lista VENCZEL SORIN + CHIRIAC ROMICA Tutuianu Robert + .... Costel Casuneanu + Mauri Crinu Andanut + Cornel Zamfirescu Cernisov Dan + Marius Lupu Copacinschi Robert + .....+ 2 echipaje Gigi Gavrila + ...... Turcu Mihai + Pal Levente ROMAN Alexandru Razvan + CATRINA Gheorghe URSU Mihai Ionel + VASILE Nicoleta-Andreea Unver Mukadder + Covaci Vilmos Nagy Galaczi Andrei + Benczedi Magor Mao + Luci Radu Sauliuc + Ioan Ovidiu Bojescu Razvanuta + Stef Alin Radu + Attila Pal Andrei Chirtes + Aurel Chirtes Levente Gereb + Csongor Verestoi Pedro Pinto + Paul Cioban Razvan Cirap + Florin Buzdugan Blavenstein + Landy Florian Danci + Szilvester Zsolt 2 echipaje din Timisoara 1 echipaj din Oradea 2 echipaje din Ploiesti 1 echipaj Baia Mare + cativa locali Din discutiile pe care le-am avut cu concurentii se pare ca sunt putini de la clasa OPEN care cu "ADEVARAT" vor sa se infrunte cu concurentii de la clasa EXTREM. :wink: va salut Rasty Editat Noiembrie 9, 2011 de mongli Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
G-fun Postat Noiembrie 9, 2011 Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 Re: Resita Trophy 2011 – Editia I - 10-13 nov. 2011 S-a actualizat lista VENCZEL SORIN + CHIRIAC ROMICA Tutuianu Robert + .... Costel Casuneanu + Mauri Crinu Andanut + Cornel Zamfirescu Cernisov Dan + Marius Lupu Copacinschi Robert + .....+ 2 echipaje Gigi Gavrila + ...... Turcu Mihai + Pal Levente ROMAN Alexandru Razvan + CATRINA Gheorghe URSU Mihai Ionel + VASILE Nicoleta-Andreea Unver Mukadder + Covaci Vilmos Mao + Luci Radu Sauliuc + Ioan Ovidiu Bojescu Razvanuta + Stef Alin Radu + Attila Pal Andrei Chirtes + Aurel Chirtes Levente Gereb + Csongor Verestoi Pedro Pinto + Paul Cioban Razvan Cirap + Florin Buzdugan Blavenstein + Landy Florian Danci + Szilvester Zsolt 2 echipaje din Timisoara 1 echipaj din Oradea 2 echipaje din Ploiesti + cativa locali Din discutiile pe care le-am avut cu concurentii se pare ca sunt putini de la clasa OPEN care cu "ADEVARAT" vor sa se infrunte cu concurentii de la clasa EXTREM. :wink: va salut Rasty Brrrrrrrr, asa este! ;) Tocmai din aceasta cauza, ma alatur si eu lungii liste de fricosi... Bafta! Andrei M. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Noiembrie 10, 2011 Partajează Postat Noiembrie 10, 2011 (editat) Re: Resita Trophy 2011 – Editia I - 10-13 nov. 2011 Iasul nu ajunge la aceasta etapa. Editat Noiembrie 10, 2011 de robert 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 10, 2011 Partajează Postat Noiembrie 10, 2011 Re: Resita Trophy 2011 – Editia I - 10-13 nov. 2011 Rasty...chiar ai crezut ce ai scris?:wink: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Noiembrie 10, 2011 Partajează Postat Noiembrie 10, 2011 Re: Resita Trophy 2011 – Editia I - 10-13 nov. 2011 sorine - iti aduci aminte in prima zi la Buzau anul asta ca pe traseu identic - cred ca am fost o gramada care am terminat inaintea multor masini de la extrem in rest no comments.... RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate