Alin Radu Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 Re: Resita Trophy 2011 – Editia I - 10-13 nov. 2011 Si eu vin. Probabil ca voi avea nevoie de un copilot daca nu se razgandeste Dan. Noi ca de obicei cu 3 echipaje la Standard: Alin Radu - Attila Pal Andrei Chirtes - Aurel Chirtes Levente Gereb - Csongor Verestoi Alin Radu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Octombrie 14, 2011 Partajează Postat Octombrie 14, 2011 Re: Resita Trophy 2011 – Editia I - 10-13 nov. 2011 aici e twilight zone ..... dispar mesaje .... hahahahahha Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 14, 2011 Partajează Postat Octombrie 14, 2011 Re: Resita Trophy 2011 – Editia I - 10-13 nov. 2011 aici e twilight zone ..... dispar mesaje .... hahahahahha Da am observat si eu :grin::grin::grin::grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Octombrie 16, 2011 Partajează Postat Octombrie 16, 2011 Re: Resita Trophy 2011 – Editia I - 10-13 nov. 2011 Da asa e... important e ca a vazut cineva:wink: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R.R Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Re: Resita Trophy 2011 – Editia I - 10-13 nov. 2011 Nu face din astea ca ne certam!!! Tocmai am confirmat ca venim ca sa-i aratam Roxanei ce ne dam pe bune :) Aline dar nu trebuie sa imi arati caci m-am convis de la prima mea competitie in Campionat (la Cluj cand am terminat inaintea ta si la timpi si la clasament final) cat de pe bune te dai. Nu vin la Resita ca sa te dai si mai pe bune si fara griji. GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Re: Resita Trophy 2011 – Editia I - 10-13 nov. 2011 Asta a durut :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 (editat) Re: Resita Trophy 2011 – Editia I - 10-13 nov. 2011 hehe. i like that .:ha: ahh si sunt si de acord de data asta daca merge Alin la resita i-mi iau Matizul , caut co-pilot si ma dau si eu.:ha: nu mai merg pe roadbook de data asta ,merg dupa suzuki ca ei stiu intotdeuna pe unde sa o ia si pe ultima suta de metri .. ii depasesc cu tractiune numai pe o roata sau nu mai stiu , cum era? pe doua roti numai ?:ha: Editat Octombrie 17, 2011 de oresti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Re: Resita Trophy 2011 – Editia I - 10-13 nov. 2011 "DIC" Oresti, unde ai umblat pana acuma bre? :)))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Re: Resita Trophy 2011 – Editia I - 10-13 nov. 2011 a fost sa bata tarusii pe noua partie, cum unde... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Re: Resita Trophy 2011 – Editia I - 10-13 nov. 2011 Eu cred ca a fost in "sihastrie" si a scris un roadbook :)))) PERFECT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Octombrie 19, 2011 Partajează Postat Octombrie 19, 2011 Re: Resita Trophy 2011 – Editia I - 10-13 nov. 2011 dan carp si andrei jerca la open. schimbam intre timp motoare, radiatoare, trolii si alte nimicuri si poate de data asta o sa mearga fieru' :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viorelvlad Postat Octombrie 19, 2011 Partajează Postat Octombrie 19, 2011 Re: Resita Trophy 2011 – Editia I - 10-13 nov. 2011 Prezemt si noi la aceasta etapa ,Viorel Vlad pilot ,cu Ciprian Budes copilot,la Open . Ne vedem la start . Cu stima, Viorel tel. 0722366272 Suzuki Samurai Toyota LJ 70, 3000cmc VW Golf Plus , de zi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat Octombrie 20, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2011 (editat) Re: Resita Trophy 2011 – Editia I - 10-13 nov. 2011 Aceasta etapa este organizata cu scopul de a testa si incerca imbunatatirea sistemului si tipului de etapa Off-Road – programul ei de desfasurare Aceasta etapa a primit o derogare de la CNOR pentru a suprapune traseele de open si extrem, element care nu este conform regulamentului de organizare a unei etape. Prin aceasta se doreste simplificarea organizarii unei etape de campionat. Formatul de concurs de la Resita este un format Pilot prin care se doreste varianta simplificata a unei etape de campionat astfel incat sa apara mai multe cluburi care pot organiza si administra o etapa de campionat. Dorim ca mai multe cluburi sa intentioneze sa faca o etapa de Off Road si astfel sa venim in ajutorul lor simplificand organizarea unei etape. Resita Trophy se va supune in totalitate regulamentului de CNOR actual. Adica in prima zi concurentul va acumula punctele obtinute in speciale. Adoua zi concurentul va adauga punctele obtinute pe traseu si a treia zi va aduna punctele obtinute la trial. Adica se va respecta regulamentul actual. Personal cred ca daca se va simplifica astfel o etapa de campionat, va fi in beneficiul concurentilor care vor rupe mai putin masinile in padure (dispare o zi de traseu) si va fi si in beneficiul organizatorilor carora li se simplifica viata de a face 2 zile traseu pe clasa. Imi doresc sa vina la Resita cat mai multa lume, chiar daca nu participa, dar fiecare sa vada ce iese si sa ne consultam cu totii ca sa putem lua decizii corecte la urmatoarea sedinta Off-Road. Eu cred ca un nou format simplificat de etapa ne-ar ajuta pe cei care am ramas sa trecem mai usor prin criza asta, si ca organizatori si ca participanti. Daca doriti sa discutam despre acest format de etapa mai simplificat am deschis un nou topic pe acesta tema. Acest topic apartine concursului Resita Trophy. Click Topic Va multumesc Va salut cu respect Rasty Editat Octombrie 20, 2011 de mongli Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Octombrie 20, 2011 Partajează Postat Octombrie 20, 2011 Re: Resita Trophy 2011 – Editia I - 10-13 nov. 2011 Pe acest thread, legat de acest subiect, trebuie sa recunoastem ca este putin atipic sa iti aprobi singur cererile :( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Octombrie 20, 2011 Partajează Postat Octombrie 20, 2011 Re: Resita Trophy 2011 – Editia I - 10-13 nov. 2011 Si se va puncta in campionat la fel... punctele obtinute aici mai usor or sa fie egale cu cele luate in celelalte etape!!! Nu prea e corect! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Octombrie 20, 2011 Partajează Postat Octombrie 20, 2011 Re: Resita Trophy 2011 – Editia I - 10-13 nov. 2011 Si se va puncta in campionat la fel... punctele obtinute aici mai usor or sa fie egale cu cele luate in celelalte etape!!! Nu prea e corect! Personal nu cred ca punctele de la Resita vor fi mai usoare decat alte etape. Din contra. In plus, cei care se bat la puncte se vor lupta pe acelasi camp de bataie asa ca e mai putin important formatul competitiei. PS: Campionii de la fiecare clasa au deja speech-ul scris, asa ca pentru ei Resita e vacanta :br:br:br Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Radu Postat Octombrie 20, 2011 Partajează Postat Octombrie 20, 2011 Re: Resita Trophy 2011 – Editia I - 10-13 nov. 2011 Daca lucrurile merg bine(daca e gata masina) ne dam de proba la Open :) 1 Alin Radu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Radu Postat Octombrie 20, 2011 Partajează Postat Octombrie 20, 2011 Re: Resita Trophy 2011 – Editia I - 10-13 nov. 2011 Aline dar nu trebuie sa imi arati caci m-am convis de la prima mea competitie in Campionat (la Cluj cand am terminat inaintea ta si la timpi si la clasament final) cat de pe bune te dai. Nu vin la Resita ca sa te dai si mai pe bune si fara griji. Roxana draga, tu confuzezi lumea:) La Cluj ai terminat (concursul:)) in spa tele meu, cel putin oficial... Lasa ca recuperezi la anul:wink: Alin Radu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viorelvlad Postat Octombrie 21, 2011 Partajează Postat Octombrie 21, 2011 Re: Resita Trophy 2011 – Editia I - 10-13 nov. 2011 Si eu cred ca aceasta etapa nu va fi usoara,mai ales ca se va desfasura in conditii de iarna (ploaie ,s-au zapada ). Suzuki Samurai Toyota LJ 70, 3000cmc VW Golf Plus , de zi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Octombrie 21, 2011 Partajează Postat Octombrie 21, 2011 Re: Resita Trophy 2011 – Editia I - 10-13 nov. 2011 Pe acest thread, legat de acest subiect, trebuie sa recunoastem ca este putin atipic sa iti aprobi singur cererile :( @watchere: corectie! este tipic sa iti aprobi singur cererile. Tot asa a aparut si etapa de la Resita.... most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adikamikaze Postat Octombrie 21, 2011 Partajează Postat Octombrie 21, 2011 Re: Resita Trophy 2011 – Editia I - 10-13 nov. 2011 @watchere: corectie! este tipic sa iti aprobi singur cererile. Tot asa a aparut si etapa de la Resita.... :g :br KAMIKAZE OFFROAD CLUB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Octombrie 21, 2011 Partajează Postat Octombrie 21, 2011 Re: Resita Trophy 2011 – Editia I - 10-13 nov. 2011 vreau si eu la standard copilot inca nu stiu care e disponibil darvoi vedea :) iar masina daca trece testul de cu o saptamana inaintea concursului atunci vin si eu :) ar fi o placere pentru mine sa termin campionatul tot la o cursa organizata de Rasty ca asa am si inceput cu Bucovina :) toate bune :) ps:- Razvanuta daca nu il mai iei pe Stefan la Resita da-mil mie :) asta desigur daca e si el deacord :) hai ca am si telecomanda la teratrip :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_ct Postat Octombrie 22, 2011 Partajează Postat Octombrie 22, 2011 Re: Resita Trophy 2011 – Editia I - 10-13 nov. 2011 din punctul meu de vedere e un pic nasoala partea cu probe speciale la standard avantaj clar avand masinile mici (Suzuky) pe traseu se vede si copilotul si masina. ce placere mai are copilotul la probe speciale cand nu face nimic. si chestia cu harta la standard ii derogare si aia ?? ca normal in regulament zice ca se primeste roadbook. si mi se pare ca o navigare pe harta supui concurentii la mai multe pericole ca nu stii pe unde ii se scoala la fiecare sa mearga si poate nimereste intr-o prapastie. Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Octombrie 23, 2011 Partajează Postat Octombrie 23, 2011 Re: Resita Trophy 2011 – Editia I - 10-13 nov. 2011 Mihatza, stai linistit ca Levo te va duce bine:)). Cum dreq sa cazi in prapastie cu harta? Asa poti sa cazi si cu broadbook-ul. Nu? (Hai imbracate si hai ca iesim:p) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lepercon Postat Octombrie 23, 2011 Partajează Postat Octombrie 23, 2011 Re: Resita Trophy 2011 – Editia I - 10-13 nov. 2011 Inteleg ca la standard nu mai e nevoie de terratrip?? pe harti vor fi trecute distante sau dupa cum zicea si mihai merge fiecare pe unde i se s....a? evident cu conditia sa ia cp-urile..:al Patrol Y60 '97 Mistubishi L200 ' 09 :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate