Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Patrol made in russia

catalinrs4

Postări Recomandate

Re: Patrol made in russia

eu zic ca e o mare prostie

modificarie au fost facute pe genunchi si fara sa fie urmarita imbunatatirea capacitatilor de trecere, ci doar montarea de cauciucuri mai mari

altfel cum pot sa inteleg solutia de prindere a puntilor de sasiu prin arcuri lamelare dublate de arcuri elicoidale, cand toti se lupta pentru brate cat mai inteligente care sa permita incalecari si unghiuri cat mai bune

de fapt, si ceea ce face..... nu e ceva care sa ma dea pe spate, totul se datoreaza cauciucului mare

dincolo de rezistenta remarcabila a puntii de HDJ fata de cea de Y61..care nu cred ca e

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Parerea mea personala : inafara de gume , de mare prost gust !

Sincer fara sa ,ma luad dar patrolul meu arata de 1500 de ori mai bine ca sa nu mai zic de alte masini de pe la noi care sunt si mai beton !

Asta e la categoria : asa nu !

Dar repet parere personala !

B.B.B. -BIG BAD BUG!

T44

Link spre comentariu

Si papucu 4x4 urca movila aia acoperita cu zapada la misto...Altceva nu face decat numai "Uau" in spatele ei ...

Cum e sa cazi in sus ?
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare