catalinrs4 Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 (editat) ce parere aveti???:bananapuntile sunt de toyota Editat Octombrie 13, 2011 de Astral PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 Re: Patrol made in russia eu zic ca e o mare prostie modificarie au fost facute pe genunchi si fara sa fie urmarita imbunatatirea capacitatilor de trecere, ci doar montarea de cauciucuri mai mari altfel cum pot sa inteleg solutia de prindere a puntilor de sasiu prin arcuri lamelare dublate de arcuri elicoidale, cand toti se lupta pentru brate cat mai inteligente care sa permita incalecari si unghiuri cat mai bune de fapt, si ceea ce face..... nu e ceva care sa ma dea pe spate, totul se datoreaza cauciucului mare dincolo de rezistenta remarcabila a puntii de HDJ fata de cea de Y61..care nu cred ca e forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 Re: Patrol made in russia De ce e o mare prostie.....? Mie mi se pare ca s-a vrut o varianta ruseasca la arctic-trucks si masina a fost modificata in consecinta........ REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
martinchiuloasa Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 Re: Patrol made in russia probabil a vrut sa o termine si mai repede si asta a fost cea mai rapida solutie de inaltare Martinica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bgd999 Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 Re: Patrol made in russia oricum ar fi, mie imi place roata de rezerva:ha::ha::ha::ha::ha: :dr1 PATROL Y61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Octombrie 19, 2011 Partajează Postat Octombrie 19, 2011 Re: Patrol made in russia artic truck...sahara bullbar :br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobinator Postat Octombrie 20, 2011 Partajează Postat Octombrie 20, 2011 Re: Patrol made in russia Parerea mea personala : inafara de gume , de mare prost gust ! Sincer fara sa ,ma luad dar patrolul meu arata de 1500 de ori mai bine ca sa nu mai zic de alte masini de pe la noi care sunt si mai beton ! Asta e la categoria : asa nu ! Dar repet parere personala ! B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Octombrie 27, 2011 Partajează Postat Octombrie 27, 2011 Re: Patrol made in russia Puntea fata nu pare de Toyota, sau in niciun caz de HDJ. Poate de Toyota LC40 sau 60. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tinelos Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Re: Patrol made in russia Si papucu 4x4 urca movila aia acoperita cu zapada la misto...Altceva nu face decat numai "Uau" in spatele ei ... Cum e sa cazi in sus ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Noiembrie 14, 2011 Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 Re: Patrol made in russia Mare si inutila. Instabila din ce se vede se rastoarna si daca bate vantu, roti cat china dar nimic ca sa le invarta, rage motorul aiurea. Bani aruncati pe geam Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate