oresti Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 In sfarsit, azi am primit marea veste mult asteptata. Viitoarea partie de ski in Cheia a fost avizata. Cheia va deveni in urmatorii ani Valea Prahovei nr 2. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 Re: Partie Ski in Cheia Deci ... imi pun cauciucurile de vara :dr1 :ha: 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 Re: Partie Ski in Cheia ce lungime ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 Re: Partie Ski in Cheia Eu am aceasta veste de 8 ani ...:ha3 "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat Octombrie 14, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2011 Re: Partie Ski in Cheia Eu am aceasta veste de 8 ani ...:ha3 asa e , se discuta din 2004 de aceasta partie dar abia acum sa avizat oficial. Se face sigur . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Octombrie 14, 2011 Partajează Postat Octombrie 14, 2011 Re: Partie Ski in Cheia instructori de ski s-or gasi p-acolo? :roll: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Octombrie 14, 2011 Partajează Postat Octombrie 14, 2011 Re: Partie Ski in Cheia instructori de ski s-or gasi p-acolo? :roll: de ski poate inca nu se gaseste dar de dat cu masina pe partieeeeee .....:wink::wink::wink::wink::wink: ne vedem pe zapada ca sigur se pregateste ceva.....:h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Octombrie 22, 2011 Partajează Postat Octombrie 22, 2011 Re: Partie Ski in Cheia Si la Campulung moldovenesc au inceput lucrarile la noua partie. 4,5 km pe doua tronsoane, cea mai lunga partie pe versant nordic din Romania..... Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Octombrie 22, 2011 Partajează Postat Octombrie 22, 2011 Re: Partie Ski in Cheia Si la Campulung Muscel este partie cu teleski. Probabil ca multi nu stiu nimic de ea. http://www.turism-arges.ro/distractie-arges/partie-de-ski-jud-arges/ "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 Re: Partie Ski in Cheia Si la Campulung moldovenesc au inceput lucrarile la noua partie. 4,5 km pe doua tronsoane, cea mai lunga partie pe versant nordic din Romania..... Aproape cea mai lunga, drumul rosu din poiana are 4860 m cu plecare din telescaun, daca pleci din telecabina e si mai lung :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 Re: Partie Ski in Cheia Laudarosilor....si bulgarii au aproape 70 km la Bansko....si mai ieftin,si fara pietre,si pe nord :ha:......altii au si ghetar..... Noi ne bucuram pt 5 km promisi de 10 ani...zici ca-i autostrada..... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 Re: Partie Ski in Cheia Asta cu pietrele n-o s-o inteleg in veci, nu inteleg care-i shpilu. Sa dai 1000-2000-3000-4000...si la mai mare pe skiuri + 500-1000-2000... pe clapari + 1000-2000-3000...pe costum, te sui in masina, faci n ore pe DN1, platesti pe cazare de zici ca te si maseaza la...legaturi de banii aia, mai decartezi 2 teancuri pe puncte, ca skipasu e de porc, ingheti 30 min la coada si in sfarsit te dai, ocolesti 200 de plugari, 3 sanii si 4 pungi cu ghertoii de rigoare, ca aia 4 km de semi-zapada e pt toata lumea, rupi canturile in pietre, faci gauri in talpic de la sarme, aluneci pe gheata, te infigi in pamantul cu iarba din santu de scurgere (vezi sf. primei partii clabucet), cazi in cap Huidu style, te nenorocesti, tocmai ai pierdut mii sau zeci de mii de lei, pentru ce!? Si asta nu e decat prima tura. Cine se da in tara si nu vede pe o partie piatra/creanga/sarma/pamant/iarba/punga/sanie...s.a.m.d sa posteze aici filmarea. Pana atunci, va pun o filmare de a mea, de acum 3 sapt. de pe Kitzshteinhorn. Nu ca sa ma laud, o sa vedeti ca mi-am luat-o si de 2 ori in freza, de si acu ma doare umaru, una am prins-o pe film. Dar m-am dat in 6 zile de mi-am topit 8 straturi de ceara de pe skiuri si nu am stricat nimic la echipament. Si asta intr-o perioada cand nu se skia aproape pe nicaieri, jos in Kaprun erau 10 grade cu +. Dar la ei se poate. Eu sunt de parere ca in Ro nu se skiaza, nicaieri, se fac spume la gura. Va implor sa ma contraziceti! Cu dovezi, bineinteles. Da, la Bansko se skiaza mai bine, dar Bansko e cat toata Valea Prahovei la un loc si partiile sunt pe un singur munte, iar cand e zapada mare si trebuie urcat de jos, se urca cu o singura cabina. Faceti voi calculele... Si toti meltenii care se imbulzesc sa se bage in fata la scaun iti calca pe skiuri, ca de, suntem romani si trebuie sa ne vada lumea. Imaginea mea lasata de Bansko: Singura partie din afara tarii, unde am stat la coada la scaun cu skiurile in brate. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Re: Partie Ski in Cheia cati km are partia..si cam cat tea costat cu totul...:h5 pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Re: Partie Ski in Cheia info gasesti aici: http://en.kitzsteinhorn.at/ costul...600 eur de caciula, standard(cazare, demipensiune, 8+ ore ski/zi, 1 Wiessbier la pranz), fara optionale, in conditiile in care am mers cu masina ata, bucuresti-Pisendorf-bucuresti, cu pranz, bineintles la Paprika Csarda. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate