Vizitator nanuk Postat Februarie 25, 2008 Partajează Postat Februarie 25, 2008 rog pe cei care au poze si/sau filmari sa le puna aici. a fost o iesire f frumoasa,sunt convins k pozele sunt pe masura si am marea rugaminte sa nu postati comentarii idioate. o zi buna. ursu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Februarie 25, 2008 Partajează Postat Februarie 25, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA doar 3 deocamdata :grin: Daca vad ca ramane topicul in picioare mai pun. Ca sa nu muncesc degeaba. In rolurile principale Bruno, Nanuk si genialul Semaca! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Februarie 25, 2008 Partajează Postat Februarie 25, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA Cred ca Nanuk e fan Vlad Craioveanu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Februarie 25, 2008 Partajează Postat Februarie 25, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA :b :b Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Februarie 25, 2008 Partajează Postat Februarie 25, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA bhai nene, cine-i ala ..."Nastratin Hogea"? :ha: :-P :ha: :-P Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Februarie 25, 2008 Partajează Postat Februarie 25, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA Andy :lol: ia uite-l si pe badea! :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Februarie 25, 2008 Partajează Postat Februarie 25, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA sunt pe jos :ha: :ha: :ha: ,am incuiat biroul si nu mai pot lucra nimic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Februarie 25, 2008 Partajează Postat Februarie 25, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA @nanuk Tu ai vrut-o. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Februarie 25, 2008 Partajează Postat Februarie 25, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA Se pare ca am fost prea ocupat cu altceva (da' nu stiu cu ce :shock: ) si n-am reusit sa fac prea multe poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Februarie 25, 2008 Partajează Postat Februarie 25, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA .,. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Februarie 25, 2008 Partajează Postat Februarie 25, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Februarie 25, 2008 Partajează Postat Februarie 25, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Februarie 25, 2008 Partajează Postat Februarie 25, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Februarie 25, 2008 Partajează Postat Februarie 25, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA ia mai luati de-aici Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Februarie 25, 2008 Partajează Postat Februarie 25, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 25, 2008 Partajează Postat Februarie 25, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA Jos palaria ptr distractia voastra........Bogdane...esti o mare amenintare ptr Jack........Sparrow :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Februarie 25, 2008 Partajează Postat Februarie 25, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA Dragos din agnita - super craci! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Februarie 25, 2008 Partajează Postat Februarie 25, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Februarie 25, 2008 Partajează Postat Februarie 25, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Februarie 25, 2008 Partajează Postat Februarie 25, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Februarie 25, 2008 Partajează Postat Februarie 25, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA mai dream car ...no comment... :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lulu Postat Februarie 25, 2008 Partajează Postat Februarie 25, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA dreamcar era cea mai sexy ;)) maine bag si eu poze :P .. pe cele mai compromitatoare of course :)) Stai ! Ca iti fac o poza ;)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Februarie 25, 2008 Partajează Postat Februarie 25, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA dreamcar era cea mai sexy ;)) maine bag si eu poze :P .. pe cele mai compromitatoare of course :)) bai ..nu ma pot opri den ras.... :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate