niros05 Postat Februarie 25, 2008 Partajează Postat Februarie 25, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA Baieti si fete , cred ca am cam 600 de poze si nu pot sa le pun pe forum asa ca marti ne vedem la bar (pentru bucuresteni) ca sa va dau CD-urile. www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Februarie 25, 2008 Partajează Postat Februarie 25, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA am pus si 2 filmuletze pe youtube Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Februarie 25, 2008 Partajează Postat Februarie 25, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA :1 sunteti cei mai tari.... sper ca nu vreti sa va mai luam vreodata in serios dupa cele vazute pacolo... :h5 :grin: "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Februarie 26, 2008 Partajează Postat Februarie 26, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA are si sese un cd cu muuulte poze frumoase facute de el si de prietena lui,va ajunge la noi in bucuresti si vom merge pe principiu "arde si da mai departe" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Februarie 26, 2008 Partajează Postat Februarie 26, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA ..........o uluitoare asemanare !!!!!!! :ha: :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
foxman Postat Februarie 26, 2008 Partajează Postat Februarie 26, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA Bravo voua. Ati fost tari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Februarie 26, 2008 Partajează Postat Februarie 26, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA ..........o uluitoare asemanare !!!!!!! :ha: :ha: :ha: :ha: :-P :-P :-P bruno e o prezenta la fel de suava :ha: Nanuk, da un semn cand ai cd-ul de la Sese. Omu stie sa faca poze nu ca noi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy Postat Februarie 26, 2008 Partajează Postat Februarie 26, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA salutare!am si eu cateva poz(n)e de la carnaval Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy Postat Februarie 26, 2008 Partajează Postat Februarie 26, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA si inca cateva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy Postat Februarie 26, 2008 Partajează Postat Februarie 26, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA ..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Februarie 26, 2008 Partajează Postat Februarie 26, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA edy pune o poza cu tine ca sa te identificam :hi ca a fost cam inghesuiala :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy Postat Februarie 26, 2008 Partajează Postat Februarie 26, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA cred ca asta sunt eu...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Februarie 26, 2008 Partajează Postat Februarie 26, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA aha. Bine ai venit pe forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Februarie 26, 2008 Partajează Postat Februarie 26, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA De "carnavalit".. vad ca ati facut-o din plin.. dar trasee? ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Februarie 26, 2008 Partajează Postat Februarie 26, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA Bun venit si din partea mea edy! Faina masina. A trecut fluierand prin noroi! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy Postat Februarie 26, 2008 Partajează Postat Februarie 26, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA nici eu nu prea va mai localizez pe toti, dar sper ca la urmatoarea intilnire sa ne cunoastem mai bine. numai bine pina atunci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy Postat Februarie 26, 2008 Partajează Postat Februarie 26, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA masina este a fratelui meu razvan gtc, eu sunt doar un copilot invatacel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Februarie 26, 2008 Partajează Postat Februarie 26, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA @ edy: eu sunt ala la care-i troncanea reductoru' :ha: Poze din traseu: Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Februarie 26, 2008 Partajează Postat Februarie 26, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA :hi Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Februarie 26, 2008 Partajează Postat Februarie 26, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA :hi Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
foxman Postat Februarie 26, 2008 Partajează Postat Februarie 26, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA Cea mai tare pereche... omul si fiara(fierul)padurii. Zippo taica ... esti adevarat .Nu fii suparat ca iti mai dau un algocalmin. :x :h5 Ai fost cel mai (re)cunoscut dintre toti. :h5 :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Februarie 26, 2008 Partajează Postat Februarie 26, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA Cea mai tare pereche... omul si fiara(fierul)padurii. Zippo taica ... esti adevarat .Nu fii suparat ca iti mai dau un algocalmin. :x :h5 Ai fost cel mai (re)cunoscut dintre toti. :h5 :1 Explicatie: sambata dimineata, pe la 8, capul meu exploda! Fox care venea de la Sibiu mi-a cautat pe drum algocalmine dar farmaciile erau inchise :hm Greu de tot :ha: Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
foxman Postat Februarie 26, 2008 Partajează Postat Februarie 26, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA Alooooooooo, musiu zippo, mai face Mishu ca mashina Crouelei? Ori i-ai descantat cu un reductor nou facut de o vrajitoare din Iasi? :Gr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Februarie 26, 2008 Partajează Postat Februarie 26, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA Plecati bhaaaai de la ferestre!!! :ha: :-P Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate