ionut73 Postat Februarie 26, 2008 Partajează Postat Februarie 26, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA Fox care venea de la Sibiu mi-a cautat pe drum algocalmine dar farmaciile erau inchise :hm Greu de tot :ha: Pentru astia neaintrenati la ... off road :x ... gasiti INTOTDEAUNA la mine pastile pentru mahmureala - aspirina, algocalmin, alkaseltzer, vitamina C :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Februarie 26, 2008 Partajează Postat Februarie 26, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA si la mine este tot timpul.si de cap si de stomac. intrebare : a imortalizat cineva momentul acela superb cand au venit cele 4 veveritze kitzkitzkitzkitz una dupa alta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Februarie 26, 2008 Partajează Postat Februarie 26, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA copiii lu tzuparu :-P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Februarie 26, 2008 Partajează Postat Februarie 26, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA Ursului ii scapa un piciorus din spate... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Februarie 26, 2008 Partajează Postat Februarie 26, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA veverite (bravo dream-car pentru tout! :h5 ) Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Februarie 26, 2008 Partajează Postat Februarie 26, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA bravo voua oameni buni. ati avut costume, bautura si noroi. ingrediente esentiale pentru o iesire reusita :1 mi-e ciuda ca n-am fost atent si nu m-am bagat din timp... oricum din poze arata de nota :10 :B tot asa :) Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
melente Postat Februarie 26, 2008 Partajează Postat Februarie 26, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA Cea mai tare pereche... omul si fiara(fierul)padurii. Zippo taica ... esti adevarat .Nu fii suparat ca iti mai dau un algocalmin. :x :h5 Ai fost cel mai (re)cunoscut dintre toti. :h5 :1 Explicatie: sambata dimineata, pe la 8, capul meu exploda! Fox care venea de la Sibiu mi-a cautat pe drum algocalmine dar farmaciile erau inchise :hm Greu de tot :ha: daca ma cautai te rezolvam eu,de obicei am o intreaga farmacie la mine(uta) :banana :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Februarie 27, 2008 Partajează Postat Februarie 27, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA fratilor, care ia o initiativa sa stranga toate pozele astea pe un dvd ? ... macar noi astia din bucuresti si le impartim la intalnirea de martea viitoare. :2dr :2dr (semnul asta o sa-l bag la semnatura) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Februarie 27, 2008 Partajează Postat Februarie 27, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA Eu am poze ~500 de bucati doar de la serate. Le pun pe CD si le aduc marti pe 04.03.2008 la ora 20,30 la bar. O.K.? www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Februarie 27, 2008 Partajează Postat Februarie 27, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA desi cu unii dintre voi m-am vazut pe la concursuri sau prin Bucuresti, pana sa citesc acest subiect nu stiam ca exista si un loc anume pentru intalniri in Bucuresti. :pl spuneti-mi si mie adresa locantei. most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Februarie 27, 2008 Partajează Postat Februarie 27, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA il rugam insistent (de pe lada de bere) pe domnul Geppe sa faca la el pe ftp un folder unde sa putem pune pozele de la Sibiu. Multumiri anticipate :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Februarie 27, 2008 Partajează Postat Februarie 27, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA spuneti-mi si mie adresa locantei. Deocamdata e Dreamers, pe plevnei in spate la drept. Vezi ca e topic separat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Februarie 28, 2008 Partajează Postat Februarie 28, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA il rugam insistent (de pe lada de bere) pe domnul Geppe sa faca la el pe ftp un folder unde sa putem pune pozele de la Sibiu. Multumiri anticipate :tk s-a facut FTP Username: carnaval@gpxmobile.com FTP Server: ftp.gpxmobile.com FTP Password: carnaval Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Februarie 28, 2008 Partajează Postat Februarie 28, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA spuneti-mi si mie adresa locantei. Deocamdata e Dreamers, pe plevnei in spate la drept. Vezi ca e topic separat Nu am gasit topicul de care spui. Din cele mentionate in acest topic, urmatoarea intalnire este pe 04.03. la orele 20:30? most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Februarie 28, 2008 Partajează Postat Februarie 28, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA eu nu stiu cu ftp :hl :pl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lulu Postat Februarie 28, 2008 Partajează Postat Februarie 28, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA super ... azi daca sta bine treaba pun si eu pozele pe ftp :) Stai ! Ca iti fac o poza ;)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Februarie 28, 2008 Partajează Postat Februarie 28, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA Silviub - topicul este pe Discutii diverse - Iese cineva la o bere in Bucuresti? In principiu ramane data stabilita . www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Februarie 28, 2008 Partajează Postat Februarie 28, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA eu nu stiu cu ftp :hl :pl folositi de exemplu totalcommander http://www.ghisler.com/ in meniul NET submeniu FTP CONECT (CTRL+F) NEW CONECTION setarile ca in poza din atasament Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator afantana Postat Februarie 29, 2008 Partajează Postat Februarie 29, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA picura cu poze http://i34.photobucket.com/albums/d105/afantana/offroad/sibiu_nissan.jpg http://i34.photobucket.com/albums/d105/afantana/offroad/Sibiu_2.jpg pe masura ce mai fac le pun pe blog - ca mi-e greu sa le imprastii pe 7 forumuri :) http://suzukidojo.blogspot.com/ A fost foarte fun! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Februarie 29, 2008 Partajează Postat Februarie 29, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA Haha.. destept ursuletzu' ala. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Februarie 29, 2008 Partajează Postat Februarie 29, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA Păcat de ce se ascunde in spatele ursuleÅ£ului. :hi www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Februarie 29, 2008 Partajează Postat Februarie 29, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA Am pus toate pozele si filmuletele mele la Gepetto pe ftp :wink: :grin: Multumiri participantilor si organizatorilor - a fost super :B Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Februarie 29, 2008 Partajează Postat Februarie 29, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA Ce bine arata Patroalele :grin: Din pacate Andrei a spalat abia azi Patrolul si noroiul "Poarta Oilor" a lasat niste pete urate in vopsea :-x Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Februarie 29, 2008 Partajează Postat Februarie 29, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA Am crezut ca numai eu am patit asta Tupare........nu-sh ce drac avea noroiul ala. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lulu Postat Februarie 29, 2008 Partajează Postat Februarie 29, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA poze de la carnaval http://picasaweb.google.com/lucimuica/C ... arbova2008 sau le puteti descarca de pe FTP-ul lui gepe Stai ! Ca iti fac o poza ;)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate