Vizitator STS Postat Martie 2, 2008 Partajează Postat Martie 2, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA 1 bucata Garcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Martie 3, 2008 Partajează Postat Martie 3, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA 1 bucata Garcea veritabil deghizat in manager de pensiune Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Martie 5, 2008 Partajează Postat Martie 5, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA Super poze lulu! Bravo, artistice frate! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lulu Postat Martie 5, 2008 Partajează Postat Martie 5, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA mersi :) nu am apucat inca sa pun alea de la tura de sambata ca tot ocupat si plecat am fost si sunt Stai ! Ca iti fac o poza ;)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Martie 12, 2008 Partajează Postat Martie 12, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA am urcat pe ftp prima parte a pozelor de la sese. maine partea a doua. vineri partea a treia. dureaza 4 ore in medie un upload asa k va rog sa aveti intelegere. ink o data mii de multumiri sese si anca pt poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Martie 13, 2008 Partajează Postat Martie 13, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA in alta ordine de idei,as vrea si eu setul de poze de la semaca .ori pe cd sau mai bine urcat pe ftp merci frumos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Martie 13, 2008 Partajează Postat Martie 13, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA s-a rezolvat cu pozele,merci bogdan4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Martie 14, 2008 Partajează Postat Martie 14, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA TOATE POZELE SUS :ti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Martie 14, 2008 Partajează Postat Martie 14, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA probleme organizatorice : eu personal nu pot vedea pozele puse de niros pe ftp.dar le am pe cd si dk trebuie le urc sus (ma refer acum la cei care nu sunt in bucuresti si nu au primit cd direct de la niros) il rog pe bogdan4x4 sa urce pozele de la semaca pe ftp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Martie 14, 2008 Partajează Postat Martie 14, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA Pe ftp de la Niros e doar o mapa goala - nici eu nu vad poze Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Martie 14, 2008 Partajează Postat Martie 14, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA il rog pe bogdan4x4 sa urce pozele de la semaca pe ftp Gata Ursuletule......acu le catzar pe ftp la Geppe Anunt cand ieste iele gata.....in sinea lor.....care ieste Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Martie 14, 2008 Partajează Postat Martie 14, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA Gata.......Semaca e sus pe ftp Il puteti cobori care cum doriti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Martie 14, 2008 Partajează Postat Martie 14, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA Pe ftp de la Niros e doar o mapa goala - nici eu nu vad poze ok.incerc sa le sui astazi,dk nu ,luni.dureaza f mult un upload pe ftp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Martie 14, 2008 Partajează Postat Martie 14, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA StaÅ£i fraÅ£ilor, că eu doar am mimat că le pun pe ftp, iar dacă ne-am întîlnit ÅŸi v-am dat cd-ul nu m-am chinuit să le pun pe ftp. AÅŸa că Bogdan ar putea să le pună pe ftp. Ai auzit înălÅ£imea ta ? :grin: :hi www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Martie 14, 2008 Partajează Postat Martie 14, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA StaÅ£i fraÅ£ilor, că eu doar am mimat că le pun pe ftp, iar dacă ne-am întîlnit ÅŸi v-am dat cd-ul nu m-am chinuit să le pun pe ftp. AÅŸa că Bogdan ar putea să le pună pe ftp. Ai auzit înălÅ£imea ta ? :grin: :hi Bai piticule......pune pozele acolo ca dracii te gaseshte Ai inteles? Executarea ca te alerg si daca te prind te pun sa-mi faci masaj Hai......la treaba Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Martie 14, 2008 Partajează Postat Martie 14, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA hooo k le pun eu acum se incarca. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Martie 14, 2008 Partajează Postat Martie 14, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA foto document2008_022501411.JPG[/attachment:253xbv2d] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Martie 14, 2008 Partajează Postat Martie 14, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA Ca sa nu mai maraie Niros ca-s rau si agresiv si sar la gat de om.........na ca urc si eu pe ftp pozele mele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Martie 14, 2008 Partajează Postat Martie 14, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA Gata......sunt si eu sus pe fetepeu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Martie 14, 2008 Partajează Postat Martie 14, 2008 Re: CARNAVALUL OILOR LA GARBOVA mi s-a parut ca il vad pe andrei :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate