zippo Postat Noiembrie 20, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: De la K 160 la Y 60.... Si aventura continua! Si kitul de suspensie, ca arata bine, asa nou :grin: Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blackufo Postat Ianuarie 29, 2012 Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 Re: De la K 160 la Y 60.... Si aventura continua! am luat topicul celalalt cu K-ul de la un cap la altul , ok ,toata stima , dar eram curios pe ce maini a ajuns , unde a ajuns? mai este functional? iar ca sa nu fiu total off ,in ce stadiu te mai afli cu lucrarile?sa te bucuri mult de asta mare .......toate bune . amintirile cele mai frumoase le am din........vise. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Februarie 4, 2012 Partajează Postat Februarie 4, 2012 (editat) Re: De la K 160 la Y 60.... Si aventura continua! Domnilor, o prima concluzie: in comparatie cu 160, Y are motorul inghesuit rau de tot... da rau! Ma chinuit demontatul pompei de injectie de mi-a dat pe nas :ang3 :ha:Asta suna ca un citat din...mine. Si nu se-ndoaie ca "scurtu`". In rest + -urile sint mai numeroase ca - -urile:h5 S-o folosesti sanatos. Editat Februarie 4, 2012 de Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Februarie 5, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2012 Re: De la K 160 la Y 60.... Si aventura continua! @blackufo: 160 a fost vandut :x In rest, astept injectoarele si niste fonduri pentru bujiile incandescente :grin: @Patrolator Multam'! Inutil sa-ti spun ca ti-am urmarit posturile si m-am inspirat! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Martie 27, 2012 Partajează Postat Martie 27, 2012 Re: De la K 160 la Y 60.... Si aventura continua! Nmica nou mai Zippo?...mai baga niste poze cu ce mai faci la masinuta...ne mai clatim si noi ochii...:$ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wasyloiu Postat Martie 28, 2012 Partajează Postat Martie 28, 2012 Re: De la K 160 la Y 60.... Si aventura continua! Salut, Legat de caseta de directie mai bine o revizuiesti cu piese originale (vezi ca e la bazar un kit de reparatie de vanzare-daca se potriveste) decat sa iei una SH care si ea la randul ei sa cedeze. Legat de masina, e pe maini bune utilajul din ce vad eu:br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate