nissan4x4 Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Impreuna cu colegii Lecus ( Jeep Grand Cherockee), Dan ( Patrol Y61) si Radu ( LC120) am facut o mica iesire pe Valea Doftanei, cu intentia de a parcurge drumul spre creasta si a cobori spre Schiulesti ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Re: Luigi Pirsu (nissan4x4) + Dan+ Lecus + Radu ,2011- prima zapada, Valea doftanei Salut, Superb peisajul. Din cate se vede din poze a nins si copacii sunt inca verzi iar cerul este (inca) albastru. Stima, Sorin aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Octombrie 17, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Re: Luigi Pirsu (nissan4x4) + Dan+ Lecus + Radu ,2011- prima zapada, Valea doftanei Echipa a fost compusa din : Dan (Patrol Y61), motor 2800tdi lung, echipat cu: - kit suspensie OME - anvelope BF MT KM2 de 33" - troliu Warn M12000 Lecus - Jeep GC CRD, - anvelope MT 33" - kit suspensie - troliu Radu - Toyota LandCruiser 120 - stok cu anvelope de iarna ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Octombrie 17, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Re: Luigi Pirsu (nissan4x4) + Dan+ Lecus + Radu ,2011- prima zapada, Valea doftanei Plecarea la ora 7 dimineata de la Prisma , drumul pe asfalt foarte ok, si toate urcarile , pana pe la ora 11 s-au facut lejer, cu maxim de distractie. Dupa ora 11 , a inceput un pui de viscol de tpata frumusetea si bineinteles si show-ul aferent ! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Octombrie 17, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Re: Luigi Pirsu (nissan4x4) + Dan+ Lecus + Radu ,2011- prima zapada, Valea doftanei Din nefericire, inca odata se dovedeste ca off road cu o masina nepregatita corespunzator, nu se poate face. LC120, o masina puternica si impecabila, a inceput sa nu-i mai placa urcarea la panta si de cateva ori am fost nevoiti sa o impingem sau tregem la sufa. Temperatura era de -4grade, vantul batea in rafale, pe altimetru eram la 1600m. Surprinzator, la coborarea in Valea Doftanei, temp era de + 9 grd C, soare si frumos. Distractia a fost maxima, mai ales ca , eu neatent fiind , la o tractare a Toyotei, sufa m-a lovit peste picioare ridicandu-ma in aer, acrobatie urmata de o cazatura pe spate grozav de dureroasa........ ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Re: Luigi Pirsu (nissan4x4) + Dan+ Lecus + Radu ,2011- prima zapada, Valea doftanei Sa va fie de bine ... Bine iti sade coane cu sufa la spinare ...dupa zambet nici nu trebuie sa ne spui ce masina e la capatul ei ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobinator Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Re: Luigi Pirsu (nissan4x4) + Dan+ Lecus + Radu ,2011- prima zapada, Valea doftanei Frumos ! Pacat ca am avut trebi ca eram si eu prezent ! :uameni Data viitoare nu mai ratez ! B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius4motion Postat Octombrie 19, 2011 Partajează Postat Octombrie 19, 2011 Re: Luigi Pirsu (nissan4x4) + Dan+ Lecus + Radu ,2011- prima zapada, Valea doftanei Foarte frumos ! Cand ati fost , pentru ca eu am trecut sambata si nu era as multa zapada ? :br Samurai mic dar puternic In cap incap multe , dar putine raman ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Octombrie 19, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2011 Re: Luigi Pirsu (nissan4x4) + Dan+ Lecus + Radu ,2011- prima zapada, Valea doftanei Duminica. La ora 9.30 am inceput urcarea............. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristanx Postat Octombrie 27, 2011 Partajează Postat Octombrie 27, 2011 Re: Luigi Pirsu (nissan4x4) + Dan+ Lecus + Radu ,2011- prima zapada, Valea doftanei Super iesire....astea imi plac si mie! Sa va fie de bine domnilor! Toyota LC KZJ 90 Toyota LC LJ 73 Fiat Stilo 1.6 16v Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_mb Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 Re: Luigi Pirsu (nissan4x4) + Dan+ Lecus + Radu ,2011- prima zapada, Valea doftanei Frumoasa iesire. Ceva nu mie clar la comportamentul Toyotei, avand in vedere anvelopele din dotare (de iarna) cat si mai multe pareri de aici de pe forum cum ca ar fi mai bune decat A/T sau M/T pe zapada. - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 Re: Luigi Pirsu (nissan4x4) + Dan+ Lecus + Radu ,2011- prima zapada, Valea doftanei Frumoasa iesire. Ceva nu mie clar la comportamentul Toyotei, avand in vedere anvelopele din dotare (de iarna) cat si mai multe pareri de aici de pe forum cum ca ar fi mai bune decat A/T sau M/T pe zapada. Era vorba de comportamentul pe zapada de pe asfalt...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radui Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Re: Luigi Pirsu (nissan4x4) + Dan+ Lecus + Radu ,2011- prima zapada, Valea doftanei Frumoasa iesire. Ceva nu mie clar la comportamentul Toyotei, avand in vedere anvelopele din dotare (de iarna) cat si mai multe pareri de aici de pe forum cum ca ar fi mai bune decat A/T sau M/T pe zapada. Nu erau de iarna, sunt Toyo A/T. Nu zapada a pus probleme pe urcari erau maxim 2cm - buba a fost iarba inghetata. In acea situatie un rol negativ a avut si controlul tractiuni. TLC KDJ120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate