HARY Postat Octombrie 18, 2011 Partajează Postat Octombrie 18, 2011 Ba oltenii taichi daca eu nu va adun atunci cine?...puneti reku mana si iesiti ca se uzeaza utilajele stand..si sa terminat cu lubenitele,,propuneti o data si hai sa ne SIMTEM BINE! :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Octombrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2011 Re: baaaa ai lu nea marin ....la namol nu vreti?.....CRAIOVA maine pe la 10 facem o plimbare...eu cu plici si otto si cica se mai baga si @offrod :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Octombrie 30, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Re: baaaa ai lu nea marin ....la namol nu vreti?.....CRAIOVA plimbarea sa infaptuit ..a fost super ...cu o mica problema la NO6..sa ingaurit rezervorul dar o rezolvam repede..poze mai multe cand le primesc :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Otto Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Re: baaaa ai lu nea marin ....la namol nu vreti?.....CRAIOVA ce-am mai cautat namolul asta!!! 20 de km cred ca am mers pana sa-l gasim! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Noiembrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2011 Re: baaaa ai lu nea marin ....la namol nu vreti?.....CRAIOVA maine propun sa cautan manol ..care va bagati sa se anunte:banana:banana :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Noiembrie 12, 2011 Partajează Postat Noiembrie 12, 2011 Re: baaaa ai lu nea marin ....la namol nu vreti?.....CRAIOVA Sa va fie de bine!!! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate