Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cupa Clujului 2007 02-05 august

Postări Recomandate

• Răspunsuri 261
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

maxule baga pozeeeee :D

Nu pot acum ca sunt acasa si nu am cititor de card aici.

Maine.

Oricum, asteptam poze de calitate facute de altii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum m-am trezit si eu... A fost destul de obositor, dar extrem de frumos ! Am filmat multe momente interesante, dar trebuie mai intai sa fac un montaj pentru ca sunt mai mult de 2 ore de film. Dupa aceea, voi posta link-urile... sa vedeti si voi...

P.S. Am ramas totusi cu un gust amar, foarte amar, dintr-un punct de vedere, dar nu voi strica "magia momentului" cu lucruri de astea acum... important e ca toata lumea s-a simtit bine si abia astept sa vad postate fotografiile facute de cei ce-au fost acolo! :) :) :)

Link spre comentariu

poze cu samuraiu' de la extrem are cineva?? :grin:

Ca lumea sa inteleaga...extremul cu Samuraiul lui floriandan a fost saritura lui intr-o groapa sapata pentru piscina in curtea pensiunii unde am fost cazati. El a venit seara, linistit, dupa ceva palinca, si a vrut sa fie domn si sa nu ii blocheze pe altii in curte. Asa ca a parcat mai in dreapta ca a vazut el ca e liber.

Dar , de fapt, acolo era o groapa imensa sapata pentru o viitoare piscina. Samuraiul a disparut dintr-o data.

Asta a fost experianta lui floriandan cu Samuraiul la extrem. De fapt a mai fost una. Sforaitul meu. :grin:

Link spre comentariu

Alte poze

Aici e o tura facuta de noi dupa concurs, asa de plictiseala. Am fost numai Toyote Landcruiser. 3 seria 70, una seria 80 si una (a mea seria 60).

Ne-am umflat toata trupa cu zmeura la un moment dat. Am tabarat pe ele ca lacustele.

:grin:

Link spre comentariu

A fost fain in afara de o persoana intepata dintre organizatori.

Eh asa e cand vrei sa te dai mare s esti i organizator , pe cei neimportanti ii tot pui sa astepte si nu ii bagi in seama.Noroc ca stiu si eu un pic de ungureste ca altfel ma cazau prin sat in Baisoara.

In rest totul ok , sambata a fost traseul cel mai frumos dupa parerea mea.

GHITZA PRESEDINTE!

www.ocb.ro

www.gafa.ro

Link spre comentariu

Traseul de sambata foarte tare :grin:

Trialul mi-ar fi placut mai lung :twisted:

Concurenta a fost Slava Domnului 38 parca la Open :shock:

Ghita e criminal :-P distractia e asigurata!!!! :grin:

Eu nu vorbesc ungureste da am prins loc la hotel :wink:

Suparat rau ca nu mi-a dat prin cap sa-i fac samuraiului rasturnat poze cu telefonul ca aparat nu aveam :( (ii statea asa bine :twisted: )

Organizarea super ok mai putin faptul ca festivitatea de premiere a inceput la 8 seara si am ajuns acasa la 6 dimineata rupt de oboseala,somn....

Road Bookul de exceptie :!:

Doctorul a avut o palinca SUPER!!

Mauri si Ioana au castigat tot respectul si prietenia mea,fara ei nu as fi terminat sambata si stateam intr-o pozitie asa urata ca nici usa nu-mi venea sa o deschid ca bulgarul argintiu ridica rotile de pe pamant 8)

Astept poze si de la afantana si nr150!!!

Si nu in ultimul rand ma felicit pentru locul 4,multumesc parintilor,sponsorilor,iubitei mele....stiti voi cum zic alea de la concursurile de miss de vor sa salveze planeta :P

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Dar , de fapt, acolo era o groapa imensa sapata pentru o viitoare piscina. Samuraiul a disparut dintr-o data.

AUTO EMOCION :dr :hw :op

mersi max de poze :grin:

Pacat ca nu se vede cu adevarat actiunea. :ga

Multumeste-le lui Melente si lui Robert ca ti-au scos masina de acolo. :grin:

Link spre comentariu

Traseul de sambata foarte tare :grin:

Trialul mi-ar fi placut mai lung :twisted:

Concurenta a fost Slava Domnului 38 parca la Open :shock:

Ghita e criminal :-P distractia e asigurata!!!! :grin:

Eu nu vorbesc ungureste da am prins loc la hotel :wink:

Suparat rau ca nu mi-a dat prin cap sa-i fac samuraiului rasturnat poze cu telefonul ca aparat nu aveam :( (ii statea asa bine :twisted: )

Organizarea super ok mai putin faptul ca festivitatea de premiere a inceput la 8 seara si am ajuns acasa la 6 dimineata rupt de oboseala,somn....

Road Bookul de exceptie :!:

Doctorul a avut o palinca SUPER!!

Mauri si Ioana au castigat tot respectul si prietenia mea,fara ei nu as fi terminat sambata si stateam intr-o pozitie asa urata ca nici usa nu-mi venea sa o deschid ca bulgarul argintiu ridica rotile de pe pamant 8)

Astept poze si de la afantana si nr150!!!

Si nu in ultimul rand ma felicit pentru locul 4,multumesc parintilor,sponsorilor,iubitei mele....stiti voi cum zic alea de la concursurile de miss de vor sa salveze planeta :P

Si eu multumesc prietenilor cu care m-am intalnit , de fapt asta conteaza cel mai mult.

GHITZA PRESEDINTE!

www.ocb.ro

www.gafa.ro

Link spre comentariu

mii de multumiri dragi antrenori pentru recuperarea facuta. a fost prima data cand ala mic o simtit troliul :grin: .

daca ma lasa Melente, o scoteam pe roti sambata seara si-i luam Gul lui Robert. dar eram in gradina omului si pentru unii gardul era facut :grin:

Link spre comentariu

mii de multumiri dragi antrenori pentru recuperarea facuta. a fost prima data cand ala mic o simtit troliul :grin: .

daca ma lasa Melente, o scoteam pe roti sambata seara si-i luam Gul lui Robert. dar eram in gradina omului si pentru unii gardul era facut :grin:

Tuica o simitit nu troliu.

GHITZA PRESEDINTE!

www.ocb.ro

www.gafa.ro

Link spre comentariu

Tuica o simitit nu troliu.

Deja i-a mai crescut pretul 11000 E :!:

Samurai cu simturile acute!!!!!!!

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare