Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cupa Clujului 2007 02-05 august

Postări Recomandate

• Răspunsuri 261
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator nr. 150
La cel puţin 600 cadre pe zi înmulţit cu 4 zile... Am de muncit nu glumă. Numai la câte le şterg pentru că nu prezintă interes! Le-am trecut pe toate de vreo 7 ori până acum şi analizat fiecare cadru pt a hotărî dacă-l şterg ori bacă nu-l şterg motivul pt care nu o fac. Ca să nu mai spun prelucrările făcute. Nu cred că le pun pe toate că m-am plictisit ca după prelucrare să le pregătesc pt net. Dar le veţi vedea voi cu siguranţă şi pe restul.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am decis sa postez pozele pentruca

1. Gabi Nicolae este membru a forumului

2. Forumul are un banner De Teren

3. Am facut 759 de poze din care trimit 30 la redactie, am selectat din restul pentru forum

4. Am fost prezent nu numai in functie de reporter ci si in functie de organizator

5. Concursul a beneficiat de cooperare din partea forumului

Sper sa nu se supere nimeni

Link spre comentariu

Am decis sa postez pozele pentruca

1. Gabi Nicolae este membru a forumului

2. Forumul are un banner De Teren

3. Am facut 759 de poze din care trimit 30 la redactie, am selectat din restul pentru forum

4. Am fost prezent nu numai in functie de reporter ci si in functie de organizator

5. Concursul a beneficiat de cooperare din partea forumului

Sper sa nu se supere nimeni

Parerea mea este ca era suficienta o sigura conditie: Faptul ca esti membru al acestui forum. :wink: Parerea mea.

Link spre comentariu

Vizitator nr. 150
Eu am decis să postez foto mele pe forum pentru că eram indecis, aşadar am lăsat la decizia voastră dacă decizionaţi să le vedeţi ori ba, ajutându-mă, astfel, pe mine să pot lua o decizie în privinţa indeciziei inţiale.
Link spre comentariu

Land Rover 101 Forward Control are si Gogo unul si il tine la Predeal,e identic cu asta din poze(ambulana) doar ca e verdele ala militar.A fost cumparat de la armata Angliei da nu l-a putut inmatricula.

Am mers o data cu el la Dambul Morii si ne-am distrat copios :grin:

Levo frumoase poze,multumim :D

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Vizitator nr. 150
ca şi fotografie mie îmi place numai cu un far mai mult decât dacă ar fi fost amândouă
Link spre comentariu

" fata morgana "

Salut pt toti :)

In sfirsit am apucat si eu sa ma uit la poze . Toate sunt foarte bune . Nr 150 esti un artist adevarat . In ceeace priveste fata care apare pe pag. 14-15 - Nu are inca 15 anisori si este fiica mea , Dora . :wink:

Hai ca de data asta nu va dau in judecata :) , oricum ceeace e frumos ii place si lui De Sus .

Link spre comentariu

Vizitator nr. 150

Daca trebe o scot. Nu e nici o problema. Cand am aparatul cu mine sunt ca un vanator cu pusca. Nu ma pot abtine. Oricum, eu zic ca a iesit foarte bine.

Apare si intr-o fotografie "normala". Daca nu este aici pe forum mergi pe lincul de la semnatura. Momentan e chiar prima din coltul stanga sus. Dar sa nu te sperii pt ca vei gasi batalie acolo. Sar toti neavenitii in ale artei pe capul meu. Batalia e extinsa pe mai multe lincuri, nu numai pe imaginile mele, asa ca e imposibil de urmarit in totalitate.

:Hr

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare