Levo Postat August 9, 2007 Autor Partajează Postat August 9, 2007 :grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat August 9, 2007 Partajează Postat August 9, 2007 La cel puÅ£in 600 cadre pe zi înmulÅ£it cu 4 zile... Am de muncit nu glumă. Numai la câte le ÅŸterg pentru că nu prezintă interes! Le-am trecut pe toate de vreo 7 ori până acum ÅŸi analizat fiecare cadru pt a hotărî dacă-l ÅŸterg ori bacă nu-l ÅŸterg motivul pt care nu o fac. Ca să nu mai spun prelucrările făcute. Nu cred că le pun pe toate că m-am plictisit ca după prelucrare să le pregătesc pt net. Dar le veÅ£i vedea voi cu siguranţă ÅŸi pe restul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat August 9, 2007 Autor Partajează Postat August 9, 2007 :grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat August 9, 2007 Autor Partajează Postat August 9, 2007 Am decis sa postez pozele pentruca 1. Gabi Nicolae este membru a forumului 2. Forumul are un banner De Teren 3. Am facut 759 de poze din care trimit 30 la redactie, am selectat din restul pentru forum 4. Am fost prezent nu numai in functie de reporter ci si in functie de organizator 5. Concursul a beneficiat de cooperare din partea forumului Sper sa nu se supere nimeni http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 9, 2007 Partajează Postat August 9, 2007 Am decis sa postez pozele pentruca 1. Gabi Nicolae este membru a forumului 2. Forumul are un banner De Teren 3. Am facut 759 de poze din care trimit 30 la redactie, am selectat din restul pentru forum 4. Am fost prezent nu numai in functie de reporter ci si in functie de organizator 5. Concursul a beneficiat de cooperare din partea forumului Sper sa nu se supere nimeni Parerea mea este ca era suficienta o sigura conditie: Faptul ca esti membru al acestui forum. :wink: Parerea mea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat August 9, 2007 Partajează Postat August 9, 2007 Eu am decis să postez foto mele pe forum pentru că eram indecis, aÅŸadar am lăsat la decizia voastră dacă decizionaÅ£i să le vedeÅ£i ori ba, ajutându-mă, astfel, pe mine să pot lua o decizie în privinÅ£a indeciziei inÅ£iale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat August 9, 2007 Partajează Postat August 9, 2007 Eu sunt mic, nu SPUN nimic :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat August 9, 2007 Autor Partajează Postat August 9, 2007 @floriandan: eu am fost baiatul inalt, cu parul lung, cu vesta verde, care se uita indelung la tine, cand stateai in masina in fata hotelului. Acum stiu ca erai tu... @Suparici: Pe tine te cunosc, dar nu te-am vazut.. nu stiu cum :P http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat August 9, 2007 Partajează Postat August 9, 2007 la cat am :dr :dr si :t eram cam :ch duminica. nu-mi mergea faza lunga :shock: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat August 9, 2007 Partajează Postat August 9, 2007 :ft Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat August 9, 2007 Partajează Postat August 9, 2007 :P îmi pare rău dar nu m-am putut abÅ£ine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat August 9, 2007 Partajează Postat August 9, 2007 Super pozele cu sampania, Nr. 150 !!! :B Mai vrem ! Mai vrem ! :D :D :D http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat August 9, 2007 Partajează Postat August 9, 2007 @Suparici: Pe tine te cunosc, dar nu te-am vazut.. nu stiu cum :P te-am vazut dar ai fost la distanta mare ca sa te strig Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 9, 2007 Partajează Postat August 9, 2007 Land Rover 101 Forward Control are si Gogo unul si il tine la Predeal,e identic cu asta din poze(ambulana) doar ca e verdele ala militar.A fost cumparat de la armata Angliei da nu l-a putut inmatricula. Am mers o data cu el la Dambul Morii si ne-am distrat copios :grin: Levo frumoase poze,multumim :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat August 10, 2007 Partajează Postat August 10, 2007 Super pozele cu sampania, Nr. 150 !!! :B Mai vrem ! Mai vrem ! :D :D :D mulÅ£umesc :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cpaoul Postat August 10, 2007 Partajează Postat August 10, 2007 :D M Pajero MK I - 2.3TD - 86 T Land Cruiser LJ 70 - 2,4TD - 92 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat August 13, 2007 Partajează Postat August 13, 2007 :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 13, 2007 Partajează Postat August 13, 2007 Pacat ca imi ardea doar un far. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat August 14, 2007 Partajează Postat August 14, 2007 Pacat ca imi ardea doar un far. :grin: ce sti tu o tras cu ochiul :grin: GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat August 14, 2007 Partajează Postat August 14, 2007 ca ÅŸi fotografie mie îmi place numai cu un far mai mult decât dacă ar fi fost amândouă Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat August 14, 2007 Partajează Postat August 14, 2007 medicul EMANUEL BACIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat August 14, 2007 Partajează Postat August 14, 2007 medicul EMANUEL BACIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kandi Postat August 15, 2007 Partajează Postat August 15, 2007 " fata morgana " Salut pt toti :) In sfirsit am apucat si eu sa ma uit la poze . Toate sunt foarte bune . Nr 150 esti un artist adevarat . In ceeace priveste fata care apare pe pag. 14-15 - Nu are inca 15 anisori si este fiica mea , Dora . :wink: Hai ca de data asta nu va dau in judecata :) , oricum ceeace e frumos ii place si lui De Sus . www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat August 15, 2007 Partajează Postat August 15, 2007 Daca trebe o scot. Nu e nici o problema. Cand am aparatul cu mine sunt ca un vanator cu pusca. Nu ma pot abtine. Oricum, eu zic ca a iesit foarte bine. Apare si intr-o fotografie "normala". Daca nu este aici pe forum mergi pe lincul de la semnatura. Momentan e chiar prima din coltul stanga sus. Dar sa nu te sperii pt ca vei gasi batalie acolo. Sar toti neavenitii in ale artei pe capul meu. Batalia e extinsa pe mai multe lincuri, nu numai pe imaginile mele, asa ca e imposibil de urmarit in totalitate. :Hr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate