Suparici Postat August 6, 2007 Partajează Postat August 6, 2007 :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat August 6, 2007 Partajează Postat August 6, 2007 :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat August 6, 2007 Partajează Postat August 6, 2007 Si o bijuterie !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat August 6, 2007 Partajează Postat August 6, 2007 Deja i-a mai crescut pretul 11000 E :!: Samurai cu simturile acute!!!!!!! bulgare ...aaa... pardon tzupare voiam sa-i dau jos bara fata :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat August 6, 2007 Partajează Postat August 6, 2007 Dar vad ca nu apar in nici o poza de mai sus... Las' ca oi pune eu una facuta de ekkakon :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat August 6, 2007 Partajează Postat August 6, 2007 nr 150, esti sigur ca nu ai fost suprins? :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat August 6, 2007 Partajează Postat August 6, 2007 Ms pt foto. Promisiunea mea de mai sus o gasiti la topicul meu de prezentare numit "fotografia nu minte". Eh, nu minte... MINTE si inca rau tare. :lol: Pun mai jos foto cu o balaceala pe cinste. Max, poti fi mandru. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 6, 2007 Partajează Postat August 6, 2007 Si o bijuterie !!! Merci Domnul Suparici da imi pare rau ca nu am facut cunostinta :? Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat August 6, 2007 Partajează Postat August 6, 2007 faine poze dar se pare ca eu nu am fost pe acoloooooooooooooooooo. GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat August 6, 2007 Partajează Postat August 6, 2007 Faine imagini. Si vad distractie maxima. Pacat ca nu am putut fi acolo. 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat August 6, 2007 Partajează Postat August 6, 2007 Singurul medic de la competitie. :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat August 6, 2007 Partajează Postat August 6, 2007 Ce nu face un medic pentru pacientii sai? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat August 6, 2007 Partajează Postat August 6, 2007 :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 7, 2007 Partajează Postat August 7, 2007 superrrrrrr :B :1 pacat ca nu am fost :P Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat August 7, 2007 Partajează Postat August 7, 2007 :grin: bine ca nu era geamul deschis Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 7, 2007 Partajează Postat August 7, 2007 doctore :B :10 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat August 7, 2007 Partajează Postat August 7, 2007 G-uri si Samuraie cat vedeai cu ochii. :grin: G-uri da dar samuraie :sh2 ?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat August 7, 2007 Partajează Postat August 7, 2007 samuraie au fost vreo 4-5 la open Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat August 7, 2007 Partajează Postat August 7, 2007 . samuraiele nu au fost in concurs de offroad in schimb au fost tari la saritura in piscina(florin ce zici?) :ga :ha 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 7, 2007 Partajează Postat August 7, 2007 Re: . samuraiele nu au fost in concurs de offroad in schimb au fost tari la saritura in piscina(florin ce zici?) :ga :ha Si a facut saritura la extrem pentru ca nu era apa in piscina. A zis proprietarul ca , daca esti cuminte, data viitoare iti pune si apa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 7, 2007 Partajează Postat August 7, 2007 mai oameni buni nu mai necajiti omu Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 7, 2007 Partajează Postat August 7, 2007 mai oameni buni nu mai necajiti omu Pai..nu parea deloc necajit. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 7, 2007 Partajează Postat August 7, 2007 mai oameni buni nu mai necajiti omu Pai..nu parea deloc necajit. :grin: pote va treziti data vitoare ca inchiriaza omu un excavator si face numai piscine pe langa masinile voastre peste noapte :ha Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 7, 2007 Partajează Postat August 7, 2007 si totusi cum a ajuns in groapa? ceva poze? :dr Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate