Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cupa Clujului 2007 02-05 august

Postări Recomandate

Vizitator nr. 150
Eu am o foto interesantă însă nu mă risc fără acordul scris al domnişoarei. Aşa că, acum că v-am făcut curioşi, voi păstra fotografia numai pentru mine. Asta nu înseamnă că nu mai postez altele :)
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 261
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator nr. 150
Cred ca e vorba de acordul parintilor aici!!

Nr150 si afantana ne incanta cu poze frumoase,multumim 8)

Vorbeşti serios? Dacă ar fi fost minoră nu avea cum să participe. Aştept răspuns.

Link spre comentariu

Vizitator nr. 150

Mi-am permis postarea fotografiei ca urmare a unui raţionament scris mai sus. Dacă se dovedeşte a fi minoră şi să fiu dat în judecată, ar însemna că raţionamentul meu să fie dat în judecată. Cu alte cuvinte, judecata mea să fie dată în judecată, ceea ce este o aberaţie. După cum vedeţi, conform procedeului matematic al falsei ipoteze, nu avem de ce ne face griji. :)

Oricum, aştept şi cuvântul lui levo. De ce ar trebui el să ştie răspunsul??? :P

Link spre comentariu

Vizitator nr. 150
Scuze de claritatea proastă. Se datorează faptului că am tăiat şi mărit dintr-o poză mai mare.
Link spre comentariu

Mi-am permis postarea fotografiei ca urmare a unui raţionament scris mai sus. Dacă se dovedeşte a fi minoră şi să fiu dat în judecată, ar însemna că raţionamentul meu să fie dat în judecată. Cu alte cuvinte, judecata mea să fie dată în judecată, ceea ce este o aberaţie. După cum vedeţi, conform procedeului matematic al falsei ipoteze, nu avem de ce ne face griji. :)

Oricum, aştept şi cuvântul lui levo. De ce ar trebui el să ştie răspunsul??? :P

Levo e in plus la din astea . El se preocupa de masinute...
Unde esti tu Tepes Doamne...???
Link spre comentariu

Vizitator nr. 150
levo, photoshopul se invata lucrand pe el. Totusi, dacă vrei, poţi căuta pe net tutoriale că e plin.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare