Astral Postat Noiembrie 13, 2011 Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad dintr-o greseala de tastatura plus o totala necunoastere :hw daca scri 5.83 : 1 fara spati intre 83, : si 1 site-ul il schimba automat asa 5.83:1 corect 5.83 : 1 Sau, mai simplu, asa : 5,83/1 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smeagol Postat Noiembrie 24, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad stie cineva daca si la cat gasesc aceste cauciucuri in tara Maxxis Trepador 235/75/15 pana acuma le-am gasit doar prin UK cel mai aproape pe la 82-95 £ plus transport varianta urmatoare este "clasicul" BF Goodrich AT/MT dintre care prefer ca aspect MT-urile (desi am inteles ca nu sunt recomandate pe asfalt si zapada) Welcome to Romania the land of jokes..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad Depinde cat vrei tu sa mergi pe asfalt, dar MT-ul zau ca e OK in ambele situatii. Daca pui si lanturi, esti aranjat. Eu cu MT si lanturi pe spate am trecut prin Padis de vreo 10 km de juma' de metru de zapada proaspat ninsa. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
george_zainea Postat Noiembrie 26, 2011 Partajează Postat Noiembrie 26, 2011 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad Depinde cat vrei tu sa mergi pe asfalt, dar MT-ul zau ca e OK in ambele situatii. Daca pui si lanturi, esti aranjat. Eu cu MT si lanturi pe spate am trecut prin Padis de vreo 10 km de juma' de metru de zapada proaspat ninsa. Lanturile merg mai bine pe fata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad Si merg si mai bine pe toate patru rotile :) Acum am doua seturi de lanturi, desi de atunci nu am mai avut nevoie. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smeagol Postat Noiembrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad Le-am gasit si luat din anglia...cea mai buna oferta transport inclus pe care am primit-o Jantele sunt la sablat si vopsit iar piesele (mai putine fata de inceput) sper sa fi fost comandate din america....mi-ar place de rev sa o folosesc sa ajung la o cabana la munte :) Welcome to Romania the land of jokes..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smeagol Postat Noiembrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad desi din diverse motive am renuntat sa o mai modific atat de mult (raman la atv-uri pentru offroad extrem) si decisesem sa-i aduc doar modificari minore gen kit-ul Calmini 3", cauciucuri si jante astazi intr-un exces de bucurie am comandat blocantul spate ARB si inca cateva piese ca sa-i ofer sansa sa depaseasca micile obstacole la care totusi o voi supune mai sun acuma dupa snorkel si protectii dupa care pun un punct cel putin pana nu ma lamuresc daca imi place sau nu acuma ramane doar sa astept ca baieti de la Dojo s-o readuca la viata sper in maxim o luna :tk Welcome to Romania the land of jokes..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad desi din diverse motive am renuntat sa o mai modific atat de mult (raman la atv-uri pentru offroad extrem) si decisesem sa-i aduc doar modificari minore gen kit-ul Calmini 3", cauciucuri si jante astazi intr-un exces de bucurie am comandat blocantul spate ARB si inca cateva piese ca sa-i ofer sansa sa depaseasca micile obstacole la care totusi o voi supune mai sun acuma dupa snorkel si protectii dupa care pun un punct cel putin pana nu ma lamuresc daca imi place sau nu acuma ramane doar sa astept ca baieti de la Dojo s-o readuca la viata sper in maxim o luna :tk Buna decizie. Te dai cu ea, si daca nu te satisface poti sa o modifici iar. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad Buna decizie. Te dai cu ea, si daca nu te satisface poti sa o modifici iar. :g. Cel mai bine e sa iesiti cu ea si pe parcurs o sa vedeti chiar ce e necesar sau nu. Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexxis888 Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad De acord cu "Viti",in primul rand trebuie sa vezi daca iti place sau nu ,daca te obisnuiesti cu ea,si eu am un ATV si de curand o Vitara çare incepe sa imi placa din ce in ce mai mult,asta nu inseamna ca o sa renunt la ATV. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smeagol Postat Decembrie 10, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad cauciucurile din anglia au ajuns, jantele au fost sablate si vopsite, piesele inca se chinuie sa paraseasca america asa ca tot proiectul se va finaliza in ianuarie pana atunci mai am o singura dilema.....ce troliu sa-i cumpar? deoarece nu o sa aiba parte de offroad extrem,dar vreau totusi ceva fiabil care sa nu ma lase exact cand nu trebuie, ma gandeam la cele 2 propuneri primite....adica Horn si T-MAx poate sa-mi spuna cineva o parere referitoare la aceste 2 modele? multumesc Welcome to Romania the land of jokes..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smeagol Postat Decembrie 10, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad adica intre astea doua - Horn Alpha 9500 Q -12V-4309kg - T-Max OUTBACK 12V 9000 lbs Winch Welcome to Romania the land of jokes..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad pentru hobby cred ca sunt la fel de bune ambele variante ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad cauciucurile din anglia au ajuns, jantele au fost sablate si vopsite, piesele inca se chinuie sa paraseasca america asa ca tot proiectul se va finaliza in ianuarie pana atunci mai am o singura dilema.....ce troliu sa-i cumpar? deoarece nu o sa aiba parte de offroad extrem,dar vreau totusi ceva fiabil care sa nu ma lase exact cand nu trebuie, ma gandeam la cele 2 propuneri primite....adica Horn si T-MAx poate sa-mi spuna cineva o parere referitoare la aceste 2 modele? multumesc daca tot nu vrei nimic iesit din comun,adica off road mai serios,eu zic sa iti cumperi sufa ocheti,si mai chemi un prieten si te-ai scos,si nu mai cari inca 50 de kile in plus in botul masinii suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smeagol Postat Decembrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad asta este un fel frumos de a spune ca ambele sunt slabute si daca vreau sa am un troliu sa ma gandesc la un warn sau un superwinch :ha1 Welcome to Romania the land of jokes..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad Horn Alpha 9500 Q -12V ala cu 16m/minut fara sarcina .... il am eu pe Sami .... merge f bine .... si mai avem pe un Pajero + un Jeep ... o zi buna .... Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smeagol Postat Decembrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad am gasit rezolvarea dilemei :ha1 si l-am comandat tot din Anglia Superwinch LP10000 12v Welcome to Romania the land of jokes..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad un singur lucru nu il faci: :less:less si da informatii mai multe despre ce achizitionezi. De unde superwinch-ul, cati bani, transport etc. Asteptam!:tk Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smeagol Postat Decembrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad o sa pun si poze dar momentan masina se odihneste la Dojo in service pana primeste toate piesele :cn nu am citit regulamentul, deci nu stiu daca am voie sa dau detalii despre preturi si site-uri din strainatate.....iti scriu un mesaj privat daca vrei mi-a ajuns si kit-ul de snorkel din polyethylene (LLDPE) si nu din fibra de sticla Welcome to Romania the land of jokes..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gdkonf Postat Decembrie 25, 2011 Partajează Postat Decembrie 25, 2011 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad Cum ai rezolvat problema cu carcasa de difeential Calmini? La ce pret si de unde ai achizitionat? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smeagol Postat Decembrie 25, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2011 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad nu l-am mai comandat momentan pt ca am redimensionat putin proiectul si nu avea rost sa mai bag bani....poti oricand sa-l comanzi din State de la vreo 2-3 firme cu aprox 800 euro Welcome to Romania the land of jokes..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Decembrie 25, 2011 Partajează Postat Decembrie 25, 2011 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad nu l-am mai comandat momentan pt ca am redimensionat putin proiectul si nu avea rost sa mai bag bani....poti oricand sa-l comanzi din State de la vreo 2-3 firme cu aprox 800 euro eu zic ca nu merita nici 200 de euro aca carcasa:ha:e un mare nimic doar partea din fata o primesti la banii aceea,dar nu acolo se sparg difurile de vitara,ci partea din spate,unde este rulmentul suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gdkonf Postat Decembrie 25, 2011 Partajează Postat Decembrie 25, 2011 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad aveti alta solutie pentru carcasa de diferential ptr Vitara? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smeagol Postat Decembrie 25, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2011 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad da....sa-ti pui punte rigida :ha1 una peste alta calmini cred ca are singura solutie pentru cei care nu doresc sa modifice radical masina uite aici un thread cu mai multe poze si ceva comentarii (in engleza) http://www.pirate4x4.com/forum/showthread.php?t=163530 Welcome to Romania the land of jokes..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gdkonf Postat Decembrie 25, 2011 Partajează Postat Decembrie 25, 2011 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad nu vreau sa montez punte rigida. Ma gandean la Carcasa metalica de la Calmini SK10050. Dar colegul adammoga spune ca nu face banii. si este prima parere de acest gen pe care o aud. Mai am ca varianta carcasa de fonta de pe modelele diesel. Dar nu reusesc sa gasesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate