adammoga80 Postat Decembrie 25, 2011 Partajează Postat Decembrie 25, 2011 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad nu vreau sa montez punte rigida. Ma gandean la Carcasa metalica de la Calmini SK10050. Dar colegul adammoga spune ca nu face banii. si este prima parere de acest gen pe care o aud. Mai am ca varianta carcasa de fonta de pe modelele diesel. Dar nu reusesc sa gasesc. da mai este o varianta!! iei partea din spate a difului de la un samurica,montezi pe el mataraiul tau si il bagi la loc suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gdkonf Postat Decembrie 25, 2011 Partajează Postat Decembrie 25, 2011 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad destul de complicat ptr mine. Nu am nici service nici timp ptr incercari. Preferam sa gasesc un service sau atelier specializat pe Vitara. In afara de Soso (care nu are solutie ptr diferentialul fata momentan) nu am mai gasit pe nimeni. Am gasit carcasa de la Calmini pe calmini4x4.de undeva pe la 950 euro banuiesc ca daca se factureaza pe firma se va factura fara TVA deci undeva la 800 euro. Destul de mult... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Decembrie 25, 2011 Partajează Postat Decembrie 25, 2011 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad destul de complicat ptr mine. Nu am nici service nici timp ptr incercari. Preferam sa gasesc un service sau atelier specializat pe Vitara. In afara de Soso (care nu are solutie ptr diferentialul fata momentan) nu am mai gasit pe nimeni. Am gasit carcasa de la Calmini pe calmini4x4.de undeva pe la 950 euro banuiesc ca daca se factureaza pe firma se va factura fara TVA deci undeva la 800 euro. Destul de mult... eu nu vreau sa te lamuresc,dar este foarte simplu cu partea din spate a difului de samurica,si asa partea cea mai vulnerabila sa eliminat esti cam departe de mine ca.....:grin: suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gdkonf Postat Decembrie 25, 2011 Partajează Postat Decembrie 25, 2011 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad te ocupi cu asa ceva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smeagol Postat Decembrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2011 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad eu sunt de parerea ca orice improvizatie (ieftina) o sa tina pe masura banilor platiti....tind sa cred ca baieti aia de la calmini, asa cum au facut cu restul pieselor comercializate de ei, au efectuat destule teste pana sa ajunga sa scoata acea carcasa pe piata intradevar este scumpa dar pana la urma asta este un hobby, si unul destul de costisitor, daca doresti si ceva performanta de la o firava vitara atunci bagi mana adanc in buzunar si iti cumperi ceva bun daca voi strica diff stock atunci imi voi comanda cel de la calmini si asta pentru ca am facut (si vazut) nenumarate "adaptari mioritice" care mai de care mai proaste....gandesc ca "suntem prea saraci sa platim de doua ori" asa ca mai bine strangi bani si iti comanzi ceva "testat" americani aia ori fii ei batuti in cap si plini de KK in cap dar un lucru este sigur....fac offroad si baga bani in offroad (dovada toate upgrade-urile care provin de acolo) am cautat pe google pareri despre aceasta carcasa iar proportia parerilor pozitive depaseste 90% cea ce spune multe....restul este cancan!!!! daca ramaneam la idea initiala de offroad "extrem" cu micuta vitara ar fi fost prima piesa pe care o comandam dar asa cum am spus proiectul s-a transformat intr-o masina de soft si plimbare cea ce nu mai justifica aceasta investitie la jumatatea luni ianuarie, sper, baieti de la dojo imi vor termina si mie masina si voi incepe testele....acuma vorbesc din auzite si citite :ang3 Welcome to Romania the land of jokes..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gdkonf Postat Decembrie 26, 2011 Partajează Postat Decembrie 26, 2011 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad Daca exista solutii ( testate) la fel de bune, la un sfert de pret atunci merita puse in practica. Daca dai 1000 de euro pe o piesa pe care o poti inlocui cu una de 200 asta nu inseamna ca esti mai extream decat altii . Acum cercetez . Nu vreau sa fac o alegere pe carevsa o regret ulterior. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smeagol Postat Decembrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2011 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad binenteles ca intre 2 solutii testate o alegi pe cea mai ieftina....nu arunc nici eu cu bani pe fereastra doar ca sa scrie calmini pe masina problema, se pare, este ca nu prea avem alternative testate ci doar compromisuri mioritice daca gasesti vreo solutie sper sa nu ne uiti :be Welcome to Romania the land of jokes..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gdkonf Postat Decembrie 26, 2011 Partajează Postat Decembrie 26, 2011 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad Pana acum cea mai simpla este diferentialul de diesel. Dar se pare ca nu se gaseste mai deloc. Poate nou ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad uite unde se sparg difurile de vitara in 95% din cazuri iar carcasa pe care dai 1000 de euro este chiar partea cealalta suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad si calmini si ceilalti producatori au preturi foarte mari. tot de pe site-urile americane am observat ca se pun pe sidekikuri/geo traker punti de samurai sau toyota. la calminii nu am vazut asa ceva. oare o lucrare de calitate nu merita apreciata daca nu are pret de peste 1000 de euro? mult succes celor care isi cumpara de la calmini sau alte firme, insa se pot face lucruri mari, de calitate si cu bani putini. luati de la zanfi, bits for vits, lucuri pe care le gasiti aici mai ieftin si de mai multa calitate. ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad nu cred ca zanfi e un exemplu bun in materie de preturi ..... Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smeagol Postat Decembrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2011 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad zanfi mi-a trimis un deviz, apropo de modificat puntea fata cu una de samurai de mi-a stat respiratia :) 12500 euro am cautat toate solutiile posibile si cred existente si nu am gasit ceva iefrin si bun....continui cautarea :) Welcome to Romania the land of jokes..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad Poate am exagerat. si eu am cumparat din state si din anglia, insa lucruri care pe la noi nu se faceau. Revenind la subiect, baietii de la dojo nu vor sa iti faca conversia la puntea de sami? Ca de putut sigur pot si stiu. ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smeagol Postat Decembrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2011 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad am discutat si costurile depaseau 2000 euro asa ca am decis sa raman la varianta stock cu kit-ul de 3" calmini....o sa vad daca am facut alegerea corecta Welcome to Romania the land of jokes..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad uite ce se poate face cu banuti relativ putini,dar cu munca pe masura facut de mana mea:banana:banana suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
popamihai Postat Ianuarie 3, 2012 Partajează Postat Ianuarie 3, 2012 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad Varianta cu carcasa de metal de la Calmini e ok, dar ai grija ca mai sunt niste costuri ascunse, si nu asta ar fi problema ci s-ar putea sa nu gasesti, iti trebuie partea din spate a diferentialului de fonta tot de la o vitara de 2000 v6 si eu zic ca daca gasesti partea din spate o ai si pe cea din fata, eu poate am avut noroc anul trecut am gasit o carcasa cu 200 de euro si au disparut toate problemele legate de difful fata. Bafta Offroad Club Sibiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smeagol Postat Ianuarie 5, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 (editat) Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad am gasit si eu una putin mai scumpa dar mult mai ieftina decat combinatia "Calmini" asa ca am luat-o multumesc de sfat :tk Editat Ianuarie 5, 2012 de smeagol Welcome to Romania the land of jokes..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smeagol Postat Ianuarie 12, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2012 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad in sfarsit au ajuns si piesele si s-au apucat baieti de masina mai intai au inceput partea soft...un snorkel,niste faruri,o evacuarea,etc dupa care am decis sa rezolv problema "rugina" radical....jos si motorul ca sa poata curata si antifona peste tot :ha1 dupa ce termina de curatat si reparat incepe distractia cu montarea ARB-ului spate si a kit-ului Calmini plus toate celalalte draci pe care le-am comandat sper sa mai iasa si masina la sfarsit :ha: Welcome to Romania the land of jokes..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Ianuarie 14, 2012 Partajează Postat Ianuarie 14, 2012 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad la cati bani bagi in ea tre sa iasa avion:ha::ha::ha::ha: suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smeagol Postat Ianuarie 14, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2012 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad adevarul este ca am intins rau coarda....m-am oprit sa mai numar peste 5000 ca incepea sa ma doara capul :ha: sper saptamana viitoare sa vad si motorul inauntru.....pana una alta mi-am gasit sistemul A/C complet in america cu 200$ + transport si m-am gandit sa-mi ofer o sansa reala de a folosi jucaria si in vara deci l-am cumparat p.s la bani astia imi trimite radiatorul nou altfel ar fi fost 100$ :ha1 Welcome to Romania the land of jokes..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Ianuarie 15, 2012 Partajează Postat Ianuarie 15, 2012 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad pai ceea ce faci tu nu mai este pregatire de off road ci restaurare:ha: suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smeagol Postat Ianuarie 15, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2012 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad mi s-a facut mila si am decis sa-i ofer "un nou inceput" :wink: am dezvoltat o "pasiune" pentru vechituri si nu sunt la prima abatere.....asta este un Kawasaki Vulcan din '94 pe care tot asa l-am readus la viata si vara trecuta m-a dus prin toata Europa numai femeile nu imi plac cu multi ani la activ si nu bag bani sa le restaurez :ha: Welcome to Romania the land of jokes..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 15, 2012 Partajează Postat Ianuarie 15, 2012 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad .. numai femeile nu imi plac cu multi ani la activ si nu bag bani sa le restaurez :ha: ......Si ai impresia ca up-grade-urile la alea tinerele sunt ieftine ? :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexx_lazar Postat Ianuarie 16, 2012 Partajează Postat Ianuarie 16, 2012 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad smirghele mai urca si tu niste poze cu rasnita , facem un nechezol ? I Don't Need Sex. The Government Fucks Me Every Day. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smeagol Postat Ianuarie 17, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad stai sa mai avanseze baieti putin ca altfel ma tot repet :ha: lasa ca-i leg remorca cu atv-ul si o aduc la Comarnic sa faca tura inaugurala Welcome to Romania the land of jokes..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate