smeagol Postat Aprilie 9, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2012 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad astept cu mare interes pragurile de la tine :grin: distantierele de la Sorin :grin: si noile overfendere de cauciuc :ha: pana acuma am facut street offroad....de acuma incolo incepe distractia :h5 Welcome to Romania the land of jokes..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smeagol Postat Octombrie 24, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2012 (editat) Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad Dupa 3 rezervoare strambate mi-am cumparatul unul nou si m-am gandit sa-l protejez cat mai bine Am apelat la Adi si Misu care pe langa un pret foarte bun si o incredibila promptitudine mi-au confectionat mult doritul scut :10 Dupa concursul GTC unde m-am inscris la open soft :) ma intorc la ei pentru rollcage-ul exterior Editat Octombrie 24, 2012 de smeagol Welcome to Romania the land of jokes..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smeagol Postat Octombrie 30, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2012 (editat) Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad M-am intors cu ea intreaga de la cupa GTC si am inceput s-o fac eu bucati :) Am dus masina la Adi pentru rollcage si am decis s-o modific si mai mult.....jos scaunele spate,jos soft top-ul si modificat proiectul de rollcage Incep s-o pregatesc pentru Open :) Editat Octombrie 30, 2012 de smeagol Welcome to Romania the land of jokes..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad Astept cu nerabdare sa vad cum va arata. Sper ca e gata pana la iesirea de la Campulung. Spor la treaba Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smeagol Postat Noiembrie 6, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad Work in progress :) Welcome to Romania the land of jokes..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smeagol Postat Noiembrie 8, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad Gata am separat fata de spate "forever" :) Maine incepe croiala capacului din aluminiu striat Welcome to Romania the land of jokes..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hory84 Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad cum se mai prezinta vitara?:x vitara lwb 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad cum se mai prezinta vitara?:x Vitara se prezinta bine am vazut-o eu acum 2 weekend-uri la Campulung merge bine si arata bine. Soferul curajos cum se preteaza la asa masina. :D Sa o noroiasca sanatos Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smeagol Postat Noiembrie 27, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad Suzy a intrat "in paine" si si-a luat botezul cu ocazia iesiri de la campulung.....jos toba de inox destul de gatuita si sus una din teava clasica plus 2 spargatoare de sunet :) Si rollcage-ul si-a primit atentia cuvenita salvand cu brio caroseria....deci continui sa-i arat frumoasele noastre paduri Welcome to Romania the land of jokes..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R41N Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad E foarte tare masina. Felicitari!! Ai grija ce mai indoi la Azuga! Distractie maxima! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R41N Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad E foarte tare masina. :br Ai grija ce mai indoi la Azuga! Distractie maxima! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smeagol Postat Decembrie 2, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad Iar i-am stricat toba....nu era montata cum trebuie si am rupt-o la flexare :br Welcome to Romania the land of jokes..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad inseamna ca este in plus:grin: 1 suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin vitara Postat Aprilie 13, 2013 Partajează Postat Aprilie 13, 2013 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad adevarul este ca am intins rau coarda....m-am oprit sa mai numar peste 5000 ca incepea sa ma doara capul :ha: [ATTACH=CONFIG]128194[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]128193[/ATTACH] sper saptamana viitoare sa vad si motorul inauntru.....pana una alta mi-am gasit sistemul A/C complet in america cu 200$ + transport si m-am gandit sa-mi ofer o sansa reala de a folosi jucaria si in vara deci l-am cumparat p.s la bani astia imi trimite radiatorul nou altfel ar fi fost 100$ :ha1 sal...ma intereseaza si pe mine un AC pentru o vitara 1.6 8v...ceea ce ai cumparat tu se potriveste?trim link-ul..tot ce ai de pe site te rog! multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GhostRider88 Postat Iulie 11, 2013 Partajează Postat Iulie 11, 2013 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad Pune si tu un link sau da-mi pe mesaj de unde ai comandat AC-ul si daca ai vazut si pt 16V. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu86 Postat August 27, 2013 Partajează Postat August 27, 2013 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad Salut, ti-am citit toate cele 17 pagini, ceva de genul as vrea sa ajunga si vitara mea, tare sunt curios ce cauciucuri ai in ultimele poze??? Mult succes in continuare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smeagol Postat August 29, 2013 Autor Partajează Postat August 29, 2013 Re: pregatire Vitara 1.6 8v pentru offroad Insa turbo special track (resapate) Sunt multumit de ele.....calitate pret Daca nu uiti sa le dezumfli in offroad chiar iti faci treaba cu ele Welcome to Romania the land of jokes..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate