adi200100 Postat Octombrie 25, 2011 Partajează Postat Octombrie 25, 2011 problema : nu merg semnalizarile (avariile) si nivelul la benzina. cum a inceput: acum ceva timp (3 luni ) m-am apucat de tablarie la masina, drept urmare am dat jos caroseria de pe sasiu. Saptamana trecuta dupa ce am pus totul la loc (asa sper eu), am constatat ca semnalizarile respectiv avariile si nivelul la benzina nu mai merg. specificatii: inainte mergeau, nu fac nici macar vreu click sau tzac (zgomot de releu), stopurile si pozitiile merg, acul la nivelul de benzina nici macar nu clinteste. ce mar interesa: unde este releul, ce sa mai caut sau pe unde sa ma uit masina suzuki samurai 1.3 i 90 Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blackufo Postat Octombrie 25, 2011 Partajează Postat Octombrie 25, 2011 Re: Intrebari parte electrica Samurai cred ca o masa sau mai multe nu isi fac treaba sau nu le-ai montat,iar releul , cred ca ii vorba de cutiuta aia minuscula care mai caraie cand nu ii convine ceva si se afla in partea dreapta undeva sus pe podul pedalier..........(acolo il avem noi) amintirile cele mai frumoase le am din........vise. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Octombrie 25, 2011 Partajează Postat Octombrie 25, 2011 Re: Intrebari parte electrica Samurai Sigurantele le-ai verificat? Ai conectat firul (galben cu rosu) care iese din rezervor la manunchiul de fire care vine pe sub caroserie? Dacal-ai conectat, pt a localiza defectul, pune la masa firul ce vine de la motor pe sub caroserie (galben cu rosu). Pune contactul si ar trebui sa se ridice acul la benzina daca totul e ok in bord. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat Octombrie 25, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2011 Re: Intrebari parte electrica Samurai Sigurantele le-ai verificat? Ai conectat firul (galben cu rosu) care iese din rezervor la manunchiul de fire care vine pe sub caroserie? Dacal-ai conectat, pt a localiza defectul, pune la masa firul ce vine de la motor pe sub caroserie (galben cu rosu). Pune contactul si ar trebui sa se ridice acul la benzina daca totul e ok in bord. firul e conectat... o sa fac maine proba cu masa si o scriu rezultatul Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat Octombrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2011 Re: Intrebari parte electrica Samurai am facut proba ... acul se ridica, deci problema e in rezervor la plutitor ? o sa incerc sa-l descfac sa vad despre ce e vorba pe acolo. semnalizarile s-au rezolvat : era releul blocat... Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Octombrie 27, 2011 Partajează Postat Octombrie 27, 2011 Re: Intrebari parte electrica Samurai Inainte se a desface, verifica daca ai masa pe sasiu si implicit rezervor. Daca inainte de a desface totul a mers, nu ar trebui sa se fi stricat reostatul din rezervor. Acel reostat te "avertizeaza" inainte de a se defecta (adica se uzeaza un distantier sau lagarul de la axul de care e prins plutitorul, in timp si nu mai face contact pe anumite portiuni) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Re: Intrebari parte electrica Samurai Reostatul ala se poate curata (reconditiona)? La mine face figuri, indica aiurea nivelul benzinei. Se poate adapta unul de la alta masina? Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Re: Intrebari parte electrica Samurai Reostatul ala se poate curata (reconditiona)? La mine face figuri, indica aiurea nivelul benzinei. Se poate adapta unul de la alta masina? In ce conditii indica eronat nivelul de benzina? Cum se manifesta? Se poate reconditiona. Il scoti cu grija sa nu indoi tija care tine plutitorul, dai jos tabla care acopera reostatul si apoi ai acces direct la el. Te asiguri ca tija respectiva nu are joc, si ca lamela face contact pe toata suprafata (masori cu un ohmetru in timp ce misti de acea tija de la un capat la altul). Daca e nevoie mai arcuiesti putin acea lamela. Nu stiu de la ce masina se poate adapta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Re: Intrebari parte electrica Samurai Multumesc de sfat, asa am sa procedez, desi mi-e groaza sa dau jos rezervorul (planuiesc asta de mult timp :grin:) Cand e plin arata ok, apoi cade dupa cativa kilometri la 3/4, sta mult pe la jumatate si apoi iar cade brusc la 1/4. Cand e pe ultima linie, mai am 10l in rezervor... Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate