Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

"Dakar 2009"

Unimog
 Share

Recommended Posts

Re: "Dakar 2009"

99% Gabi e la start

100% Many e la start la moto

99% Marcel Butuza & team sunt la start la moto

Cred ca o sa mearga si Banciu - cel care a fost inscris anul asta cu o masina inchiriata din UK

Si mai asteptam ....

• 3 weeks later...

Sincer v-a adoptat vre-o negresa cu petrol mult din Nigeria ? Cat poate sa coste transportul masinilor pana in Rio ? 2000 eur-masina?

Oricum va doresc sa reusiti

masinile inscrise ajung la buenos aires cu vaporu organizatorilor inchiriat special.

echipa de turisti are mai multe variante

1. mergem cu avionu in state si luam niste cazane 4x4 nu foarte rupte 2-3000$. apoi mergem pe roti printre traficanti pana la start. mergem pe langa cursa si dupa ce se termina coboram pana in tara de foc. cand suntem gata vindem cazanele si ne intoarcem cu avionu.

2. mergem cu avionu direct la start si inchiriem / cumparam acaret 4x4. apoi pe langa cursa, tara de foc, si brazilia sau cat om putea sa bantuim pe acolo.

3. inca astept oferte de shipping ca sa mergem cu masinile noastre.

om vedea ce se leaga... oricum, va tin la curent.

• 1 month later...

ramona, poate invatati si voi sa aranjati profi un quad sau un atv pentru curse cu ocazia asta. degeaba trage razvan de nebun daca mobra il omoara. se expune la risc si atat. de cate ori crezi ca merge ulciorul la apa?

si, ca de obicei, cu poezie reusesti doar sa storici eventual o lacrima, nu un rezultat. poate o sa-ti vina mintea la cap. poate nu....

LA MULTI ANI

Guest missy

Nu prea inteleg rostul la interventia ta, dar poate fi explicata ca si o caracteristica a lui Dan Popescu alias MTH.

Ceva ce probabil ar fi trebuit sa-ti atranga atentia vorbim deja de POLARIS SPEED RACING. Altii au inteles ce trebuia, tu???

hai, sa auzim de bine!

poti sa vorbesti despre ce vrei, ceea ce am avut de spus am spus, si sunt sigur ca oricine a citit ce am scris a inteles.

nefiind in strofe, inteleg de ce nu ai inteles tu.

iar aia cu dan popescu alias MTH o stie toata lumea care trebuie sa o stie: e un brand care apartine familiei mele din perioada interbelica......cand nu intelegi, intreaba!

nu masca cu fum. lasa chestiile astea pe seama celor care stiu....

LA MULTI ANI

Guest missy

Dane, ma opresc aici pentru ca asa consider ca e bine! Nu ma afecteaza atacurile tale incisive si fara fundament, sau ma rog, poate doar in mintea ta au un rationament. Acest topic are alta destinatie! Eu respect munca acestor oameni si punct.

Cat priveste denumirea "dakar" pastrata cine stie, probabil pentru ca are deja o istorie atat de lunga. Sau pentru ca este marca inregistrata si probabil ca daca iar spune Chile sau Argentina nu ar mai mai fi atat de repezentativ pentru ASO.

Oricum au gasit ei o gaselnita, "Dakar Series - Central Europe Rally" respectiv "Argentina-Chile". (e doar parerea mea)

Succese pe toate planurile!

..Acest topic are alta destinatie!...

Corect.

Chestiile "sentimentale" in privat va rog.

Multumesc.

povestea cu dakar-ul e destul de transparenta

intrucat, in comparatie cu amaratii nostri de organizatori (care aduc bani de acasa pentru a face o cursa), ASO, firma organizatoare din Franta (care face si curse de veliere, si de cai si de biciclete), scoate SUPER bani din cursa asta. Intrucat au apucat sa ia banii de cursa pentru startul din iarna, trebuia sa puna ceva pe masa. Asa a aparut surogatul asta de la budapesta la balaton cu escala la baia mare.

intrucat stiau de la inceput ca o sa iasa un fiasco, au anuntat o serie de semidakare, false, cu care se plimba cu cotul ca tiganii prin toata lumea, incercand cu disperare sa gaseasca alta tara unde sa organizeze, si o alta vaca de muls.

prin miscari abile, prin oameni bagati in fata, prin agitatie de media (ca si la revolutie) miscarea de rally raid din romania a fost pusa pe butuci, interesele s-au mutat catre offroad, regulamentul este in continua facere de doi ani, comisia nu exista in fapt, din ea au fost scosi unii oameni care faceau ceva organizatorii sabotati prin orice mijloace, astfel incat se doreste un pic de piata virgina pe care sa o umple o firma care scoate BANI, nu o firma care face SPORT

apare cat mai des termenul de "promotor", adica o firma care sa cumpere campionatul si care apoi sa subinchirieze pe mii si zeci de mii de euro la organizatori drepturile de organizare.

chestia asta s-a intamplat deja in alte tari, inclusiv la moto, unde de exemplu la motocross se vand si cumpara cursele.

Firma ASO incearca sa-si vanda marfa cat mai bine. E dreptul ei.

Urmeaza de vazut daca noi suntem pregatiti sa platim pentru chestia asta.

iar faptul ca baietii au plecat din africa pe de o parte ne intristeaza, ca se subtiaza randurile romanilor cu experienta de mers cu "nisip in cur" zeci si sute de mii de km, iar pe de alta parte cerne randurile celor care au acces la nisip, sa nu se mai laude toti pinguinii ca s-au dat in desert, o saptamana, si apoi sa nu mai poti trece pe strada de ei de ce importanti sunt

LA MULTI ANI

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use