nessum Postat Ianuarie 18, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 (editat) Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Fetele de vorba in parcare! Am schimbat kit-ul de distributie, curelele de la transmisie si o rola, uleiul si filtrul (Mobile 1 - 10W-40). Verificat si completat uleiul din grupuri. :x Editat Ianuarie 18, 2012 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Februarie 6, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2012 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 La...zapada! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Februarie 19, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2012 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Ieri i-am facut consumul. Plin pe plin si mi-a iesit in jur de 7.5-8%! :br E plauzibil rezultatul sau imi scapa ceva? :ap Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Februarie 19, 2012 Partajează Postat Februarie 19, 2012 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 depinde cati km ai mers. la 100 km nu este relevant. trebuie sa mergi 3-400 km si apoi plinul iar, si calculat consumul. LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Februarie 19, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2012 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Evident ca nu am facut 100km. Am calculat consumul dupa ce am facut vreo 500km. :ap Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 19, 2012 Partajează Postat Februarie 19, 2012 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Rotile parca le ai pe 31", da ? Viteza medie care a fost ? Cati km pe asfalt si cati in 4x4 ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Februarie 19, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2012 (editat) Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Rotile parca le ai pe 31", da ? Viteza medie care a fost ? Cati km pe asfalt si cati in 4x4 ? 31" Silverstone Xtreme. :wink: Viteza medie 70-80km/h 300km asfalt (2x4) iar restul zapada si gheata cuplat in 4x4. Editat Februarie 19, 2012 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Februarie 24, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2012 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Vestile bune se pare ca se tin lant...:ha::ha::ha: Azi am descoperit ca am LSD pe puntea spate! :banana Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Vestile bune se pare ca se tin lant...:ha::ha::ha: Azi am descoperit ca am LSD pe puntea spate! :banana "asa face toate" :grin: LJ-urile vestea proasta e ca uleiul de diferential cu LSD e vreo 40 RON/L fata de 25RON/L uleiul normal de diferential. :uameni "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Februarie 24, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2012 (editat) Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 SAE 80w90, 1.85L. Am gasit VALVOLINE cu 30ron/L. O fi bun?:grin: Editat Februarie 24, 2012 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 (editat) Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 SAE 80w90, 1.85L. Am gasit VALVOLINE cu 30ron/L. O fi bun?:grin: de bun e bun, da' eu am dat de alta problema: pe fata am pus ulei Valvoline 80W90...de asta de care zici tu...dar nu am reusit sa torn in diferential fara sa utilizez o pompa manuala, asta fiindca bidonul de ulei are gura lata, si nu puteam sa torn direct din bidon in diferential prin busonul de umplere (care e pe lateralul diff-ului), loc de palnie nu aveam. in fine, chinuiala mare, mizerie mare... asta in lipsa de scule. pe spate am pus Liqui Moly 85W90 LS (ptr LSD) fara efort, fiindca baietii astia nemti au gandit o treaba desteapta: bidonul e dotat cu o "trompa" extensibila si flexibila...practic dupa ce desfaci capacul, tragi de o trompa pana la capat si apoi indoi trompa sa intre in busonul de umplere, apoi inghesui bidonul cu curul in sus intre punte si caroserie, si strangi de bidon sa se scurga "zeama"...asta e tot...n-ai nevoie de alte scule, eventual de ceva carpa sa stergi pe maini :grin:...pe spate intra fix 2 bidoane...adica 2l (ma rog mai putin ca mai curge pe langa, diferentialul e de 1,85L, mai ramane pe "trompa" aia). cauta 80W90, ca asta 85W90 mi se pare cam gros, dar in ziua aia nu aveau decat 85W90 pe stoc si nu am mai avut chef sa astept. dupa mine, cauta Liqui Moly ala, Made in Germany, si are si trompa aia miraculoasa :grin: pretul era identic cu Valvoline-ul. spor! :h5 Editat Februarie 24, 2012 de l_stoian79 "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Martie 6, 2012 Autor Partajează Postat Martie 6, 2012 (editat) Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Azi am OMEnit englezoaica cu 2''! Arcuri, amortizoare si amortizor de directie. Am schimbat si semeringul de la vibrochen care curgea, un tampon stanga de la motor si filtrul de motorina...:x Aerisitoarele au fost prelungite suficient. In viitorul apropiat o sa le "trag" in/prin snorkel. Vedem... Acum se pare ca e loc pentru anvelope pe 33''! :old Editat Martie 6, 2012 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 poze cu privirea de ansamblu masinii nu ai ?:h5 vreau sa vad cum a iesit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Martie 12, 2012 Autor Partajează Postat Martie 12, 2012 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 poze cu privirea de ansamblu masinii nu ai ?:h5 vreau sa vad cum a iesit. II fac maine. Am avut iar probleme cu radiatorul... Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Martie 16, 2012 Autor Partajează Postat Martie 16, 2012 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Si pozele...promise! :banana Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Martie 16, 2012 Partajează Postat Martie 16, 2012 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 arata acum intr-un mare fel:br sa te poarte sanatos:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Martie 16, 2012 Partajează Postat Martie 16, 2012 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Acum plinge dupa niste 33"-uri.... http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Martie 17, 2012 Autor Partajează Postat Martie 17, 2012 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 :tk pentru aprecieri! :h5 Acum intra niste 33'' si or sa fie MT dar momentan mai astept pt.ca visterie este cam goala:cr1 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dumdum Postat Martie 17, 2012 Partajează Postat Martie 17, 2012 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Salut, daca ai probleme mereu cu radiatorul cumpara un tub de popxipol metal si o bucata de smigher fin , cat despre ulei pt LSD (daca mai functioneaza) e de preferat de la Toyota (au la butoi mare vand cat ai nevoie) Bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Martie 18, 2012 Autor Partajează Postat Martie 18, 2012 (editat) Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Salut, daca ai probleme mereu cu radiatorul cumpara un tub de popxipol metal si o bucata de smigher fin , cat despre ulei pt LSD (daca mai functioneaza) e de preferat de la Toyota (au la butoi mare vand cat ai nevoie) Bafta :tk Corpul radiatorul nu avea nimic. Oringul de la robinetul de golire era imbatranit si supura. L-am schimbat si cu ocazia asta i-am mai facut o curatare a celulelor...:old LSD-ul este functional :banana, am verificat suspendand masina. Ulei e 85W-90 LS - Liqui Moly (50ron/L) :cr3 Editat Martie 18, 2012 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Martie 18, 2012 Partajează Postat Martie 18, 2012 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 avea Razvan GTC ulei pentru lsd si era mai ieftin parca... LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wasyloiu Postat Martie 18, 2012 Partajează Postat Martie 18, 2012 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 frumoasa masinuta ti-ai luat! sa te bucuri de ea! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Martie 18, 2012 Autor Partajează Postat Martie 18, 2012 (editat) Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 avea Razvan GTC ulei pentru lsd si era mai ieftin parca... Din pacate nu am stiut, asa ca am cautat pe unde am putut. Oricum aici in sud tipul asta de ulei de la LM e rar sau f.putin cautat...:old L.E. Azi cei de la care am luat saptamana trecuta uleiul l-au ieftinit!:fr2 42ron/L :br Editat Martie 20, 2012 de nessum ieftinire ulei LSD Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bebetto Postat Martie 19, 2012 Partajează Postat Martie 19, 2012 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 a iesit super, sa o noroiesti sanatos ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Martie 19, 2012 Autor Partajează Postat Martie 19, 2012 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 a iesit super, sa o noroiesti sanatos ! :tk Maine trec sa ti-o arat! :h5 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate