Yonutz Postat Aprilie 29, 2013 Partajează Postat Aprilie 29, 2013 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Cu siguranta Cos ...suntem de pe aceeasi planeta ...dar poate n-ai intrat pe usa care trebuie ... :grin: Am reusit si noi sa trecem la un acaret ...anvelope "marite" ... pe carte! :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 30, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2013 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Precedent ? Interesant , eu n-am avut succes , probabil suntem pe planete diferite . A mea e mai nasoala ! Le-am dat o copie dupa CIV-ul lui @sabau gigle, au verificat la Bucuresti si in 2 zile a venit raspunsul. Pozitiv! :wink: E drept ca trebuie putin "ajutor" ca asa e in Balcaniul fanariot...:fr2 1 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Mai 2, 2013 Partajează Postat Mai 2, 2013 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Le-am dat o copie dupa CIV-ul lui @sabau gigle, au verificat la Bucuresti si in 2 zile a venit raspunsul. Pozitiv! :wink: E drept ca trebuie putin "ajutor" ca asa e in Balcaniul fanariot...:fr2 Ma bucur ca te-a ajutat copia dupa CIV-ul meu. Nu m-ai sunat ptr ceas. 1 Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Mai 3, 2013 Partajează Postat Mai 3, 2013 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Le-am dat o copie dupa CIV-ul lui @sabau gigel..... am trimis si eu la ai nostri o copie, da astia is mai relaxati, mai ardeleni...cred ca dupa Paste o sa dea un raspuns. :grin: "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Octombrie 4, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2013 (editat) Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Intre timp mi-a "murit" pompa de frana. Era ovalizata! Am gasit una SH la G.Diaconu :tk si montata de @Nea Fane. :tk Crucile s-au gresat, uleiul si filtrele le-am shimbat, asa ca ma pregatesc de...iarna. Motorin ieftina sa fie...:al Pe cablul de otel de la troliu am dat cu ceara aia speciala de la Wurte. :banana Apropo...:old sa nu plecati in off-road fara Hi-lift, nu se stie cand ai nevoie de el...:2dr L.E. Acum sint functionale si spalatoarele de faruri, asa de...fitza :x Editat Octombrie 4, 2013 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Octombrie 6, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2013 (editat) Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Cu Toyota la zapada pe...iarna asta! :grin: Editat Octombrie 6, 2013 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Octombrie 6, 2013 Partajează Postat Octombrie 6, 2013 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Cu Toyota la zapada pe...iarna asta! :grin: Pe unde si putine poze Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Octombrie 6, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2013 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Prin Muntii Siriului. Niste lanturi erau binevenite. Daca ma aude Zoli...:wink: Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Octombrie 8, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2013 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Astazi am fost la GTC si am schimbat capu' de bara stanga, apoi mi-au facut si geometria! Cel din dreapta inca mai rezista...:al Abia acum imi sta si mie volanul ''regulamentar"! :banana Apoi am fost cu @GPScu aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?80873-Propunere-trial-UMANITAR-sincronizat-ptr-Daniel-baiatul-lui-Nessum/page3 :tk Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Octombrie 18, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2013 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Din cilclul "Pregatire de iarna"...ieri am "decolmatat" grila de scurgere din fata parbrizului. Am demontat stergatoarele si cele 6 suruburi de la grila. Erau o gramada de frunze, ace de brad si muguri...si cam "baltea"apa! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Octombrie 18, 2013 Partajează Postat Octombrie 18, 2013 (editat) Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Din cilclul "Pregatire de iarna"...ieri am "decolmatat" grila de scurgere din fata parbrizului. Am demontat stergatoarele si cele 6 suruburi de la grila. Erau o gramada de frunze, ace de brad si muguri...si cam "baltea"apa! exact ptr problema asta (eu o am mai tare iarna cand trage zapada/gheata pe acolo si ajunge si in aeroterma) mi-am facut 2 aparatori de plastic, care le pun toamna pe grila de la capota ... trebuie sa le caut si sa le fac poza (oricum se apropie vremea sa le "port" pe masina) sa vezi cum le-am facut ... sunt practic 2 "stresini" intoarse, astfel aerul intra doar prin lateral, si nu poate cadea nimic direct pe/in grila de aerisire.... revin cu poze :h5 Editat Octombrie 18, 2013 de l_stoian79 "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Noiembrie 15, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Pe dealuri... Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Martie 18, 2014 Autor Partajează Postat Martie 18, 2014 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Care-i pe 33'' si care-i pe 35''? Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 18, 2014 Partajează Postat Martie 18, 2014 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Care-i pe 33'' si care-i pe 35''? care ? care? dar vinul cine-l da? :)))) Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Martie 18, 2014 Autor Partajează Postat Martie 18, 2014 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 care ? care? dar vinul cine-l da? :)))) Aia nu stiu dar faza tare e ca amandoua au suspensie IronMan! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Martie 18, 2014 Partajează Postat Martie 18, 2014 (editat) Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Cea alba pare pe 35 simex Daca dadeai jos rezerva era mai inalta a ta pe 33-uri Editat Martie 18, 2014 de Sabau Gigel Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 18, 2014 Partajează Postat Martie 18, 2014 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Cea alba pare pe 35 simex Daca dadeai jos rezerva era mai inalta a ta pe 33-uri :ha:.....Si daca se urca o persoana in spate (+soferul) se lasa pana la 31" ?!?? :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Martie 18, 2014 Autor Partajează Postat Martie 18, 2014 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Astrale vineri m-am masurat cu un Y61 incaltat cu 34/16 Insa Turbo "Simex" Si pentru a echilibra balanta stateam in masina! :ha::ha::ha: Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 18, 2014 Partajează Postat Martie 18, 2014 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Astrale vineri m-am masurat cu un Y61 incaltat cu 34/16 Insa Turbo "Simex" Si pentru a echilibra balanta stateam in masina! :ha::ha::ha: Pe scaun cu amortizor sau fara....? :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Martie 18, 2014 Autor Partajează Postat Martie 18, 2014 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Fara! :happy Sa fie usoara masina... :ha::ha::ha: Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Martie 24, 2014 Autor Partajează Postat Martie 24, 2014 (editat) Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Dupa ce ieri @sabau gigel ne-a aratat ce friptura face pe gratarul lui de inox, azi mi-a arata ce poti face cu sculele din garaj.:old Adica mai economisim :al:al:al niste banii la maopera...:tk Mi-am montat scaun cu amortizor! Ne-am inspirat "putin" din tutorialul lui @Astral :tk http://forum.club4x4.ro/showthread.php?57630-Toyota-LJ70-a-lui-Astral-Black-Swan&p=747905&viewfull=1#post747905 Unde am putut, am pastrat suruburile si piulitele originale Toyota, unde nu, am inlocuit dar cu ceva de calitate. Trebuie sa ma obisnuiesc cu confortul, inainte era... f.rigida, acum e o splendoare...:ha: L.E. Masina are 22 de ani si nici un gram de rugina, incredibil ce masini se fac in Japan!!! :br Cu simt de raspundere:happy Nu ma mai mir ca sunt lideri mondiali! :h5 :tk:tk:tk @sabau gigel!!! Editat Martie 24, 2014 de Astral Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Martie 24, 2014 Autor Partajează Postat Martie 24, 2014 (editat) Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Apoi am spalat motorul! Editat Martie 24, 2014 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Martie 24, 2014 Partajează Postat Martie 24, 2014 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Hai ca am spalat si masina si i-am dat si ceara Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 18, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2014 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Ceara inca rezista @Sabau Gigel! :tk Intre timp a venit si iepurasul dar un iepuras cu mustata care mi-a adus o pereche de deflectoare de aer sau paravanturi originale Toyota!! :tk:tk:tk Gigi Gavrila! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 19, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2014 Re: Englezoaica mea - LJ VX 70 Am reusit sa scccchimb filtrul de aer...:ha: Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate