Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cool Samy

Roskat

Postări Recomandate

Re: Cool Samy

e frumos. doar pt poze.

e pacat sa-l bagi la noroi.

tu nu mai ai masina ?

poate iesi si tu cu noi la padure:h5

E pacat...dar l-as baga :grin:

offtopic: Am masina dar la cat timp am...nu reusesc nici la spalatorie sa ajung cu ea.

Go big or go home.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

tiganie cu ciucuri.... dar, asa cum spunea un antevorbitor, gusturile nu se discuta, dar sper ca am voie sa le exprim

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Pielea aia de pe bord sta ca fularul pe gard, parca e lipita de pionieri. :grin:

Daca nu cumva e piele de scaun de autobuz...

Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups
Link spre comentariu

:uameniInvidiosilor!!! :ha:...... parca si capsele alea de la mocheta erau cam dubioase, o firma de tuning respectabila nu pune asa ceva, un feon industrial e mai practic si dai mocheta dupa forma interiorului (doamne ce-am mai cujetat :f2:hw )

Hyundai Elantra

Suzuki Samurai - momentan zis PowerSquirrel

Link spre comentariu

God unde s-a ajuns...

ziceam doar ca imi place cum e facut CC (Cabrio Coupe). Cum a taiat din portiere si bara aia de sus.

Interiorul e praf, probabil si motorul, puntile, reductorul si ce-o mai fi pe acolo...

Go big or go home.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare