Roskat Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 (editat) Ce ziceti?? Eu unul m-am indragostit.... Editat Noiembrie 2, 2011 de Roskat Go big or go home. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Re: Cool Samy e frumos. doar pt poze. e pacat sa-l bagi la noroi. tu nu mai ai masina ? poate iesi si tu cu noi la padure:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roskat Postat Noiembrie 1, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Re: Cool Samy e frumos. doar pt poze. e pacat sa-l bagi la noroi. tu nu mai ai masina ? poate iesi si tu cu noi la padure:h5 E pacat...dar l-as baga :grin: offtopic: Am masina dar la cat timp am...nu reusesc nici la spalatorie sa ajung cu ea. Go big or go home. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Noiembrie 2, 2011 Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 Re: Cool Samy Mi se pare kitsch. Dar gusturile cum nu se discuta..... 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 2, 2011 Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 Re: Cool Samy tiganie cu ciucuri.... dar, asa cum spunea un antevorbitor, gusturile nu se discuta, dar sper ca am voie sa le exprim forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roskat Postat Noiembrie 2, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 Re: Cool Samy Interiorul e praf, dar imi place cum e facut CC Anyway, gusturile nu se discuta Go big or go home. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Noiembrie 2, 2011 Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 Re: Cool Samy Pielea aia de pe bord sta ca fularul pe gard, parca e lipita de pionieri. :grin: Daca nu cumva e piele de scaun de autobuz... Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Noiembrie 2, 2011 Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 Re: Cool Samy Dupa cum e facuta si avand in vedere obiectu cu care o fost umplut portbagajul, e masina de dat in giratoriu si pe centru. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kleiny Postat Noiembrie 8, 2011 Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 Re: Cool Samy Mare e gradina Domnului..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Noiembrie 9, 2011 Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 Re: Cool Samy Mare e gradina Domnului..... Sa nu uiti sa-ti faci si o prezentare aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41601-Topic-de-prezentare-a-membrilor/page65#post746502 S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu.C Postat Noiembrie 9, 2011 Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 Re: Cool Samy :uameniInvidiosilor!!! :ha:...... parca si capsele alea de la mocheta erau cam dubioase, o firma de tuning respectabila nu pune asa ceva, un feon industrial e mai practic si dai mocheta dupa forma interiorului (doamne ce-am mai cujetat :f2:hw ) Hyundai Elantra Suzuki Samurai - momentan zis PowerSquirrel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Noiembrie 9, 2011 Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 Re: Cool Samy No way ! Nota 3 cu felicitari. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xplorer Postat Noiembrie 12, 2011 Partajează Postat Noiembrie 12, 2011 Re: Cool Samy Personal nu-l gasesc deloc cool acest Suzuki si asta din pricina interiorului pe care-l consider tipator. Tuning? Sa fim seriosi.... Suzuki Samurai - 1993 Ford Fiesta - 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 12, 2011 Partajează Postat Noiembrie 12, 2011 Re: Cool Samy Piuu am trait sa o vad si pe asta :ha: Un samy manelizat :uameni Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roskat Postat Noiembrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2011 Re: Cool Samy God unde s-a ajuns... ziceam doar ca imi place cum e facut CC (Cabrio Coupe). Cum a taiat din portiere si bara aia de sus. Interiorul e praf, probabil si motorul, puntile, reductorul si ce-o mai fi pe acolo... Go big or go home. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rades Postat Noiembrie 12, 2011 Partajează Postat Noiembrie 12, 2011 Re: Cool Samy la prima vedere de la distanta iti cade pe suflet,dar daca esti mai atent........:no Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
george_zainea Postat Noiembrie 12, 2011 Partajează Postat Noiembrie 12, 2011 Re: Cool Samy Nu vrea sa supar pe nimeni, dar sunt deacord cu ce spune Tuparu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate