baghy Postat Martie 19, 2013 Partajează Postat Martie 19, 2013 Re: Feroza ''Facocerul'' Probabil buba e la motor. Cand am luat-o pe a mea am mers cu vreo 140 ca sa vad cat merge. Tin minte ca a ajuns. De obicei nu depasesc 90 la ora. Acolo se simte cel mai bine dar nu am probleme cu puterea motorului. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 19, 2013 Autor Partajează Postat Martie 19, 2013 Re: Feroza ''Facocerul'' Ii mai fac un test de compresie cu toate ca ultima oara era ok . Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanp Postat Martie 19, 2013 Partajează Postat Martie 19, 2013 Re: Feroza ''Facocerul'' Salut Caphone, si eu am mers cu a mea cu aprox. 140 km/h dar sa sti ca in rest se comporta exact ca a ta, adica si la mine la o urcare mai lunga nu pot trece din treapta 1 pe greu in a 2, ca moare. Ea are raportul 7/37, adica 5.28 per/total care este foarte bun, dar pe reductor este de 1.8 la 1 si nu este cel mai stralucit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 19, 2013 Autor Partajează Postat Martie 19, 2013 Re: Feroza ''Facocerul'' Pai atunci ma mai linistesc iar cu viteza oricum nu as merge cu mai mult de 120 dar uneori mai faci o depasite si ai nevoie de aia 20 km.Pana nu cade ceva la ea nu mai vede mecanicul. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanp Postat Martie 19, 2013 Partajează Postat Martie 19, 2013 Re: Feroza ''Facocerul'' Eu am bagat destui bani in a mea si daca nu te folosesti de ea sau nu te dai cu ea nu merita. La mine este a 4 masina in ograda si sunt satul sa platesc cate 4 din toate, asigurari, taxe si impozite plus diverse reparatii. Acum pana nu pica ceva serios la ea nu mai bag nici un ban. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Martie 19, 2013 Partajează Postat Martie 19, 2013 Re: Feroza ''Facocerul'' Nenea-domnu'... baga-ti mintile la loc cu osutapatruzeciu' in 5 secunde ... n-ai bagat de seama ce masina e si pentru ce-a fost ea facuta ?... Acu' ca ai observat una-alta ... e chiar bine , incepi sa cunosti animalu' de sub buci ... urmeaza adaptarea care duce la simbioza aia multcautata ( si dupa ce totul va fi in perfecta armonie , precum picaturile de roua diminetii in lumina rasaritului pe petalele nuferilor ... o dai si scapi de ea , da-o n'gatzii ma-sii de trotineta bolunda ...) . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert tapuc Postat Martie 20, 2013 Partajează Postat Martie 20, 2013 Re: Feroza ''Facocerul'' ca posesor de Feroza confirm faptul ca pe pante foarte abrupte masina urca in treapta 1 cuplat 4x4 , reductor + cuplat si roata de rezerva ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Martie 20, 2013 Partajează Postat Martie 20, 2013 Re: Feroza ''Facocerul'' @caphonne: tu parca ai si roti putin mai mari in diametru decat alea originale, asa ca asteapta-te sa traga mai greu decat tragea cu rotile stock. @cos are dreptate, acuma ai ajuns s-o exploatezi mai aproape de limita si ai aflat ce si cat poate...de aci incolo depinde de tine sa te adaptezi :h5 "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 20, 2013 Autor Partajează Postat Martie 20, 2013 Re: Feroza ''Facocerul'' Am pe dracu roti mai mari, am 195/80.15 ca in carte :Ddao in masa imi fac prea multe probleme. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert tapuc Postat Martie 20, 2013 Partajează Postat Martie 20, 2013 Re: Feroza ''Facocerul'' eu am 235/80.15 (simex insa turbo) ..masina chiar le simte . Adevarul este ca si eu am senzatia de multe ori ca masina nu are putere dar asa cum zici caphone ne facem prea multe probleme . Ma mai consolez atunci cand e cineva cu mine si-mi spune ca masina chiar trage si urca bine peste tot .. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 20, 2013 Autor Partajează Postat Martie 20, 2013 Re: Feroza ''Facocerul'' Daca treaba este din reductor cam greu sa facem ceva.Degeaba motorul trage de rupe daca la roata nu se duce puterea.zic bine? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert tapuc Postat Martie 20, 2013 Partajează Postat Martie 20, 2013 Re: Feroza ''Facocerul'' zici bine ce zici . Totul depinde de rapoartele din cutie si reductor . Ce pot sa zic este faptul ca pe pantele mari(grele) sau in locurile greu accesilbile benzinarele merg in reductor cu 1a pentru putere maxima . La diesel e alceva datorita cuplului mai mare , am fost cu masini 4x4 diesel care in reductor urcau cu a 2a sau a 3a in locuri unde cu Feroza merg doar cu treapta 1 . Difera de la masina la masina . Cazul meu ; este evident ca motorul se "chinuie" putin datorita Simexurilor mari si reasapate automat mai grele , dar pot sa zic ca merg si urc aproape peste tot cu ea . Avantajele vin tot timpul si cu dezavantaje ==>> am un consum pe masura . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 20, 2013 Autor Partajează Postat Martie 20, 2013 Re: Feroza ''Facocerul'' Da sambata la trial auzeam de pe margine ''dai a 2-a si spaaaaan'' de unde atat span :).Asa daca vin pe drept dupa care urmeaza urcare si am loc sa imi iau avant plec cu a 2-a tare urc cat pot dupa care schimb pe treapta 1. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert tapuc Postat Martie 20, 2013 Partajează Postat Martie 20, 2013 Re: Feroza ''Facocerul'' Da , asa e ...cand simti ca scade turatia si nu mai ai putere schimbi repede 1a . Apropo , cum te-ai descurcat cu Feroza fata de alte masini din clasa , pe ce loc ai iesit ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 20, 2013 Autor Partajează Postat Martie 20, 2013 (editat) Re: Feroza ''Facocerul'' Pe locul abandon nu am putut sa urc saracia de panta uda si cu pamand galben lipicios.Dupa esuarea mea traseul a fost modificat deoarece punea probleme chiar si masinilor mult mai capabile.Este filmul la incarcat o sa-l postez. Colegul Bogdanp tot cu Feroza a reusit sa termine traseul cu bine. Filmul cu mine. sau Editat Martie 20, 2013 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert tapuc Postat Martie 20, 2013 Partajează Postat Martie 20, 2013 Re: Feroza ''Facocerul'' Pacat . Din ce se vede pe film aproape ca ai reusit sa ajungi in varf .. parerea mea este ca panta aceea se putea urca doar cu Simexuri sau ceva asemanator . Anvelope cu profil agresiv care sa descarce bine . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanp Postat Martie 20, 2013 Partajează Postat Martie 20, 2013 Re: Feroza ''Facocerul'' Da, eu am reusit sa termin traseul dar am am anvelope 235/75/15 MT-uri de la Kumho si numai in a 1 pe greu si nu am lasat-o din 6000 de ture. An doua oara nu as mai face acest lucru decat de nevoie, masina nu a fost gandita pentru genul asta de exploatare. Dar in final nu am ce zice nu mi-a parut rau, mai ales ca toate sau terminat cu bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
peter erno Postat Martie 21, 2013 Partajează Postat Martie 21, 2013 Re: Feroza ''Facocerul'' Pe locul abandon nu am putut sa urc saracia de panta uda si cu pamand galben lipicios.Dupa esuarea mea traseul a fost modificat deoarece punea probleme chiar si masinilor mult mai capabile.Este filmul la incarcat o sa-l postez. Colegul Bogdanp tot cu Feroza a reusit sa termine traseul cu bine. Filmul cu mine. sau Ce profil ai pe gume? Parerea mea este ca nu ai putut sa dai turatie le roti sa se descarce de noroi.Si eu de multe ori am avut probleme ca nu puteam baga in a doua,ca murea motorul. Un blocant spate ar rezolva multe batai de cap. http://modificari4x4.blogspot.ro/ relatii la tel 0723013231 peter.erno@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 21, 2013 Autor Partajează Postat Martie 21, 2013 (editat) Re: Feroza ''Facocerul'' Salut gume MT insa turbo sahara distanta mica intre crampoane descarca greu.Este clar massina nu este o urcareata ca pe drept nu am avut probleme pana la un punct cand am ramas suspendat si a venit Jepul sa ma traga :D Editat Martie 21, 2013 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Aprilie 18, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Re: Feroza ''Facocerul'' Salutare azi am reusit sa montez unul dintre ''capacele'' din spate pe care am montat si un sistem de prindere quick-fist.Asta dupa ce am stat cam o zi sa bricolez la textolitul primit cadou de la colegul l_stoian79.Urmeaza si capacul pe dreapta poate tot azi pe care voi monta restul de prinderi quick-fist. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 (editat) Re: Feroza ''Facocerul'' faina treaba...da' eu nu as lasa topoarele/securile si alte "trebuincioase" asa la vedere...se gaseste vre-o militian zelos sa-ti ceara socoteala ptr ele...sau tenteaza vreun boschetar care vrea sa-si taie lemne de foc... oare nu merge ca panourile alea sa fie usor demontabile si securile sa fie montate in interior? :grin: Editat Aprilie 18, 2013 de l_stoian79 "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert tapuc Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Re: Feroza ''Facocerul'' Poate o solutie ar fi folia pe geamuri ... Anyway , foarte utili suportii respectivi . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Aprilie 18, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Re: Feroza ''Facocerul'' Toporul nu sta acolo.Il duc in casa si echipez masina cand plec in functie de necesitati.Acum este acoperit cu o carpa.Capacele se pot scoate sunt prinse cu clipsuri.Ma gandesc ori pun boxele ori folosesc acel spatiu interior pt a depozita ceva. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Aprilie 24, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2013 Re: Feroza ''Facocerul'' Facocerul a trecut la jante de tabla pe 5.5 J acum nu voi mai avea probleme la rularea cu presiune scazuta.Jentile de aliaj cantareau 8.8 km/bucata si erau pe 7J.Astea de tabla cantaresc cam 10 kg/bucata. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Aprilie 24, 2013 Partajează Postat Aprilie 24, 2013 Re: Feroza ''Facocerul'' Facocerul a trecut la jante de tabla pe 5.5 J acum nu voi mai avea probleme la rularea cu presiune scazuta.Jentile de aliaj cantareau 8.8 km/bucata si erau pe 7J.Astea de tabla cantaresc cam 10 kg/bucata. lasa vraja, pune poze :grin: "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate